Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голямото завръщане е факт! bTV обеща много силни емоции с "Влад"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:00 / 30.12.2021Коментари (0)541
Един от най-гледаните и обичани сериали "Влад“ се завръща в ефира на bTV с нов трети сезон от 4 януари (вторник). Премиерните епизоди на румънската поредица, спечелила сърцата на милиони зрители пред екраните, ще се излъчват от понеделник до четвъртък от 21:30 ч. и ще продължат да преплитат минало и настояще в сложен пъзел от интриги, коварства, омраза и неутолима жажда за отмъщение.

Какво се случи досега:

Несправедливо обвинен и предаден от най-близките си приятели, Адриан прекарва години зад решетките, жадувайки своето отмъщение. С пластична операция на лицето и изцяло променена външност, 8 години по-късно той се завръща в живота на Елиза, Щефан и Лео с ново име и самоличност, представяйки се за богатия и успешен покер играч Влад.

В последните епизоди от втория сезон Влад успя да получи своята дълго чакана вендета, вкарвайки Щефан невинен в затвора за 25 години за убийство, което всъщност е извършено от Лео, чрез лъжесвидетелствата на Елиза. И точно когато изглеждаше, че няма пречки пред любовта на Влад и Елиза, Роксана разкри връзката им и загина в катастрофира с мотора на Лео, който изпадна в кома. Елиза остана съкрушена от смъртта на сестра си и поиска от Влад да напусне живота й завинаги. Кулминацията настъпи с разкритието на Тити, че Влад всъщност е Адриан, и съюзяването на Щефан с Йордаке – новия най-голям враг на Влад.

В новите епизоди:

Още в пилотния епизод от новия трети сезон зрителите ще станат свидетели на дългоочакваната среща на Влад с Йордаке, вследствие на която Влад едва не губи живота си, след като бива отровен от новия си противник. Влад осъзнава, че Йордаке и доскорошната му довереница Карла са най-големите врагове, с които някога се е сблъсквал, и за пръв път се чувства безсилен. Двамата отвличат Мики и я подлагат на жестоки мъчения с цел да предаде Влад. Дали обаче тя ще се поддаде – предстои да разберем…

Лео излиза от комата с амнезия и мисли Влад за Адриан, без да подозира, че това всъщност е той. С помощта на Йордаке Щефан излиза от затвора и е по-жаден от всякога за отмъщение. Същевременно в живота на Влад се появява нова жена на име Ивана, която преобръща хода на събитията. Чувствата му към Елиза обаче не са притихнали и той решава да й разкрие самоличността си. Дали ще успее – зрителите ще научат в премиерните епизоди на "Влад“ от 4 януари, от понеделник до четвъртък от 21:30 ч. по bTV.

В специално послание към зрителите на bTV изпълнителят на главната роля – тази на Влад – Адриан Нартеа загатва, че третият сезон на поредицата ще бъде най-интересният досега: "Мога да ви уверя, че интригата се заплита, ще стане ясна цялата картина на събитията. През третия сезон нещата стават още по-сложни!“.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: