Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскоп за 14 януари: Трудности в почивния ден, ето за кой
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:41 / 14.01.2023Коментари (0)262
©
Дневен хороскоп за 14.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Въпреки трудностите в почивния ден, които изобщо не са проблем за вас, реализирайте успешно пътуване. Проведете делови разговори. Вечерта се срещнете с приятели. Изяснете проблемите в отношенията с вашите колеги. Не налагайте собственото си мнение заради ретроградното движение на Меркурий. Не се сърдете на никого за проблемите си на работното място, които са преодолими. В личният живот постигате спокойствие, скъпи жени, без значение на каква възраст сте. Ако сте несемейни и сте срещнали подходящ партньор, обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си. 

ТЕЛЕЦ

Ежедневните служебни проблеми могат да се разрешат и без вашата пряка намеса. И в почивния ден успехът е с вас въпреки ретроградното движение на Меркурий. Проверете дали вашите колеги се справят със задълженията си. Денят е изпълнен с промени, които са свързани с вашите нови идеи и професионални планове, като вече сте готови да ги осъществите. Обмисляйте добре действията си. Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си и са ви засегнали, а вашето женско его е наранено. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението. 

БЛИЗНАЦИ

Проявете разбиране към вашите близки, които ви молят за подкрепа в почивния ден, но подайте ръка, само ако помощта не е свързана с пари заради ретроградния Меркурий. Не щадете силите си, за да се справите със задълженията си на работното място и да заслужите добри приходи. Днес осъществявате с успех търговска дейност, а рискованите начинания, като никога ще ви донесат неочаквано добри резултати. Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома, въпреки че знаят каква е причината - отишли сте да пазарувате. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове. 

РАК

Доволни сте от себе си, а и вашите колегите ви подкрепят в този почивен ден. Кажете им, че цените тяхната помощ. Пътуване ще ви донесе успех. Преценете дали да заминете или е по-добре да проведете срещите си. Меркурий е ретрограден и стимулира предвидливостта ви. Не се депресирайте заради грешки на ваши делови партньори довели до финансови загуби преди време. Ще се справите и с този проблем. Очертават се проблеми в личните ви отношения заради ваша страна любовна авантюри, която е излязла на бял свят. Явно се е разприказвала някоя от приятелките ви, която ви завижда. 

ЛЪВ

Неприятен разговор с ваш колега, от когото искате финансова помощ,  не е причина в почивния ден да променяте плановете си, за да избегнете грешките при  ретроградното движение на Меркурий. Ако запазите спокойствие с успех ще постигнете целта си и ще отхвърлите задачите си. Заемащите ръководни постове да не уволняват. Работата ви носи не само отлични приходи, а и възхитата на вашите колеги. Изпълнени сте с желание да наложите мнението си на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от вниманието на партньора си и от полезния и зареждащ ви със сили секс. 

ДЕВА

Бъдете активни и уверени във вашите професионални и интелектуални възможности. Спазвайте повелята на ретроградния Меркурий дори и в почивния ден. Не пропускайте да оцените факта, че днес вашите колеги с удоволствие ви подкрепят да осъществите новите си идеи. Завършете до обед служебните си задачи и не отлагайте важните разговори за следобед. Вечерта анализирайте постигнатото през този ден. Споделете с близките вашето свободно време вечерта, за да ви разберат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени с партньора си. 

ВЕЗНИ

В почивния ден ви очакват срещи, пътуване, впечатляващи запознанства и интересни разговори, като имате и подкрепата на ретроградния Меркурий. На работното място поднесете предпазливо вашите нови идеи, за да ги обсъдите с колегите си. Деловите разговори са успешни и още до обед ще станат причина за подписване на документи и финансови договори за сътрудничество. Няма причина да не отидете на вечеря с любимия, ако сте си я обещали предварително, защото яда му може да ви дойде в повече в този ден. След като се приберете не бързайте да си лягате, а се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, за да избегнете ревност и гневни изблици, ако някой ви е гледал влюбено в ресторанта. 

СКОРПИОН

Хармонията в отношенията  в почивния ден ви помага да успявате и да покорите нов професионален връх. Не си внушавайте несъществуващи проблеми и трудности, съгласно предупрежденията на ретроградния Меркурий, за да не ги предизвикате сами. Причината за проблемите ви, ако ги имате, е в трудно сдържаната емоция и изказвания, които вредят на деловите ви отношения. Заради тях сте склонни да избягвате контактите. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора, мили жени. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са планирани за вечерта. 

СТРЕЛЕЦ

Обогатете знанията си, за да сте в крак с новостите и въпреки почивния ден да блеснете при преговори за съдружие. Подпишете договорите по уговорените сделки, след като ги прегледате отново. Ако ви предлагат нова работа, заради ретроградното движение на Меркурий не рискувайте и не я приемайте, без да сте сигурни, че отговаря на очакванията ви, защото може да е поредната провокация. Вечерта възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини, ако сте се изпокарали заради ваши женски капризи. 

КОЗИРОГ

Целите ви в почивния ден са реални и постижими, но трудностите на вашето работно място блокират възможността да се справите бързо. Не се притеснявайте. Успявате да отхвърлите задачите си спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. Регистрирайте своя фирма или уговорете с адвокат среща и подгответе документите. Очакват ви успехи в материално отношение, ако не допускате прибързани инвестиции. Нерешени проблеми в семейството ви се натрапват от сутринта и ще ви наложат да действате крайно и решително. За пореден път изпадате в противоречие с мнението на близки си. Вечерта докажете, че сте готови на примирие и чувствата към брачния партньор не са се променили. 

ВОДОЛЕЙ

Планирайте работа си така, че да не надхвърля вашите възможности. Денят е почивен и ви гарантира успех, въпреки напрежението на работното място, но и ако не заставате срещу изискванията на ретроградния Меркурий. Радвате се и на колегиална подкрепа. Вашата енергичност впечатлява хората от деловото ви обкръжение. Идеите ви ще бъдат възприети и ще ви донесат добри приходи преди края на месеца. За да се справите с проблемите в семейството е добре да си наложите спокойствие, скъпи дами. Вечерта продължете разговорите у дома. Сексът изобщо не е приоритет на интимния ви партньор и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст. 

РИБИ

Днес, въпреки че деня е почивен, се постарайте да внесете хармония в отношенията си не само в семейството, а и на работното място. Прибързаността може да блокира шансът ви за финансови стабилизация. Възможно е по независещи от вас причини да пропуснете изгоден договор. Съветът ми е да не пътувате, ако имате изоставане при задачите, защото Меркурий е ретрограден. Предприемайте промените, само ако съвпадат с плановете ви.  Не се изненадвайте, ако отношението на близките ви се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети, въпреки че сте жени и трябва да се грижите и за семейството. Вечерта подгответе романтична вечеря и се усамотете с любимия. Отдайте се на чувствата си и на сексуални наслади.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: