Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Изневери и сексуални удоволствия за една зодия днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:28 / 07.12.2019Коментари (0)650
©
Хороскоп за днес, 7 декември, от Светлана Тилкова - Алена: 

ОВЕН

Всичко започнато в почивния ден ви носи проблеми, ако не е обмислено и е плод на ваше импулсивно решение. Прибързаността е във ваша вреда, въпреки желанието ви да се справите по-бързо със забавянето, наложено от трудностите. Рутината ще ви помогне да се справите със задачите си. Не я подценявайте. Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си. Няма причина да се лишавате от обичта на интимната си половинка и от сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ 

Днес, в почивния ден, сте подложени на изкушения за промени и пътувания. Поднасят ви примамливи предложения за начинания. Не отлагайте дълго отговора си. Ще вложите голяма част от силите си в разработване на нов творчески проект. Дори и да се сблъскате с трудности, те са лесно преодолими. Вместо да страдате, че не успявате да се справите в личен план, признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот. От вас зависи да създадете хармония в сексуалните си отношения.

БЛИЗНАЦИ

Можете с лекота да наберете средства за благотворителна кауза в този почивен ден. Не избързвайте на работното си място. Не са изключени грешки заради прекалената ви самоувереност. Проведете планираните разговори. Всички начинания ще бъдат успешни, ако повярвате в силите си и не се разпилявате. Отношенията с брачната ви и интимна половинка въпреки кризата постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка в поведението си, защото са още крехки и може бързо да съсипете за миг брака и любовта си.

РАК

Анализирайте думите на новите си делови познати, за да не изживеете поредното разочарование в почивния си ден. Промени ще усложнят отношенията ви на работното място, защото не сте готови за тях. Не препоръчвам да пътувате. Очаквайте информация за бъдещи материални успехи. Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия, но преценката ви изисква повече време отколкото ви дарява една среща. Не бързайте да се поддавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования.

ЛЪВ

Сутринта в почивния ден се заемете сериозно със задачите, които ви помагат да приведете в изпълнение професионалните си планове. Срещите и преговорите ви са успешни, а също и деловите пътуванията. Материалните ви успехи са сигурни, благодарение на новите ви делови партньори и на хората, които ви подкрепят. Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви от основните ви приоритети за деня. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени.

ДЕВА

Бъдете особено внимателни при работа с документи и не слагайте подписа си днес, защото деня е почивен и не го позволява. Пазете от измами и самозаблуда в професионално отношение. Не проявявайте излишна доверчивост, ако ви убеждават да се включите в благотворителна кампания. Следобед се налага да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачната ви половинка, защото все нямате време или не са важни за вас. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Очаква ви спокоен и хармоничен почивен ден, стига да не сте станали след не особено красиви сънища. Пътуване, което ще се наложи да осъществите следобед ще бъде напрегнато и свързано с неприятни разговори, които сте длъжни да проведете. Трудностите са породени от странични фактори, затова не си заслужава да се ядосвате. За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти, водещи до разочарования в личните отношения, но при вас са чести такива моменти. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот.

СКОРПИОН

Резултатите ви на работното място са отлични. В този почивен ден ви очакват положителни промени в материално отношение. Всички делови срещи са успешни. Засилва се интуицията ви. Осъществете замислите си. Успехът е с вас, ако сте свързани с творческа професия. Възползвайте се от възможността да срещнете подкрепа на идеите си. Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства, която няма да ви направи щастливи нито да ви лиши от самотата Ще се почувствате наранени от отказа, но пък ще си спестите разочарованията.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта в почивния си ден се срещнете с влиятелен познат. Очаквайте недоразумения и разногласия, но ако не се поддадете на емоцията и премълчите ще отминат без последствия. Не си разваляйте настроението. При обсъждане на професионални проблеми не спорете и не се заяждайте. Деловите срещи са затруднени. Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка, защото днес няма да се срещнете с подходящите хора и бързо ще се разочаровате. Не бързайте с интимните мигове, след които може да съжалите че сте ги допуснали и да си останете с горчилката от изживяното.

КОЗИРОГ

Осъществете въпреки че деня е почивен планираните делови срещи и не отказвайте запознанствата. На работното място сте активни и уверени. Радвате се на мечтаните успехи в начинанията, чието начало поставяте днес. От делови, отношенията ви може да се превърнат в интимни. Няма да ви липсват приятни новини и интересни изживявания. Вечерта, ако сте били на работа през деня и сте все още подтиснати, не пренасяйте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не се ядосвайте, а приемете предизвикателството, ако почивният ви ден е труден. Проблемите на работното място са временни и ще ги разрешите бързо. Очаквайте материални успехи. Обърнете внимание на хората от новото си делово обкръжение и открийте в тях полезни за вас положителни качества. Не пренасяйте напрежението от работното място у дома в дома си, където ви очакват с добро настроение и приготвена от половинката ви вкусна вечеря. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс.

РИБИ

На работното място сте спокойни, но прекалената самоувереност ви вреди в почивния ден, защото искате да чуват само вашето мнение и да се съобразяват с него. Задълбочете се в задълженията си, за да не допускате грешки. Начинанията ви трябва да са обвързани с полезни делови запознанства. Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, защото си гарантират разочарования в личния живот, ако се изкушат да се впуснат в изневери и сексуални удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: