Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как да подберете парфюм за подарък?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:45 / 25.03.2022Коментари (0)319
©
Изборът на подарък просто много се отдава на някои хора, но за други представлява огромно предизвикателство. Вариантът да поднесете парфюм е отлично решение за вторите. Парфюмът е не просто класическо и изискано решение за подарък, но и носи усещане за стил, а освен това спокойно може да изрази и лично отношение. За целта обаче е важно да изберете наистина подходящ аромат. А как да го направите, ще ви разясним в днешното ни ръководство.

Познавате ли любимите аромати на своите близки?

Разбира се, най-лесно би било да купим марката и конкретния парфюм, предпочитан от човека, на когото ще правите подарък. Това е перфектното развитие на събитията. Ако вашата ситуация не е толкова лесна, можете да направите няколко предположения и така да достигнете до идеалния вариант. Замислете се кои са любимите марки на вашия близък. Опитайте се да се сетите уханието на негов или неин парфюм, докато сте били заедно. Друг вариант е просто да попитате за жокер някой от домакинството му.

Заложете на сигурното, тоест на актуалното

Отличен вариант е да се спрете на някой от парфюмите на 2022. Направете проучване кои са най-модерните съвременни аромати. Помислете дали да не заложите на последния парфюм от популярни в сектора марки. Това е чудесна опция за всеки, който няма и идея какъв аромат ще допадне на празнуващия.

Съобразете избора си с настоящия сезон

Както знаете, парфюмите се делят на летни и зимни, като летните подхождат  и за пролетта, а зимните – и за есента. В зависимост от конкретния период от годината, в който се намираме, заложете на актуален аромат, тоест на парфюм за сегашния момент. Зимните аромати са по-тежки, най-често с ориенталски нотки. Летните парфюми обикновено са с флорални мотиви и са значително по-леки, като особено подходящи са и цитрусовите нотки.

Същността на човека подсказва какъв парфюм ще му отива

Ако ви се рискува, заложете на личната си преценка и интуиция. В този случай ще трябва да изберете аромат, който пасва на характера, външния вид и начина на обличане, както и професионалния живот и възрастта на вашия близък. Енергичните и винаги позитивни хора ще се зарадват на цитрусови аромати. Флоралните мотиви пасват на романтичните души, докато мускусът е отличен за офис парфюм. Спортно-елегантните нотки са подходящи за динамичните хора, а дървесните нотки – за артистите и хора с креативни заложби.

Обмислете опцията за подаръчни комплекти

Самото им име говори за себе си – те са идеални за вашата изненада и подарък. Имайте на предвид, че подаръчните комплекти често включват по-малки разфасовки и на самия парфюм, и на останалите съчетани с него продукти: душ гел, дезодорант, лосион за тяло и други. Това е чудесен начин да предоставите възможност на вашия близък да тества нови аромати. Обикновено, когато решим да го правим, рискуваме с по-малки флакони.

Определете бюджет, в който да се вместите

За съжаление, не винаги намеренията ни отговарят на финансовите ни възможности. Но това не бива да ви притеснява. Спокойно можете да зарадвате своя близък и с ограничен бюджет. В този случай ви препоръчваме просто да заложите на по-малка разфасовка, но все пак на качествен и оригинален продукт. Ако не можете да си позволите 100 мл парфюм на луксозна марка, не сменяйте марката, а заложете на 50 или 30 мл от същия аромат.

Тук – https://fragrances.bg/women-s-fragrance - можете да разгледате страхотни предложения за подарък. В колекцията ще откриете както вечни класики, така и последните горещи предложения от популярни и обичани марки и производители на парфюми.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: