Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Големите любовни разочарования в живота на Мария Игнатова
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:19 / 16.02.2023Коментари (0)260
©
Мария Игнатова отново ще бъде на екран този септември, когато с Ненчо Балабанов ще са водещи на музикалния формат "Звездите в нас", който ще стартира по Нова телевизия.

В последните две години бившата възлюбена на Рачков пренареди тотално личния си живот. Омъжи се за културния антрополог и публицист Ивайло Нойзи – Цветков и двамата бързо се превърнаха в една от най-обсъжданите светски двойки.

Блондинката е минала през куп любовни разочарования обаче, преди да срещне голямата си любов, както го нарича, в лицето на Нойзи. Разочарованията й започват още от съвсем млада. Когато е ученичка, баща й напуска семейното гнездо заради друга жена и това й нанася тежка травма, която Мария никога няма да забрави.

Това било най-тъжното лято в живота й. Тя, брат й Павел, и баща й са на море – върнали са се от Либия, където майка им работи като инженер-химик. Вечерта пред бунгалото, в което почиват, родителят събира смелост и им казва в прав текст, че повече няма да е до тях. Решена да се махне от трудния си живот в България, тя заминава на 16 години за Америка.

После се мести в Холандия, за да се върне у нас с идеята да гради тв кариера. Първите й опити са доста слаби, никой не забелязва сексапилната блондинка. Но съдбата застава на нейна страна и тя среща бизнесмена Александър Сталийски – партньора на карти на бившия премиер Бойко Борисов и негов доверен човек, и тогава настъпва звездният й час, пише "Галерия".

Той е богат, с много връзки и след като аферата им започва, тя получава неочакван подарък – телевизионно време в БНТ като водеща на "Втори тото шанс". След като манекенката Вили Сечкова успява а й отнеме гаджето и да се омъжи за него, Мария не страда много. Идва ред на друг известен мачо – собственикът на чалготеки Петко Димитров, с когото имат бурна любов и общо дете.

Синът им Виктор е вече 15-годишен, но приказката свършва дотук. Петко е категоричен, че мястото на Мария е у дома, само че нейните планове за кариера в телевизията са само в началото си. С дете на ръце и солидна издръжка, чаровницата отива да търси работа в спортен сайт, където съвсем естествено се влюбва в неговия собственик и то от пръв поглед – Стилян Шишков.

Ненадейно идва предложение да се пробва за водеща на "Господари на ефира", където се запознава с Димитър Рачков. Разбира се, тя усеща, че това е нейният човек и дори е убедена, че иска да прекара живота си с него. Следват 10 години, в които двойката е на върха на популярността, но се разделят.

Любовта на живота й обаче е журналистът Ивайло-Нойзи Цветков. Така поне Мария казва, малко преди двамата да се оженят миналото лято.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: