Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как онлайн казината гарантират сигурността ни
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 18:24 / 18.02.2021Коментари (0)683
©
Все по-често ще откриваме, че всеки потребител в онлайн пространството се опитва да провери до каква степен даден бизнес е легален и каква защита предлага на личните му данни, откакто забелязахме наличието на няколко скандала с употребата на лични данни в дигиталния свят, Европа и САЩ приеха така наречения GDPR, гарантиращ свободата и правото да остава анонимен в мрежата.

Какво обаче трябва да знаем и защо е необходимо да се запознаем по-подробно с предлаганите защити? Всеки път, когато напишем своите лични данни, както и данните предложени от кредитната карта, веднага ще се замислим къде отиват същите? Именно онлайн казината са сред най-често срещаните платформи, които обслужват различни суми – най-често направените депозити и печалбите след това. Това означава, че ако решим да си партнираме с тях, най-вероятно ще използваме един от популярните методи за обслужване на нашата сметка.

Какви защити ни се предлагат и изобщо на кои оператори трябва да се доверяваме. В интернет ще открием наличието на доста не толкова благонадеждни оператори, копиращи истинските брандове. За да разберем как да се предпазим, винаги даваме един от най-важните съвети – проверете за наличието на лиценз, който е поставен на видно място и ни позволява да го проверим директно от регистъра на родната комисия по хазарта. Ако такъв е наличен и отговаря на изискванията, можем спокойно да продължим напред в разглеждането на опциите.

Когато един оператор разполага с лиценз, той автоматично може да запазва личните данни, но само при определени условия. Препоръчваме да видите защо анализаторите поставят висока оценка на palmsbet.com и най-малкото ще забележите, че този оператор събира лични данни единствено като гаранция, че потребителят има навършените 18 години и не се нарушават никакви закони. Следващата по-важна подробност е, че този бранд така или иначе упоменава един много важен факт – събраните лични данни се използват единствено и само за подобряването на самата онлайн платформа, не се продават на трети страни, не се анализират от никой друг, освен от самия оператор.

Това със сигурност трябва да ни успокоява, поне до известна степен. Дори е написано, че предоставеният лиценз се събира единствено и само за хазартен представител, нищо повече. Тоест дори и някой да се опита да закупи личните данни за маркетингови експерименти, той ще наруши няколко закона и ще мотивира родната комисия по хазарта, следвана от европейската такава, както и представителите на GDPR, да започнат една много тежка кампания, която евентуално би коствала лиценза на оператора. Що се отнася до сигурност, онлайн индустрията отдавна използва някои от най-големите имена в този бранш, осигуряващи пълна безопасност на вашите действия в онлайн казиното, както и на приходите и спечелените печалби.

Нито един друг сценарий не е валиден, а още по-важното е винаги да полагате малко грижи и за собствената си протекция. Какво имаме предвид? Определено трябва да обърнете внимание на мрежата, която използвате. Никога не залагайте на безплатни публични мрежи, защото не знаете кой точно е другият потребител в нея и какво прави с информацията, която вашето устройство предоставя. След това винаги гледайте дали даден сайт разполага с така наречения SSL сертификат. Неговата основна функция е да ни гарантира, че връзката е единствено и само между вашето устройство и сървърите на оператора, никой друг не може да прихване нищо, освен това няма и шанс да премине многослойната кодировка на дадено съобщение. Ако обаче липсва такава подробност, затворете сайта, няма никакъв смисъл да продължавате работа.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: