Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как мога да предам колата си за скрап на най-добра цена
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:45 / 24.08.2022Коментари (0)272
©
Винаги идва ден, в който трябва да направим някакви промени. Може да става въпрос за смяна на местоживеенето, професията или колата, като това са напълно нормални неща в днешно време. Що се отнася до колата, много фактори могат да допринесат за такова решение. Например, някои собственици на автомобили виждат, че ремонтите стават сериозно разходно перо и дори могат да надвишат възможностите на бюджета. Напоследък сме свидетели и на сериозно покачване в цените на горивата, което допринася за още един нарастващ месечен разход.

Ако сте решили, че искате да смените колата с по-малка и по-икономична или искате да преминете към по-голям автомобил за голямо семейство, тогава изниква въпросът: “Какво да правя със старата си кола?" Има два най-популярни варианта: да бракувате колата си и да я дадете за скрап, или да я продадете на някого на разумна цена. Ние можем да Ви съдействаме с най-добрите цени в България за скрап, извозвайки автомобила Ви изцяло за наша сметка!

Предаване на стар автомобил за скрап 

Предаването на колата Ви за скрап може да бъде доста лесна задача. Процесът е полезен не само за околната среда, но и за Вашия банков баланс, тъй като ние от “Екометал Инженеринг" ежедневно следим актуалната обстановка и предлагаме най-високата цена за автоскрап в страната на нашите клиенти. Има изключения, при които скрапирането на колата Ви може да не е най-добрата идея. Например, ако колата е рядка или ценна класика, би било грешка да я предадете за скрап. Но ако вече е амортизирана, претърпяла е ПТП или просто има повреда, която изисква сериозни ремонти, то даването за скрап е по-добър вариант. Така ще отпаднат данъците, които дължите за нея, и ще освободите едно парко място.

Популярно схващане е, че бракуването на автомобили е само за превозни средства, които са претърпели катастрофи, не са преминали задължителната техническа проверка и са неикономични за ремонт или не се движат. Реалността обаче показва, че има много причини, поради които може да обмислите бракуването и даването за скрап на колата си, като начин да разчистите ценно място за паркиране или да смените автомобила си за по-екологичен модел. Независимо кое от двете отговаря на ситуацията при вас, ефективно и финансово изгодно решение е това да се обърнете към фирма, която да изкупи колата Ви за скрап и да получите най-добра цена.

Предимствата на предаването на лек автомобил за скрап

Връщайки се малко назад във времето, трябваше да преглеждате страници с безплатни реклами, за да намерите някой, който да вземе Вашия автомобил за скрап. В днешно време обаче е много по-лесно - пишете в Google "Как да дам колата си за скрап“ и обикновено на първите места ще видите нашия уебсайт ecometal.bg

Когато стигнете до решението, че просто вече не е практично да удължавате живота на колата си и бракуването ѝ е последната стъпка, първата Ви мисъл вероятно ще бъде колко пари ще получите за това. Има няколко опции, когато става въпрос за връщане на пари за старата Ви кола. Например, можете да продадете автомобилните части. Можете да продадете най-ценните автомобилни части поотделно, ако знаете какво правите и след това да договорите цена на сметището за всичко, което е останало от колата. Всъщност би било много по-печелившо и бързо за Вас, ако просто ни се доверите за оценка на автомобила и вземането му за скрап. Изкупуваме стари и неработещи автомобили, които вече не могат да бъдат от полза, както всички метални отпадъци, с които работим. Може да видите нашата рециклираща техника и инсталации тук , както и подробна информация за механизацията и транспорта на фирмата

Огромната база и широкият набор от превозни средства, сред които 80 товарни камиона, приблизително 20 леки и лекотоварни автомобила, и цели 6 специализирани превозни средства от тип "Пътна помощ“, ни помагат да достигнем до всяка точка на страната и да осигурим безплатен транспорт за колите, извозвайки от адрес изцяло за наша сметка.

Като още едно сериозно предимство можем да посочим това, че издаваме удостоверение за дерегистрация на колите, необходимо да се представи пред КАТ. Повече информация по този въпрос има в официалния сайт на МВР: Прекратяване на регистрацията на превозно средство с писмено заявление от собственика. В общи линии, след като се разделите със стария си автомобил и ни го предадете, ние ще изпратим репатрак, който да извози автомобила Ви, а вие ще ви получите парите веднага и на място. След покупката на автомобила, от “Екометал Инженеринг" задължително ще Ви издадем нужното за пред КАТ удостоверение за дерегистрация, спестявайки много нерви и средства.

Защо да изберете Ecometal Engineering Ltd.

- Гордеем се с 20-годишна история в сферата, множество доволни клиенти и най-добри цени в България за автоскрап.

- Изкупуваме отпадъци от черни и цветни метали. Компанията ни е изградила ефективна система за събиране и изкупуване на метални отпадъци и притежава най-модерната технология на Балканския полуостров за тяхната преработка.

- Разполагаме и с изключително модерен завод за премахване на железни детайли и малки елементи от шлака, произлязла от доменно и стоманодобивно производство, и сепарирането ѝ до метален възврат и инертни материали. 

- Оборудвани сме с най-модерната в Източна Европа шредерна инсталация за преработка на излезли от употреба автомобили за скрап и метални отпадъци Metso Lindemann ZZ. До момента сме се справили успешно с преработката на над 110 000 стари автомобила.

- Единствената в България инсталация за преработка на маслени филтри и инсталация за преработка на всякакъв вид излезли от употреба автомобилни гуми. 

Постоянно се стремим да повишаваме качеството на работа и експедитивността си, спазвайки и политика за опазване на околната среда. Все пак дейността ни е такава, че в основата ѝ стои екологосъобразното рециклиране на отпадъци. Всъщност преработените отпадъци се превръщат в ресурси за повторна употреба и така затваряме напълно цикъла по преработка на отпадъци и превръщането им в качествени суровини и екогорива. 

Готови сте да ни се доверите? Очакваме Ви без почивен ден, от 08 до 20 часа на 0885 771 777, както и на cars@ecometal.bg или в чата на сайта ни.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Конфликт Израел-Газа
Катастрофи в България
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: