Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голям скандал след финала на "Игри на волята"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:15 / 09.12.2019Коментари (13)529
©
Страховит скандал се вихри след финала на "Игри на волята". Интернет гърми от недоволство и настоява, че истинският победител е отпадналият Юлиян, а не Добрин, който спечели 200 хиляди лева. Зрителският вот показва, че 52,9% от гласувалите с есемес искат Добрин за победител.

"Игри на есемес! Такава несправедливост не съм виждала!", недоволна е зрителка, която се чуди дали е гледала риалити за сила, психика и издържливост или предаване тип "Биг Брадър".

"Не разбрах в "Биг Брадър" ли бяхме или в оцеляване на "Игри на волята". Тя вярно, че простотията по хората ходи, но тия от формата доказаха за пореден път как докато се мъкнеш между капките, може да станеш началник, в случая финалист. За мен трябваше да има последна решаваща битка + събрания "вот от народа" и така да се определи победител. От тази несправедливост, която направиха, почти не съм спала да мисля защо толкова абсурдно, нечестно и недостойно постъпиха за финала. За мен реалният победител е Юлиян! Този човек е повече от достоен да носи името победител - такива воини като него трябват на тази държава, а не шматки като повечето мъже", допълва тя.

Феновете стигат по-далеч. Искат да дават пари директно на Юлиян, защото в очите им той е истинският победител и заслужава финансова подкрепа.

Юлиян обаче е против: "Пари на мен не ми трябват. Единствените дарения, които бих взел, са пари в помощ на спортния клуб, който създадох. Клубът е с общественополезна дейност, който желае да подпомогне развитието на спорта и децата, да дари в тази клубна сметка", казва той.

"Човек, измисли нещо, някаква фен среща, защото дъщеря ми вчера плака час и нещо и заспа хълцайки, че не си спечелил ти. Пускахме, пускахме есемеси, не знам какво стана. Сигурна съм, че си много разочарован, и с право, и не ти е до феновете, но все пак помисли!", пише друга фенка на Юлиян.

Има обаче и доволни, че именно Юли не е победителят. Той успя да си спечели заклети врагове с тежкия характер и трудното общуване с жените, което демонстрира в епизодите на предаването, пише "България днес".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.12.2019 г.
0
 
 
Тая с СМС.Ти си позната на Юли.Тоя е срам за учителите.
на 10.12.2019 г.
-1
 
 
И кой нормален човек гледа подобни "предавания", че и пдаща СМС-и мисляйки си, че с това определя кой ще спечели???? Доста изпростя тоя народ.
Aнонимен
на 10.12.2019 г.
0
 
 
Състезанието е комплексно. Не е само за физика а за цялостни качества. Юлиян показа отвратителен характер и държание спрямо останалите участници и логично бе наказан от гласуващите. Щях да съм много по-разочарован ако зрителите бяха избраха него при тези поведенчески негативи, които показа.
Aнонимен
на 10.12.2019 г.
+1
 
 
Само с гласуването са изкарани повече пари от наградата.направиха ни на балъци-кой контролира вота
0
 
 
Е и ние пращахме, пращахме смс-ама за Добрин! :)) Който копае гроб другиму, сам пада в него! ЯмбУлският атлеьт номинира Пламен и му изяде к.. афата! Хихихи
-1
 
 
Сериозно ли?! Кой ги гледа тези бози... Този шит, маскираният певец, биг брадър и тем подобни само принизяват хората, а на всичкото отгоре си давате и парите за смс... Не случайно сме на последно място по образование.
+2
 
 
Тоя Юлиан е срам за учитилите в България, алчен човек без капка съвест, много подъл екземпляр голям кеф, че не успя да спечели.
Aнонимен
на 09.12.2019 г.
+1
 
 
1. Ако победителят трябваше да се излъчи чрез състезание - финалното състезание го спечели Добрин. 2. Юлиян загуби игри на волята, когато номинира Пламен. Без да коментирам останалите му прояви / Със Стоян, Роберта , Близначките и тн. / . Може да е страхотен атлет, но се държи като тъпите гаменчета, които тормозиха по дребните деца в даскало. Направо е страшно, че този човек е учител.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: