Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голям късмет и приходи за една зодия днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:25 / 17.07.2020Коментари (0)462
©
Дневен хороскоп за петък, 17 юли, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Очаквайте приходи, ако се занимавате с търговия, без значение дали едрова или имате магазин. Не си създавайте напрежение. На работното място се справяте отлично със задачите си, ако не се ядосвате заради чужди пропуски, които няма как да поправите. Не рискувайте. Денят не е добър за да подготвяте за подпис договори, свързани с банкови институции. Семейните проблеми ще ви изнервят, защото сте прекалено заети и нямате време за дома и близките си. Вечерта се постарайте да зарадвате любимия се с романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Внимавайте, подвластни сте на трудно сдържана емоция. Завършете започнатата работа до края на деня, защото иначе ще я проточите във времето и ще си навредите на авторитета. Вашата мнителност, прекалената ви обидчивост и нетърпимост към критика, ще се превърнат в причина за професионални проблеми. Време е несемейните жени да помислят за създаване на семейство и да се огледат за подходящия партньор, ако са минали години в чакане и надежда, че принцът ще се появи както в приказките. Ако имате връзка се отдайте на сексуални удоволствия, само ако сте сигурни в чувствата си.

БЛИЗНАЦИ

Прибързаността и ината на работното място са във ваша вреда в този ден. Наложете си търпение и отложете деловите разговори, за да се справите със задачите си, след като закъснявате, въпреки че имате срок на изпълнение и заплащането е добро. Не проявявайте инат и заядливост, само защото нещо не ви харесва. Имате златната възможност, дар от Съдбата, да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения. Сексът ще ви зареди с добро настроение, с енергия и ще ви освободи от напрежението на работното място. 

РАК

Подгответе  се за неочаквани трудности по пътя си, ако замислените нови задачи и участието ви в проекти са свързани с рисковани действия, които сте длъжни да предприемете още сутринта. Ще се справете добре. От вас зависи дали ще извоювате поредната си професионална победа, която е възможна само, ако сте прозорливи. Опитайте да си върнете добрите отношения  с любимите си хора. Не съсипвайте хармонията заради нежеланието ви да се лишите от свободата си. Сексът не може да ви обвърже с интимния ви партньор, ако все още не сте готови за създаване на семейство. 

ЛЪВ

Преодолейте проблемите на работното си място, за да увеличите приходите си. Разширете дейността си, благодарение на новосъздадените задгранични контакти, без да се бавите, за да не ви изпреварят. Ще направите грешка, ако приемете предложение за промяна на работата си без да се посъветвате. Не разчитайте романтичните запознанства да се превърнат в трайни връзки. Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование. Не пропускайте да докажете на любимия си, че сексуалният ви живот с него е удоволствие за вас. 

ДЕВА 

Не се опитвайте да рискувате на работното място, защото ще се сблъскате с трудности, от които няма лесно да се измъкнете, особено предизвикате ли провала си. Планираното делово пътуване няма да ви донесе очакваните резултати. Ще ви подкрепи ваш партньор, които ще ви помогне да намерите изход от трудното положение. За пореден път ще се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Заради чувствата ви може да се опитват да ви изнудват да препишете нещо на роднините на съпруга ви. Най-добре е вечерта да изясните проблема и да вземете решение за вашето бъдеще.  

ВЕЗНИ

Не е желателно да пътувате, въпреки че искате да посетите ваши близки или приятели. Избегнете разправии на работното място, заради противоречие с вижданията на колегите си. Не предизвиквайте нежелателни промени. Избягвайте неочаквани и непредвидени големи разходи. Отложете семейните разговори за вечерта, защото личният ви живот се развива по начин, който изисква да преразгледате отношенията с партньора си. Сексуалният ви живот също е проблемен. Причината този път е във вас, защото не се чувствате достатъчно обичани и сте се затворили в себе си. 

СКОРПИОН

Днес ви предстои важна среща, която е причина да се замислите сериозно над бъдещите си професионални планове. Работете упорито и отхвърлете задачите си. Следобед не са изключени радостни новини, свързани с близки хора. Отложете взимането на важни делови решения за друг ден. Анализирайте грешките в поведението си. Вечерта разрешете семеен проблем, свързан със съмнение за изнервя. Хармонизирайте семейните отношения. Уговорете романтичните срещи. Колкото и да сте уморени и обсебени от успехите си, не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили. 

СТРЕЛЕЦ

Ще се сблъскате с неразрешени проблеми, заради неизпълнени обещания, които сте давали на вашите близки и сега ще легнат върху вашите отговорности. Финансови проблеми ще ви натоварят допълнително. Възможни са сблъсъци с непознати хора или с пътната полиция, въпреки че пътувате за делова среща, затова ако сте зад волана не прекалявайте с високите скорости. Брачният ви партньор ще ви създаде проблеми заради нежеланието ви да се отдадете на чувствата си. Влюбените могат да се отдадат на сексуални удоволствия. Несемейните жени могат да споделят чувствата си. 

КОЗИРОГ

Поемете инициативата на работното място, дори и ако не сте готови на тази саможертва, защото колегите ви отказват да го сторят. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения, заради отсъствието на ваши колеги, но това е във ваш интерес. Откажете се от деловите си срещи. Могат да изчакат по-подходящ ден. Жените  да очакват ново увлечение или флирт. Мъжете да се пазят при нови познанства или среща със стари обожатели, защото ги очакват неприятности. Вечерта бъдете искрени в чувствата си. Ако са споделени, се отдайте на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ви предупреждава да се пазите от удари от неприятели, които искат да ви навредят на всяка цена. Очаквайте подобряване на финансовото състояние чрез новите задачи, с които ви натовариха. Предстоят ви пътуване и полезни нови запознанства, но бъдете предпазливи. Не взимайте прибързани решения, ако сте уговорили делови срещи. Важно е да се съобразявате с мнението на човека до себе си, особено ако не сте семейни и искате да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си.

РИБИ

Бъдете решителни и не злоупотребявайте с търпението на съдбата, ако нарочно бавите изпълнението на поставените ви задачи в този ден и закъснявате със сроковете. Днес сте във форма и е във възможностите ви да отхвърлите всичката си изостаналата работа. Деловите срещи и разговори са успешни, а вие знаете точно какво искате да постигнете. Следобед посветете времето си на разрешаване на семейни проблеми. Чувствата ви са споделени. Въпреки това в интимните отношения около вас се вихрят бурни страсти. Не се надявайте на бързо сдобряване, ако сте се изпокарали.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: