Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ицо Хазарта даде интересни подробности за първия си самостоятелен албум
Автор: Георги Кирилов 17:30 / 12.05.2019Коментари (1)721
©
Ицо Хазарта за първи път създава албум без Ъпсурт. "Подготовката върви добре, с много леко закъснение. Както един бивш министър-председател, цар беше казал:  "Накрая всичко се прави на изкуствено осветление". И при мен е така. Станаха нещата, както исках.", уточни рапърът пред bTV.

Макар и да му е един вид дебют, Ицо Хазарта не изпитва страх. "Страховете са за слушателите. Аз моята работа съм свършил в студиото. Слушателите може да се страхуват, да си купят албума и да се окаже, че страховете им са били напълно основателни. Нямам претенции, че е нещо велико, но е нещо мое", уточни той.

По думите му, албумът е направен, както всички албуми на Ъпсурт. Музиката е на бат Венци, а текстовете са негови. И макар почти всичко да си е същото, Ицо е убеден - "Исках да направя нещо мое". Останалите са реагирали с разбиране към решението му. Затова именно и основният "виновник" за музиката в албума е именно Венци.

Ъпсурт има планирани концерти 6 месеца напред. Що се отнася до албума на Ицо Хазарта, то  вече има доста запазени дати в София, Варна и Пловдив. "На мен ми харесва като го слушам и това е най-приятния момент.", споделя рапърът.

Музикантът си припомни и първите опити да прави рап текст. Годината е била 1996, но до 1998 г. и той не иска да си спомня какво са представлявали. Допълва, че и досега се случва някаква "греда".

"Класическата гимназия промени отношенията ми към езика. Наред с това, че майка ми ме е възпитала към отношение към книгите. Аз работя с езика. Харесвам българският език, той ми даде всичко.", уточни още Ицо. Що се отнася до времето, когато е бил ученик, музикантът се определи като "предимно отсъстващ".

"Заниманието с музика никога не изглежда сериозно на никой родител. Не съм от музикално семейство. Моята дъщеря миналата година ми даде една книга - "Вината в нашите звезди"-  доста тъжна. Не очаквах да ми хареса. Все пак момиче на 13 години ми даде това четиво. Избягвам да натрапвам своя избор на книги на децата ми, защото те живеят в друго време. Тяхното детство не е моето.", разказа още Хазарта.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Сигурен съм албума ще е в топ класациите,Ицо Хазарта празно няма!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Влизането на България в Шенген
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Енергийна криза
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: