Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Калин Врачански и гаджето му започнаха доста доходен бизнес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:41 / 19.06.2022Коментари (0)355
©
Калин Врачански навлезе в модерния и много перспективен бизнес за отслабване и изграждане на здравословни навици. Актьорът и половинката му Алекс завъртяха летни програми за хора, които искат да почиват в планината и заедно с това да свалят някое и друго килце с йога и веганска диета. Те се провеждат на Боровец, а цените тръгват от 145 лева на ден на човек, установи "Уикенд". 

Рекламата на програмите за здравословна почивка се върти от няколко дни в интернет, а на преден план в нея се вижда ясно Калин Врачански, затворил очи като при медитация. На заден план е млада русокоса дама, която също медитира. Макар и да не е на фокус, достатъчно ясно личи, че това е приятелката на актьора – Алекс, с която той вече от няколко години живее.

Хубавата блондинка вече върти ателие за рисуване с вино в центъра на София, в рекламата на което също участва Врачански. Говори се, че с майка й управлявали и магазин за био продукти. Сега Алекс май е решила да разшири бизнеса и по примера на доктор Емилова да събира фенове на здравословния начин на живот, които да отслабват заедно. Само че, за разлика от прочутата докторка, художничката не ги държи на чай и ябълки дни наред, а ги кара само да се въздържат от консумация на храна с животински произход.

Програмите, които предлага, са две. Първата е с по-лек режим и включва лекции за здравословния начин на живот, занимания с йога, гимнастика, фитнес, ползване на басейн в луксозния хотел, в който се настаняват клиентите, медитации, кино, творчески ателиета, кулинарни работилници, анимация за децата, докато родители им се занимават със себе си. Храната е изцяло веганска и включва всякакви модерни продукти като лимец, чия, киноа, матча и т.н. Цените тръгват от 145 лева на ден, но само ако си се записал поне за 3 седмици в програмата. Ако си в нея само за седмица, най-ниската цена е 160 лева за настаняване в студио с още един човек. Ако искаш да си сам, цената е 216 лева дневно.

По-скъпата програма включва, освен всичко вече изброено, и консултации с диетолог, нутриционист (без да се обяснява разликата между двата вида специалисти), специалист по физическа активност и лекар. Освен това на клиентите се изготвя личен хранителен режим, следят се тяхното тегло, кръвно налягане, пулс, кръвна захар и някои други показатели. В рекламата се твърди, че така прекарвал лятото Калин Врачански. Дали е вярно? Засега доказателства няма, но в случай, че участва в ръководството на бизнеса, най-вероятно актьорът наистина при всяка възможност е на Боровец, за да следи какво става там. Иначе той обича да прекарва летните си ваканции на къмпинг край родното море.

Макар да е звезда, Калин, както всички останали актьори, пострада финансовно по време на пандемията. Ангажиментите му намаляха, хонорарите – също, и най-вероятно е решил да се оглежда за нови начини за припечелване. Половинката му Алекс, макар на пръв поглед да изглежда нежна и крехка, е доста инициативна, а самият актьор е разкривал, че я бива с всякакви здравословни кулинарни рецепти. Най-вероятно тя е в основата на новото бизнес начинание.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Масови протести срещу цените на горивата
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Катастрофи в България
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: