Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кои са най-полезните бетинг функции на пазара
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 18:00 / 20.05.2021Коментари (0)574
©
Индустрията за спортни прогнози и казино игри, продължава да отчита своя сериозен възход. Вече забелязахме разработването и интегрирането на нови и полезни  функции, но по всичко личи, че през  следващите месеци ще има и още иновации. Благодарение на модерните технологии, всеки оператор се опитва да направи играта много по-приятна и вълнуваща. Анализаторите ни показват, че Bwin има полезно ревю и предоставя много  детайлно всички основни и желани функции, които един потребител търси, когато реши да прави своите спортни прогнози. Ето и някои от най-желаните:

- Кеш-аут функцията ни позволява да избегнем едно от най-големите разочарования, когато сме направили прогноза на отбор, а той не я оправдава. Букмейкърите отдавна са насочили своята политика към забавлението и удоволствието от играта, следователно можем да избегнем главоболията и просто да изтеглим направения си залог срещу минимална такса. По този начин редуцираме много сериозни пропуските си, а точно това искат всички клиенти – свободата да избират кога да прекратят играта си.

- Частичен кеш-аут е разновидност на горната, като тази се прилага в моментите, когато все още не сме сигурни какъв ще бъде крайният резултат. Тоест можем да изтеглим само половината от залога си, а другата да оставим активна. Следователно ако спечелим, получаваме по-малка печалба, защото и рискът е вече намален.

- Автоматичният кеш-аут е още по-добра опция, която може да се активира в определено време на спортната среща и при липсата на шансове за успех, просто системата да извърши тази функция вместо вас. Това означава, че не е задължително да сте близо до телефона си или до компютъра, а просто да се наслаждавате на играта. Редно е да отбележим, че има моменти, в които при правенето на кеш-аут – без значение кой от трите – може дори да получите някаква печалба, защото до този момент прогнозата се е изпълнявала.

- Прякото предаване беше една доста приятна изненада за почитателите на спортни прогнози, особено след като футболът се превърна в платено забавление с помощта на различните спортни канали, впрочем има моменти,  в които може да ви се наложи  да разполагате с няколко абонамента, за да следите любимата игра. В този случай имате възможност да гледате любимите срещи директно в платформата на букмейкъра в секцията за залози на живо. В някои случаи операторът не желае дори да направите прогноза, а просто да имате средства в своя профил.

- Създаването на залог е една интересна възможност, която практически вдига всички правила и позволява на запалянковците да правят интересни прогнози, които освен традиционните за брой корнери например или фалове, включват и някои по-смели идеи. Един запалянко някога беше дал прогноза за цвета бутонки на Тио Уолкот, след като преди гони футболистът проявяваше много интересни цветни опции, когато излизаше на терена и феновете забелязаха точно това. При тази опция ще открием, че наистина има много оригинални и дори абсурдни прогнози, но точно това са искали винаги самите фенове.

След като имаме възможност да използваме тези опции, препоръчваме да обърнете внимание и на още един много важен факт: кога можем да ги използваме. Ще забележим, че ако сме създали собствен залог, някои оператори не позволяват след това да използваме кеш-аут, все пак се очаква да бъдем сигурни в нашите прогнози. Ето защо е редно да обръщаме внимание на правилата за използване.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Великден 2024 г.
Природни стихии
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: