Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как изкуственият интелект може да помогне за постигането на по-високи лични и професионални цели
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:15 / 26.12.2023Коментари (0)556
©
Изследване на HR експерта Сюзан Лукас показва как изкуственият интелект може да помогне за постигането на по-високи лични и професионални цели. За това разказаха футурологът доц. д-р Мариана Тодорова в предаването "Сценарий от бъдещето“ на Радио "Фокус“ и водещият на предаването Ива Дойчинова.

Сюзан Лукас изброява няколко стъпки, които трябва да следваме, ако искаме да постигнем по-високи цели. Тя използва ChatGPT 3.5 и 4, като резултатите са сходни.

Първата стъпка е предоставяне на информация себе си. "Така ние стесняваме рамката и задаваме конкретни параметри. Даденото устройство запомня нас и започва да изгражда личностно “отношение". Ще запомни цялата информация за нас и колкото повече детайли сме му дали, включително за нашите бизнес нужди, задачи, какъв човек сме, дори търсенията да са диаметрално противоположни, той ще намери обща логика между тях, ще си направи по-обща картина за това кои сме ние, какъв е нашият спектър на експертиза и какъв е нашият фокус на внимание“, обясни доц. Тодорова.  

Информацията, която Сюзан предоставя на ChatGPT, включва това колко клиенти има тя, какъв е мейлинг листът й, до колко хора достига в социалните мрежи. "Той й дава много конкретни съвети: "Монетизирай своя мейлинг лист“. Тя пита "Кажи ми как“. През цялото време тя задълбава във въпроса, стеснява рамката и той става все по-конкретен и по-конкретен, става нещо като неин бизнес коуч и й помага в стъпките. Той може буквално да направи вашия бизнес план“, коментира Ива Дойчинова.

Има множество статии за това как да разширим клиентската си база или как да монетизираме имейлите си. "Когато зададем този въпрос и има точка на съвпадение с информацията, която е налична, е много лесно да получим тези знания. Но разбира се, трябва да предупредим: Изкуственият интелект може да халюцинацията  или да прояви предразстдъци“, добави доц. Тодорова.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: