Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Големи финансови успехи за представителите на една зодия днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:41 / 01.04.2020Коментари (0)611
©
ОВЕН

Не позволявайте на вашите колеги да мързелуват, след като имате спешни задачи, от които зависи бъдещето на фирмата ви. Сутринта прегледайте, дори и да не ви е приятно, най-новите разпоредби, свързани с вашия бизнес, ако се налага да сте на работното си място. За да сте в хармония със себе си и с любимите си хора, трябва да докажете, че сте готови на компромиси и не изисквате това само от половинката си. Усамотете се и се отдайте на чувствата си и на интимни преживявания.

ТЕЛЕЦ

 

Неизвестно защо сте прекалено недоверчиви и изпитвате подозрение към всеки около вас, че ви мами. Заслепени от съмненията си може да не видите реалните подводни камъни, на които рискувате да се подхлъзнете. Денят е идеален за уговаряне на предстоящо сключване на сделки. Бъдете предпазливи с новите запознанства, за да не предизвикате нечия ревност. Любовта и секса са различни неща. Ако вашата интимен партньор не е съгласен на сексуални изживявания тази вечер, по-добре се съобразете с желанието му.

БЛИЗНАЦИ

 

От вас зависи да следвате хода на събитията, да не се впечатлявате от капризите на вашите близки и да не пропилявате успешния си ден в мисли за личните си проблеми, които изобщо не са така важни. Обогатете се с нови знания. Имате възможност да подобрите материалната си стабилност и да направите печеливши инвестиции. Проявете сдържаност в чувствата и защитете себе си пред любимите си хора, които се съмняват във верността ви. Докажете им, че грешат. Проявете сдържаност и в леглото. Не пропускайте да сте нежни, ако искате сексът да ви достави наслада.

РАК

Пътят ви е свободен и ще го извървите без проблеми, достигайки успешно до поставената цел. Ще получите оценка за свършеното, но този път подплатена и със сериозни приходи. Работете спокойно, ако сте задължени да го сторите, за да успеете да завършите започнатите задачи в рамките на работния ден. С неприятностите в семейството си ще се справите с помощта на близките си. Вечерта заведете любимите си хора на ресторант. Не пропускайте сексуалните изживявания. Не изневерявайте! И най-влюбените партньори няма да ви простят залитането встрани.

ЛЪВ

Не сте настроени за работа, което е нормално. В състояние сте да общувате през целия ден, да попивате и да отдавате информация. Не бъдете приказливи и не споделяйте вашите нови планове, за да не ви изпреварят. Отрицателната нагласа към предложенията на колегите ви би довела до финансови загуби. Няма да липсват проблеми и в личните ви отношения. Постарайте се да изгладите недоразуменията с любимите си хора. Семейните са склонни към изневери и сексуални контакти веднага след запознанство в този ден. Проблемите им са сигурни.

ДЕВА

Активността ви на работното място надхвърля очакванията на вашите колеги. Не е във ваша полза да се занимавате и с техните задължения, защото ще си спечелите врагове, озлобление и завист. Положете усилия, за да завършите служебните си задачи. Деловите разговори и планираните срещи ще бъдат успешни. Не съсипвайте стабилните отношения с близките си, семейството и вашите роднини. Откажете се от сексуалните удоволствия, ако имате да изяснявате недоразумения и се постарайте да възстановите хармонията в отношенията си с такт и търпение.

ВЕЗНИ

Не се доверявайте на късмета си, а разчитайте на себе си. Притежавате достатъчно сили, знания и интелект, за да се справите успешно и с най-трудните си служебни задължения. Не взимайте прибързани решения за инвестиции, ако се занимавате със собствен бизнес, за да не провалите стабилното си финансово положение. Отдайте се на желани романтични срещи и създайте хармонията, която така отдавна липсва в дните ви. Ще постигнете съгласие, с брачната си половинка, а ако не сте семейни ще си възвърнете любовта на интимния партньор и сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Въпреки успешния ден няма да липсват неприятели, които досаждат на вашите колеги, за да измъкнат информация за работата ви. Задълбочете се и не допускайте странична намеса. Очакват ви сериозни финансови проблеми, ако решите да рискувате необмислено. За да не загубите любимия си сте готови да се промените, но трябва да го направите не временно, да постъпите често към себе си. Вечерта не проваляйте романтична среща, която ще ви зареди с нови сили и приятни сексуални изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Сред новите ви познати със сигурност има и такива, които не са добронамерени дори при уж приятна среща. По-добре не ги допускайте до себе си и до плановете си. Не се поддавайте на емоциите си. Стабилизирайте собствените позиции и проявете инициативност. Семейни проблеми с роднини ще ви извадят от равновесие. Оценете трезво ситуацията и намерете вярното решение. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс.

КОЗИРОГ

Не сте активни и не ви се работи, но успехът е с вас. Не го пропилявайте само защото имате други, по-важни занимания от служебните си задължения. Следобед ще съжалявате за пропуснатия шанс. На всяка цена анализирайте поведението си и коригирайте грешките си. Отношенията в семейството ви са хармонични. Влюбените жени да не планират обявяване на брак в този ден. Ще ги помислят за несериозни. При семейните жени изневярата е причина за проблеми в семейството. Не вярват на чувствата ви и не са готови за секс.

ВОДОЛЕЙ

Целия ден може да бъде успешен, ако не се доверявате на хората, които кръжат около вас и настояват да се съобразите със съветите им. Избегнете запознанствата. Ако сте концентрирани в работата си и търпеливи, ще се справите със задълженията си. На работното място сте уверени и спокойни и жънете финансови успехи. При срещи и запознанства бъдете сдържани, предпазливи, прозорливи и тактични. Ще си спестите проблеми в личния живот и ще избегнете опасността да се обвържете с неподходящи хора. Семейните и щастливо влюбените ще изживеят незабравими романтични и сексуални мигове.

РИБИ

В състояние сте да постигнете недостижими до този момент професионални висоти, но само ако поискате. Не се колебайте, а бъдете активни. Преценете дали вашите средства позволяват инвестиции в нови проекти или е по-добре да изчакате, за да не се окажете във финансово затруднение. Възможни са проблеми в семейството и сцени на ревност. Партньора ви е извън себе си, заради вашето поведение и отсъствие от дома. Романтичната вечеря може и да ви сдобри след разправията и да завърши с интимни удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Нова серия протести в подкрепа на "Мини Марица Изток" блокират АМ "Тракия"
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: