Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Големи материални успехи за представителите на една зодия днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:56 / 12.05.2020Коментари (0)474
©
Дневен хороскоп за 12.05, вторник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Материалните ви стремежи и намерението ви да сте дейни са причината за проблеми в семейството ви. Не разчитайте, че ще успеете да поднесете като оправдание важността на деловите си срещи. Общуването ви се отдава с лекота. Ще избегнете проблемите, ако сте убедителни и сговорчиви и не настоявате на всяка цена да се съобразят с вашите виждания. От вас зависи как ще прекарате този ден, ако сте си у дома заради забраните, дори и ако сте заети с бизнес дела. По-добре е да си дадете почивка и да сте с близките си, а вечерта да се отдадете на романтика и интимни мигове.

ТЕЛЕЦ

 

Ще се разочаровате от некоректното поведение на хора, които са поискали помощта ви. Не го преживявайте изобщо и не натоварвайте психиката си с негативни емоции. Не ви се случва за първи път. Не се натоварвайте с работа, която не сте длъжни да свършите, само защото вашите колеги са ви помолили. През целия ден сте уморени и нямате желание за развлечения с любимите си хора, заради напрегнатата седмица. Не пропускайте романтичните мигове, защото ще съжалявате. Колкото и да сте уморени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима следа у вас.

БЛИЗНАЦИ

Склонни сте да изпаднете в лишения, заради непредвидени разходи. Неудобството ви да отказвате заеми не е причина да си създавате трудности и да рушите материалната си стабилност. Проведете деловите си разговори, ако имате търпението да сте тактични и да не прекъсвате събеседника си. Отпадналостта ви заради преумората през деня ще изчезне, ако вечерта завършите задачите си навреме и се отдадете на заслужени приятни, романтични мигове с любимия си. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение.

РАК

Имате възможност да осъществите нови запознанства. Обмислете правилните инвестиции в следващите дни, за да ви донесат печалба. Разговорите са успешни. Проявете такт и премълчавайте, ако ви критикуват. Ще си спестите неприятности заради ваши необмислени и прибързани изводи, които сте споделили с вашите колеги. Семейните жени да се отдадат на чувствата си. Несемейните жени да очакват романтична среща. Сексуалните ви отношения са на ниво. Не пропускайте да се отдадете на вечерни сексуални наслади, които ще ви заредят с добро настроение.

ЛЪВ

Запознанствата са добра основа за бъдещи ви успехи. Очаквайте предложения за срещи в професионален и в личен план. Стремите се да покажете на новите си познати, че сте добронамерени. Предпазвайте се да не споделите повече от позволената информация. Бъдете предпазливи, ако ви предлагат участие в нови проекти, изискващи инвестиции, за които не сте подготвени. В личния живот са възможни измами. Ново запознанство и в този ден ще завърши с разочарование. Ще ви ласкаят и ухажват, докато се поддадете и отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, защото ако допуснете интимни мигове със сигурност след време ще ви накарат да страдате.

ДЕВА

Денят ви зарежда с положителни емоции, с шанс да творите и с успех. Стабилизирайте вече постигнатото на работното си място, без оглед на препятствията по пътя ви. С упоритост ще се справите, каквото и да става около вас, каквито и трудности да ви създават вашите колеги. Запазете доброто си настроение през целия ден. Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования, мили жени. Ако решите да пречупвате любовта си през нейната материална стойност, няма да бъдете обичани. Няма как да си купите секс и любов, ако искате да е истинска.

ВЕЗНИ

Очаквайте обаждане, свързано с делови предложения, които ще ви изненадат преди обед. Ще постигнете материални успехи с помощта на партньорите си, на които може да се доверите напълно. Бъдете търпеливи и се доверете на интуицията си при взимане на решение да съкратите част от вашите служители. Пътуванията са успешни. Имате възможност да поправите грешките в личният си живот. Пазете се от нови запознанства, които ще ви разочароват. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, ще се окажете разочаровани от студенината на интимния си партньор.

СКОРПИОН

Всички, които работят в печатни или електронни медии да внимават с думите си, заради бързите обороти на кармата и наказанията, които те сами предизвикват. Уговорете среща с ваши делови партньори, с които искате да създадете съдружие. Днес имате задачата да уточните детайлите за съвместната си работа. Стабилизирайте постигнатото. Вечерта се приберете при любимия си и му предложете да излезете на вечеря или да отидете на гости. Създайте романтична обстановка, ако искате да изживеете първите сексуални удоволствия с новите си партньори.

СТРЕЛЕЦ

Денят е изпълнен с активна творческа дейност. Успявате да се справите на работното място и у дома с всички изостанали задачи, които ви притесняваха през изминалите дни. Очаквайте добри приходи. По този начин ще си извоювате и възможността да осъществите новите си идеи. Стабилизирайте завоюваните професионални позиции. Вечерта останете сред семейството си. Личните отношения са отново проблемни, защото вместо да сте сами с любимите си, сте поканили приятелки на гости. Не очаквайте разбиране от страна на интимния си партньор, нито намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, които не са взаимно желани.

КОЗИРОГ

Подвластни сте на желание да се отдадете на анализ и оценка на постигнатото. Не пропускайте възможността да поднесете идеите си на ръководството. Ако сте решили да инвестирате в строителния бизнес, не рискувайте. Обмислете намеренията си, ако нямате опит. Бизнесмените, които са изнесли дейността си зад граница, могат да предприемат успешни инвестиции и в родината си.Несемейните жени не бива да очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте и опознайте човека до себе си преди да вземете решение дали да създадете отношения. При семейните жени изневярата е причина за проблеми в семейството.

ВОДОЛЕЙ

Материалното начало е водещо и сте готови на всичко, за да изкопчите повишение на заплатата. Не провеждайте разговори по тази тема, ако не ви попитат за мнение. Ще сте губещи, ако започнете първи да настоявате. Не се съгласявайте да приемете допълнителна работа, защото ще се провалите заедно с колегите си и след това ще плащате с тях за грешката си. Възможно е ново романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията ще са неприятни. Ще постигнете съгласие и ще си възвърнете любовта на интимния партньор. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия.

РИБИ

Прекалено сте емоционални. Ако не овладеете чувствата си ще си навлечете сериозни проблеми. Бъдете умерени и задълбочени в работата си, ще имате успех. Не позволявайте на емоцията да се излее в агресия срещу вашите колеги. Ще спечелите добри пари, ако завършите в срок започнатите задачи и не се впускате в необмислени начинания. През целия ден се чувствате добре сред семейството си, дори и ако работите у дома. Самотните жени да внимават, защото запознанствата може да се окажат неподходящи. Разочарованията ще са бързи и болезнени.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: