Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Камен Воденичаров е готов да тръгне на война
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:40 / 23.09.2022Коментари (0)432
©
"Не ме е страх, че Путин може да започне ядрена война! Защото освен неговото "копче" за бомби, има и други копчета, които могат да бъдат натиснати от наша страна - на общия отбранителен съюз, от който България е част. Хората трябва да са наясно, че нашата държава не е самостоятелна единица, летяща свободно в пространството, каза пред "България Днес" актьорът, режисьор и сценарист Камен Воденичаров.

"Путин върви към трета световна война от ден първи, в който влезе в Украйна и каза, че иска да заличи една независима държава", продължава Воденичаров. - Хората, които той води в политически план, са полудели от алчност и желание за завладяване на стари територии, останали от бившия СССР само в главите им. Тези хора, от сегашното управление на Русия, няма да се спрат! Те ще свършат зле! Единственото нещо, което ние можем да направим, е хладнокръвно, с ясно съзнание, с всички сили и средства да се подготвим за съпротива към този човеконенавистен режим" - категоричен е култовият водещ.

Той разказва, че в казармата е бил санитарен инструктор и завършил школа, от която има ранг на нещо като младши фелдшер в редиците на военномедицинските части на Българската армия.

"Така че, ако се наложи мобилизация у нас, ще отида, естествено! Освен това стрелям много добре. Поддържам форма, като посещавам различни стрелбища. Имам отношение към оръжията, затова не ме е страх!" - казва Воденичаров.

Според актьора подобни неприятни мигове обикновено насочват артиста към творчество и вадят от него най-доброто. За жалост, нещото, което излиза от Камен Во този момент, било само гняв и тъга.

"Защото режимът на Путин прави от Русия една злобна, нещастна и заядлива държава, каквато в моите представи всъщност не е. Обикновените руски хора са много различни от управляващите ги. Те са такива, каквито сме и ние, българите. Лошото е, че голяма част от тях са жертва на зверска медийна пропаганда. Следя руските канали и виждам колко ужасяващо нелепо е онова, с което пълнят главите им. Няма нищо страшно в брътвежите на един откачил човек и шайката разбойници около него. Ние трябва да защитаваме ценностите и постиженията си. И ако трябва да се сбием, ще се сбием!" - казва водещият.

Още по темата: общо новини по темата: 3421
29.04.2024 »
01.04.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/571 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Евроизбори 2024
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Застреляха Алексей Петров
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: