Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кой е най-прочутият букмейкър на българския пазар
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 18:04 / 16.02.2021Коментари (0)717
©
Огромната конкуренция на букмейкърите в последните няколко години, показва най-добре какво предлага конкуренцията на своите фенове. Истината е, че колкото повече лицензирани оператори присъстват на пазара, толкова по-добри са условията на игра, респективно и предлаганите коефициенти. През 2016 г. операторът бет365 получи своя лиценз за опериране на родния пазар и предоставянето на богато и изчерпателно портфолио с възможности. Взимането на подобен сертификат за качество от държавната комисия по хазарта не е особено лесна работа. Родното законодателство прави редица проверки, тества всички функции, проверява честността на играта и едва тогава дава зелена светлина за успехи.

 Според различни източници, лицензът се дава за период от пет години и ако погледнем календара, най-вероятно скоро същата комисия ще направи още една проверка, за да бъде сигурна, че качеството на игра и всички условия продължават да важат за дадения бранд. Докато този процес тече, операторът няма да замрази своята дейност, напротив - всичко ще се случва така, както вече сме забелязали. Присъствието на оператора ни дава възможност да бъдем част от бранд с близо 19 милиона регистрирани потребители, сигурно вече са повече, но какво трябва да знаем за този оператор, освен фактът, че е един от реномираните и уважавани, както от спортни фенове, така и отбори - все пак поддържа специална спонсорска програма, с която се подпомагат различните клубове.

В един определен период, букмейкърът дори подпомагаше роден футболен клуб. Какво обаче получават феновете и защо точно този букмейкър е толкова важен? Спокойно можа да видите повече за Bet365 в това ревю и да откриете редица положителни качества, които са описани от анализаторите, но ние ще маркираме само някои основни възможности. Първо получаваме сериозна спортна секция, в която доста от предложенията разполагат с възможност за пряко предаване. Онлайн казиното на оператора също не отстъпва на останалите конкуренти, а що се отнася до покер турнирите, този оператор със сигурност ще ни впечатли, защото разполага мобилно приложение, създадено само и единствено за тази игра.

Не са малко и професионалистите, които точно в тази платформа са започнали своята кариера, а днес вече са превърнали дохода си в основен източник на приходи. Спортните залози предоставят възможност за употребата на кеш-аут функция, последвана от предложения като опцията за създаване на залог и други. Важното е, че са въведени и някои полезни и приятни функции като ранно изплащане за футбол. Ако сме избрали краен победител и същият официално поведе с два гола, залогът ни веднага ще се смята за успешен и получаваме своята печалба.

Брандът повишава коефициентите за футбол, предлага специални бонуси за първи голмайстор и още много други малки детайли, които правят играта много по-приятна. Налични са и различни функции като пряко предаване, интерактивни графики, с които да се забавляваме и още много други.

Фактът, че се използват всички модерни технологии, последвани от още много други бонуси, прави този оператор един от предпочитаните. Тук любовта към играта е силно подчертана, а интересите не са никак малко, за да заявим, че е възможно някой да скучае в онлайн платформата. Благодарение на всички мобилни приложения, целият спектър от възможности се намира на удобно място в джоба ни и по всяко време можем да получим персонални предложения, нотификации за любимия отбор и още много други. Точно това пък носи внимание и гаранция за качество на всеки истински запалянко.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: