Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кмет в Италия заповяда проститутките да носят светлоотразителни жилетки
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:24 / 07.09.2015Коментари (0)255
©
Кметът на намиращото се на шейсетина километра източно от Милано градче Спино д'Ада Паоло Рикабони издаде заповед всички гърбещи се по тротоарите и пътищата на общината жрици да носят винаги светлоотразителни жилетки. Вместо нощем да показват прелестите си на зажаднелите за платена любов местни мераклии, труженичките ще трябва да надяват задължително панталони с фосфоресциращи ленти, пише "Монитор".

За неизпълнение на разпоредбата на първия гражданин проститутките ще трябва да се ръсят всеки път, когато бъдат хванат в крачка от ченгетата, по 500 евро глоба.

Основната причина за дегизирането на жриците с "униформата" на закъсали водачи, среднощни пътни работници и т.н. са зачестилите напоследък в района на Спино д'Ада катастрофи.

Според кмета Рикабони произшествията стават най-често по местните пиаци с проститутки, тъй като обикновено похотливковците не можели да ги различат от далеч, набивали спирачки внезапно и все се намирало някой, който да ги "яхне" изотзад или да ги нацели отстрани.

Имало и случаи, когато момичетата, разтоварени на работно място след обслужването на поредния клиент, били помитани с опасност за живота от невидял ги следващ мющерия.

Ако се вярва на авторитетния вестник "Кориере дела сера", тези, които се били съгласили да облекат веднага светлоотразителни жилетки и панталони с фосфорициращи ленти били проститутките от Нигерия и Гана. Тяхна "говорителка" обяснила на репортери, че тя и колежките й губели доста от кметската инициатива, но били дисциплинирани и нямало как да не се съобразят с нея.

Не така обаче смятали труженичките от Източна Европа и най-вече многолюдните в зоната румънки. Те обяснили, че в името на повечето клиенти нямало да се откажат никога от почти евиното си работно облекло - печелели достатъчно, за да платят "някакви" 500 евро глоба.

А личен пример как се работи в деликатен случай като горния дала заместник-кметицата на Спино д'Алба, която купила с лични пари и подарила първите 10 комплекта за тъдявашните труженички.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Парламентарни избори 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: