Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кали: Денис е бил в депресия, но е нелепо да твърдим, че се е самоубил
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:59 / 31.10.2021Коментари (0)377
©
Фолк певицата Кали стана говорител на семейството на Денис Теофиков, който ни напусна от този свят едва на 21 години. Ветеранката в попфолка даде интервю за Нова телевизия като обясни, че иска да предаде думите на родителите на трагимчно загиналия музикант. Тя отрече смъртта на Теофиков да е самоубийство или убийство.

"Час преди инцидента Денис е разговарял с неговата майка, на която е споделил, че се чувства по-добре. Тя е знаела за неговите състояния и са ги обсъждали в семейството. Какво е могла да направи? Да му сложи синджир ли?", разказа Кали в "Събуди се". "Не родителите му не им е приятно да се спекулира с обстоятелствата около кончината на сина им. Все още не е доказано дали случилото се е инцидент, самоубийство. Може да е паднал, да се е спречкал с някого, абсурдно е да е убийство - това е единствената версия, която отпада. Нелепо е да твърдим и самоубийство, защото никой не е бил там в този момент, за да го потвърди", категорична е звездата. 

Кали дебело подчерта, че след аутопсията не са открити следи от наркотици и каквито е да е забранени вещества в кръвта на изпълнителя, който завинаги ще остане на 21. "Той не е обичал да консумира дори и алкохол, защото не е било неговото", обясни фолк певицата.

"Дали е бил в депресия? Да бил е, всеки млад творец, който не е оценен по правилния начин, това се отразява на творчеството му, на комуникацията му, състоянието", каза още изпълнителката на "Недей, сърце". "Вярно Дени стана за кратко време звезда... Дали славата му е изяла главата, не бих казала, защото той е роден в семейство на артисти и от малък е свикнал с този начин на живот", каза още Кали. Тя не скри, че има продуценти, които ощетяват и изтискват на макс своите изпълнители. "Младите хора се хвърлят в огъня, в желанието си да станат известни. Много е трудно да сложиш едно дете от 18 до 21 в рамка", каза още певицата.

Кали е категорична, че Денис е подкрепян от семейството му. Целият му талант е школован от неговия баща. "Не може да се каже, че този човек не е бил до него", категорична е тя. След кончината на младата надежда на попфолка, близки до родителите му са направили специален YouTube канал на името на Денис Теофиков, в който феновете му ще могат да видят и чуят проектите му, записани преди да ни напусне от този свят. Днес в 16 часа ще бъде качена песен на Денис, която той е записал едва на 16.  Семейството на изпълнителя прави и фондация, която ще подпомага млади таланти, за да не стигат до там, че да подписват договор на всяка цена, за да станат известни.

Още по темата: общо новини по темата: 30
09.02.2024 »
07.10.2023 »
22.09.2023 »
30.08.2023 »
12.08.2023 »
23.03.2023 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
Първа лига сезон 2023/24
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: