Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Големите амбиции помагат на представителите на една зодия днес!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:44 / 06.03.2020Коментари (0)550
©
Дневен хороскоп за петък, 06.03.2020г., изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Ако се налага, работете активно до обед, а след това проведете планираните разговори, но с умереност заради все още ретроградното движение на Меркурий. Не забравяйте да благодарите на вашите колеги за получената подкрепа. Пътуване ще бъде успешно. Запознанствата може да ви донесат приятни емоции, но може и да ви разочароват. Пазете се от проблеми у дома. Отношенията в семейството ви са хармонични, мили жени. Не налагайте мнението си и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в отношенията.

ТЕЛЕЦ

Със спокойствие ще постигнете целта си на работното си място. Изслушайте търпеливо всички мнения на вашите колеги и кажете своето, без да го налагате при ретроградното движение на Меркурий. Заради невъзможността да се примирите, че отношенията в семейството ви не са под ваш контрол сте агресивни. Научете кой е източника на интригата. На несемейните жени Съдбата поднася шанс за романтично запознанство, но след това дълго ще доказват сериозността на своите намерения. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Изискването да сте коректни и умерени във всичко, важи с пълната си сила за онези от вас, които са на административна длъжност и в ръцете им е поверена важна обществена или държавна задача, за която отговорността е огромна при ретроградното движение на Меркурий. Всички интелектуалци ще блеснат със знанията и уменията си и ще намерят ново поприще за изява. Личните отношения са затруднени, мили жени. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване със семейството. Естествения завършек на деня са сексуалните удоволствия, които ще ви доставят взаимна наслада.

РАК

Намерете компромисно делово решение, за да ви подкрепят всички ваши колеги при ретроградното движение на Меркурий. Начинанията са успешни, ако са планирани в началото на миналия месец и не са плод на ваше импулсивно решение. Отложете натоварващите ви разговори. Следобед отново ви очаква сериозно натоварване на работното място, с което сте длъжни да се справите сами. Вечерта организирайте приятно гостуване или пътувайте с близките си, за да се разтоварите. Постарайте се повярвате в чувствата на партньорите си. Най-добрият начин за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими сексуални изживявания.

ЛЪВ

Не бъдете прекалено разточителни при пазаруване за офиса или дома, за да не изпаднете във финансови затруднения при ретроградното движение на Меркурий. Ако се занимавате с частен бизнес, успехът ще бъде с вас, но само при планирани задачи без импровизирани промени. Преумората ви вреди, а умереността ви помага да съберете сили за следващата седмица. Очаквайте нови запознанства и неочаквани и незабравими романтични приключения. Семейните жени да не изневеряват. Желанието да изживеете сексуални наслади с друг партньор, днес ще е повод за неразрешими проблеми с брачния партньор.

ДЕВА

Заемете се със служебните си задачи, но с рутините, както повелява все още ретроградния Меркурий. Ако ги приключите бързо имате възможност след края на работния ден да се разнообразите, като излезете с приятели и със семейството си. Работата ви спори. Трудностите са преодолими, ако не се отдадете на поредните мечти за развлечения. Отидете на гости или си поканете приятели у дома. Самотните жени ще получат признание и успех в личния живот. Вечерта сте уморени. Искате да да избегнете секса, но той ще ви разтовари от напрежението и умората.

ВЕЗНИ



Ако сте търговци днес печелите добре, въпреки ретроградния Меркурий. При належащи ремонти не се натоварвайте с физическа работа, защото умората ще ви попречи да са активни през следващите дни. Ако сте отзивчиви към мнението на колегите си и се съобразявате с него, успехът ви е гарантиран, въпреки че по-бавно отхръляте задачите си. Чувствата ви са споделени и хармонични. Бъдете внимателни и не се поддавайте на авантюри, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Няма как да сте щастливи в леглото и да си доставите сексуални удоволствия, ако непрекъснато проявявате претенции към партньора си.

СКОРПИОН

Днес сте амбицирани да работите и да заслужите допълнителни приходи, но сутринта се налага да се натоварите и с други задължения, които няма да приключите бързо заради ретроградния Меркурий и заради проблеми свързани със семейството. Ще се справите, ако не се притесните. Не обръщайте внимание на сплетните на вашето работно. Личните ви отношения могат да се нормализират. Интимния ви партньор се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори.

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте да се хвалите с получените делови предложения, защото не е изключено някой да ви измести и да заеме мечтаното от вас място. Посещение или обаждане на ваши приятели ще ви ядоса, защото отново отправят към вас искания за финансова помощ. Харчили сте повече от допустимото през последните дни и не бива да проявявате лекомислие. Радвате се на стабилност в семейния живот и хармония в отношенията. От вас зависи да ги съхраните. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачната си половинка или любимите си хора. Сексът ще ви се отрази добре.

КОЗИРОГ

Прекалената доверчивост и желание да се подчините на странични съвети и да се задълбочите с служебните проблеми вместо вашите колеги не работи във ваша полза. По-добре ги оставете да се справят сами. Денят е подходящ за планиране на бюджета за второто полугодие, което чука на вратата. Въпреки вашето добро желание да се справите с трудностите в личния ви живот, които сте предизвикали сами сте обзети от нервност и женски инат. Вашият брачен партньор е разочарован от поведението ви и ще ви накаже с отдалечаване и липса на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Тези от вас, които са заети с професионални срещи, и не могат да ги отложат, да не се преуморяват и да ги приключат в ранния следобед. Ако сте тръгнали на път и сте зад волана с приятна компания, не допускайте вашето приповдигнато настроение да ви накара да увеличите скоростта. Пазете се от интриги. Ще ви изненада романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията ще са неприятни. Бъдете искрени и нежни с любимите си хора, ако искате да изживеете приятни сексуални удоволствия.

РИБИ

Не предприемайте пътуване, защото ще ви натовари допълнително. И без това имате достатъчно задължения. Бъдете отговорни. Пазете се да не обидите колегите си с необмислени думи, особено при ретроградното движение на Меркурий. Обсъдете новите си идеи, за да заслужите признанието и подкрепата им. В личен план не очаквайте спокойствие, защото ще създадете конфликт с необмислени приказки и хвалби за флиртове и изневери. Постарайте се да разберете, че интимния ви партньор няма желание за сексуални удоволствия.


Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: