Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кейти Холмс: Славата не ме вълнува 
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:33 / 12.04.2023Коментари (0)274
©
Бившата съпруга на Том Круз актрисата Кейти Холмс не се интересува от славата. Това призна изпълнителката в откровено интервю. 44-годишната актриса разкри подробности за новия си проект, възгледите си за модата и своята филмова кариера. В момента Кейти Холмс живее в Ню Йорк заедно с 16-годишната си дъщеря Сури, която учи мода в университета "Фордъм".

В края на миналата година актрисата се раздели с музиканта Боби Вутен III и се фокусира върху професионалните си ангажименти. Холмс се старае да запази неприкосновеността на личния си живот, който по време на брака й с Том Круз беше в полезрението на широката общественост. Известно е, че тя се е срещала и с актьора Джейми Фокс и ресторантьора Емилио Витоло.

Кейти Холмс разказа подробности за желанието си да играе на Бродуей и да работи по собствени проекти като режисьор, сценарист и актриса. Предстои премиерата на филма ѝ "Редки предмети", разказващ за две жени, които се сприятеляват в психиатрична клиника. Освен че изпълнява главната роля във филма, който е заснет в Ню Йорк, тя е негов режисьор и съавтор на сценария.

"Възможността да работя близо до дома си беше чудесна, не само заради комфорта - спях в собственото си легло - но и защото мои приятели от квартала дойдоха, за да ми помогнат на снимачната площадка. Чувствах се така, сякаш всички бяха част от проекта. А аз обичам Ню Йорк, така че филмът беше нещо като любовно писмо до града.

Да можеш да се свържеш с хора, които правят нещо съвсем различно от теб, които имат съвсем различен опит, това е красотата на този град. Това е окуражаващата идея за взаимосвързаност, към която всички трябва да се стремим, независимо дали живеем тук, или не", отбелязва Холмс.

Преди "Редки предмети" Кейти Холмс прави няколко филма като режисьор, които нямат голям успех сред критиката и публиката, но тя не се чувства зле от това. Кейти казва, че сега е много по-малко загрижена за славата и култа към знаменитостите в днешния свят.

"С мен се случиха много прекрасни неща. Имах шанса да работя с прекрасни хора. Сега мисля за това какво искам да правя на този етап и как ще допринеса за тази индустрия, която ми е дала толкова много. Преценявам своя принос. И мисля, че сега славата е различна - всички са известни", заявява актрисата.

Тази година Кейти Холмс ще навърши 45 години и се отнася философски към възрастта.

"Често са ми казвали: "О, цялата мъдрост ще дойде при теб, когато си на 40". Но това още не се е случило. Въпреки това смятам, че в това има известна истина: чувствам се малко по-комфортно при вземането на някои решения и в живота като цяло. А животът е процес. Винаги се учиш. Мисля, че самото приемане на това е най-добрият признак на мъдрост сам по себе си", подчертава Кейти Холмс, цитирана от БГНЕС.

Още по темата: общо новини по темата: 5827
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2023 г.
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: