Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кармичният 5 май - ето за какво да внимавате на този ден
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:02 / 03.05.2023Коментари (0)206
©
На 5 май ни очаква един много интересен ден що се отнася до астрологични събития. На този ден ще се случат две кармични събития, които имат силата и енергията да влияят върху живота ни, а самата дата е един от опасните и неблагоприятни дни за месец май.

На 5 май ни очакват Цветно Пълнолуние и Полусенково затъмнение - две събития, които ще объркат плановете ни и ще ни поведат в неподозирани посоки.

Край на тунела от затъмнения

Като начало си струва да се отбележи, че това ще бъде денят, в който тунелът от затъмнения приключва. Точно преди две седмици имаше слънчево затъмнение, което послужи за начало на коридора, а сега той е към своя край. Полусянката на Луната ще премине в знака Скорпион, което ни говори за нейната повишена опасност. Много от събития на 5 май ще имат много силно, но отначало едва доловимо влияние върху бъдещето ни. Поради тази причина астролозите съветват да бъдете внимателни и добре да обмисляте всяка своя стъпка.

Цветна луна

Името "Цветна луна" за пълнолунието през май е измислено от индианците от Северна Америка - по това време започва сезонът на цъфтеж на континента. В други части на света пълнолунието през май се нарича по различен начин: китайците имат Драконова Луна, келтите имат ярка луна, за индианците чероки това пълнолуние е Луната на земеделието, в южното полукълбо я наричат Луната на бобъра. За нашите географски ширини, където цъфтежът също започва през май, индианското име е подходящо - Цветното (цъфтящото) пълнолуние.

Полусенково затъмнение

Това е едно от най-редките затъмнения. Явлението ще започне още в 18,14 ч българско време на 5 май, когато Луната ще започне да навлиза бавно в земната полусянка. Максималната фаза на затъмнението ще настъпи в 20,23 ч – броени минути преди лунния изгрев за София, което означава, че Луната ще изгрее със затъмнен горен ляв край на своя диск.

Майското лунно затъмнение изгрява в знака на Скорпион: ще ни послужи като важна трансформация и ще разкрие някои дълбоко заложени истини, които от известно време се канят да изплуват на повърхността. Започваме да разчистваме пътя към това, което наистина е предназначено за нас. Пълнолунията, по време на които има и затъменение са най-силните моменти, в които можем да създадем намерение за освобождаване от вредни навици. Също така, те са моменти, в които можем да възнамерим да се освободим от токсични или изчерпани взаимоотношения.

Ето за какво трябва да внимавате в този кармичен ден:

Пазете се от прекомерна ревност

Проявата на ревност в този ден може да е началото на големи проблеми в една връзка. В никакъв случай не ограничавайте свободата на любимия човек, ако не искате той да се отдръпне от вас и да го нараните. Ревността на 5 май може да бъде толкова силна, че да подкопае основните и на най-стабилната връзка, за това внимавайте.

Не се осланяйте на лъжи

В този ден в никакъв случай не бива да лъжете, да проявявате лицемерие, да бъдете двулични, а също и да разкрасявате събития и случки за своя изгода. Затъмнението в Скорпион може да провокира повишен скок на предателствата в любовните отношения и предателствата в приятелствата. Бъдете изключително честни и не гонете някаква ваша лична изгода.

Не отмъщавайте и не се поддавайте на мрачни мисли

В такива дни в никакъв случай не трябва да желаете зло на други хора, тъй като вашето желание може да се сбъдне. Ако се сбъдне, вие също ще бъдете наказани от силата на кармата. В такива опасни дни е най-добре да имате само добри помисли и да не изричате лоши думи. Не влизайте в конфликт с никого, особено ако човекът е негативен. Избягвайте кавгите, за да не си създавате проблеми.

Не рискувайте

Не харчете много пари и не започвайте неща, които могат да завършат с провал за вас. На 5 май е сигурно, че няма да има нищо сигурно. Избягвайте всякакви рискове.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: