Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кой е най-прочутият букмейкър на българския пазар
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 18:04 / 16.02.2021Коментари (0)720
©
Огромната конкуренция на букмейкърите в последните няколко години, показва най-добре какво предлага конкуренцията на своите фенове. Истината е, че колкото повече лицензирани оператори присъстват на пазара, толкова по-добри са условията на игра, респективно и предлаганите коефициенти. През 2016 г. операторът бет365 получи своя лиценз за опериране на родния пазар и предоставянето на богато и изчерпателно портфолио с възможности. Взимането на подобен сертификат за качество от държавната комисия по хазарта не е особено лесна работа. Родното законодателство прави редица проверки, тества всички функции, проверява честността на играта и едва тогава дава зелена светлина за успехи.

 Според различни източници, лицензът се дава за период от пет години и ако погледнем календара, най-вероятно скоро същата комисия ще направи още една проверка, за да бъде сигурна, че качеството на игра и всички условия продължават да важат за дадения бранд. Докато този процес тече, операторът няма да замрази своята дейност, напротив - всичко ще се случва така, както вече сме забелязали. Присъствието на оператора ни дава възможност да бъдем част от бранд с близо 19 милиона регистрирани потребители, сигурно вече са повече, но какво трябва да знаем за този оператор, освен фактът, че е един от реномираните и уважавани, както от спортни фенове, така и отбори - все пак поддържа специална спонсорска програма, с която се подпомагат различните клубове.

В един определен период, букмейкърът дори подпомагаше роден футболен клуб. Какво обаче получават феновете и защо точно този букмейкър е толкова важен? Спокойно можа да видите повече за Bet365 в това ревю и да откриете редица положителни качества, които са описани от анализаторите, но ние ще маркираме само някои основни възможности. Първо получаваме сериозна спортна секция, в която доста от предложенията разполагат с възможност за пряко предаване. Онлайн казиното на оператора също не отстъпва на останалите конкуренти, а що се отнася до покер турнирите, този оператор със сигурност ще ни впечатли, защото разполага мобилно приложение, създадено само и единствено за тази игра.

Не са малко и професионалистите, които точно в тази платформа са започнали своята кариера, а днес вече са превърнали дохода си в основен източник на приходи. Спортните залози предоставят възможност за употребата на кеш-аут функция, последвана от предложения като опцията за създаване на залог и други. Важното е, че са въведени и някои полезни и приятни функции като ранно изплащане за футбол. Ако сме избрали краен победител и същият официално поведе с два гола, залогът ни веднага ще се смята за успешен и получаваме своята печалба.

Брандът повишава коефициентите за футбол, предлага специални бонуси за първи голмайстор и още много други малки детайли, които правят играта много по-приятна. Налични са и различни функции като пряко предаване, интерактивни графики, с които да се забавляваме и още много други.

Фактът, че се използват всички модерни технологии, последвани от още много други бонуси, прави този оператор един от предпочитаните. Тук любовта към играта е силно подчертана, а интересите не са никак малко, за да заявим, че е възможно някой да скучае в онлайн платформата. Благодарение на всички мобилни приложения, целият спектър от възможности се намира на удобно място в джоба ни и по всяко време можем да получим персонални предложения, нотификации за любимия отбор и още много други. Точно това пък носи внимание и гаранция за качество на всеки истински запалянко.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: