Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кандидат-кметицата с вулгарните снимки написа книга за живота си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:09 / 04.06.2021Коментари (1)713
©
Скандалната кандидат-кметица от Момин проход Диана Габровска събра в книга част от личната си история, след като стана жертва на изнудване с нейни голи снимки от личния архив на нея и съпруга й. 

В книгата си тя разказва най-трудните моменти в живота си и споделя примера за това как е успяла да се изправи и продължи напред, след всеки удар на съдбата. 

“Преди една година, когато бях смазана, а семейството ми беше сгазено от омраза, нито една жена не ми подаде ръка. А мъжете предимно се обаждаха на мъжа ми да го питат кога ще ме зареже и няма ли да ме набие вече. 

Страшно е, когато хора са публично изнудвани - виждаме подобни случаи почти всеки ден - дали ще става дума за голите ти снимки или някой “голям" ще иска да ти краде бизнеса - изнудването вече ни стана ежедневие. Мен почти никой не ме подкрепи навремето… Същото тогава се случи и на приятелката на кандидат-кмета на София. Тя се скри и никой повече не чу за нея. Нея я победиха, мен обаче не ме! Нито една силна жена, от онези които се борят за еманципацията си шумно всеки ден, не излезе да ме подкрепи. Докато всеки оцелява поотделно, докато се делим, докато се сочим и гледаме злобно един-друг, никога няма да сме модерно общество, което зачита правата на всички и ги пази задружно! Защото чуждите нарушени права утре може да са вашите." каза Диана Габровска

В последните години Диана не спря да шокира и предизвиква хората. След като реши, че няма да се крие, както повечето жени станали жертва на публичен линч и тормоз, тя се съблече още по-гола, за да провокира съдниците си. 

“Харесвам еротиката, чувствам се уверена и секси, когато се снимам и това никога не ме е притеснявало. Снимките, които излязоха в публичното пространство по време на предизборната ми кампания бяха тежко посегателство към личното ми пространство. С фотосесията ми в Плейбой аз дадох ясен сигнал на всички хора, че няма нищо страшно и срамно в това да харесваме телата си и да сме сексуални." 

"За мен конкурсът “Плеймейт" е продължението на упоритостта ми да се преборя с всички хора, които ме нараниха, когато бях най-слаба. Няма да спра с “Плеймейт" и дори след него ще продължа да предизвиквам и последният останал пуритан да припадне от възмущение. Много искам един ден да видя в тази държава повече свободни и широко скроени хора, отколкото мрачни хейтъри, които предимно сочат с мръсен пръст, скрити зад екрана на компютъра си... " сподели Диана Габровска.

От кандидат за кмет на Момин проход през победа в конкурса “Мис Плеймейт", а накрая издаване на мемоари - историята на Габровска става все по-интересна и изпълнена с куриозни случки и неочаквани срещи, неочаквани обрати и различни поуки. Габровска дори предизвика всички български художници да се включат в представянето на книгата й със свои картини, които са вдъхновени от снимката, която съсипа живота й.

Една от тези картини стана и корица на книгата на Диана. Художничката Виктория Първанова, която живее и работи в Белгия, спечели челно място в книгата. Виктория е магистър по живопис в Кралската художествена академия в Антверпен и успя да превърне най-коментираната снимка на Диана в истинско изкуство. 

В изложбата ще се включи със своя творба и известният български художник Онник Каранфилян. Със свои творби подкрепиха каузата на Диана и още 16 български автори. Техните картини ще могат да бъдат видяни и закупени на промоцията на “Аз, грешницата", като средствата от продажбите им ще бъдат дарени на жени станали жертва на тормоз и насилие.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Гледал съм не само снимките, но и видеото. Диана е красива, супер перверзна и секси. Може само да и завиждат другите жени, а мъжете да си бършат лигите и да мечтаят. След всичката помия, която и изсипаха, бих и стиснал ръката и казал, че няма от какво да се срамува. Просто е супер. Нека да използва случилото се, в свой плюс. Успех!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: