Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Истина или лъжа - известен спортен водещ зарязал и новата си жена?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:44 / 20.03.2023Коментари (0)288
©
Спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев се е разделил с майката на третото си дете. Нашенският Казанова стана татко на малката Бориса през август, но едва няколко месеца по-късно е зарязал половинката си Кристина Иванова. Красавицата е останала сама с бебе на 3 месеца, колкото е била Бориса, когато родителите й са се разделили. Петър и Кристина са сложили точка на отношенията си в края на 2022 г. Разбира се, Бакърджиев плаща издръжка на бебето, както и ходи да я вижда, но за малката госпожица се грижи главно Кристина, пише "Уикенд". 

Причината за раздялата е любовчийският нрав на Пепи, който не е мъж само за една жена, както обичал да казва самият той. Благо Джизъса на bTV продължавал да си сваля млади мацки, докато жена му гледала детето им. Кристина видяла, че любимият й си пише по телефона с други жени и му поставила ултиматум – нея и детето или свалки с мацки, но раздяла. Спортният журналист предпочел свобода и без много да му мисли, напуснал половинката си. Благой Георгиев е в "Сървайвър" и единствените му шансове за размножаване са да оплоди жена от шоуто, но Пепи е на свобода и готов за нова връзка, а защо не и дете, шегуват се в мезиата.

Плейбоят на bTV преди дни стана на 46 години, но не спира да бройка мадами, и то все красавици. През 2011 г. Бакърджиев имаше връзка със своята колежка Виктория Петрова. Двамата изкараха страстна, но кратка авантюра, като мачото заряза красивата водеща на новините. След това Пешо свали Гергана Гунчева (Мис България 2004) и набързо се ожениха, а след това се сдобиха и с двама сина – Самуил и Максим. Бракът им изкара по-малко от 10 години. Двамата се разделиха тихомълком преди около 2 години, като причината за раздялата им бе влюбването на плейбоя в атрактивната Кристина.

"Имах болки и загуби, от които лежах затворена и смазана с дни. Тях скрих. Имах фалшиви усмивки, които показвах на света. И няколко много истински, които скрих. Приемах обратно в живота си предатели, лъжци и лицемери. И отново ги изпращах. Бях забравила какво ми каза вуйчо: "Който те е предал един път, пак ще го направи. От теб зависи да няма следващ път“. Любовта не се дава по заслуги. Просто се дава. И се отнема не поради грешка или недостатък. Просто си отива, защото си има път. Свой собствен път...“ – обобщи наскоро изминалата си година Гергана Гунчева, която все още ближе рани след раздялата с мъжа си.

През това време Петър набързо забремени габровката Кристина, която има едно дете от друга връзка, но го отглежда сама. Около година изкара връзката на спортния журналист с красавицата, която сама се грижи за малката Бориса. Бащата на Кристина също помага в грижите за внучката си, която носи неговото име.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: