Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Гери Малкоданска не можа да устои
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:53 / 20.05.2024Коментари (0)957
©
Гери Малкоданска посрещнала запомнящо се 34-тия си рожден ден, който бе на 12 април, похвали се самата тя едва наскоро при своя медийна изява. Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство, отбеляза празника си в Дубай с любимите си хора – майка си Венета, мъжа си – интериорният дизайнер милионер Алекс Ковачев, и двете им деца.

След това Гери, която май ще се върне в телевизията в близко бъдеще, имаше още две пътувания с половинката си, при които съчетаха романтиката с работа. Откакто се задоми с Алекс Ковачев, Малкоданска попива ценни знания за професията му. 

Освен че се включва в популяризирането на фирмата му, чаровната синоптичка е и доста успешен инфлуенсър, който набляга тъкмо в областта на интериорния дизайн. От известно време е ангажирана и с луксозен магазин за мебели и аксесоари за дома, в който се предлагат само маркови стоки, чиито цени, логично, не са за всеки джоб.

Навръх празника на Гери, мъжът й сподели кадър в социалната мрежа, за който двамата позират в плътна прегръдка, насред пустинята. Тогава те не споделиха подробности, макар да беше очевидно, че са избрали екзотична дестинация за празника й. Тези дни стана ясно, че Гери трябвало да посрещне 34-тия си рожден ден в България. 

Пътуването до Дубай било планувано отдавна, като Малкоданска отишла с децата си – Лео и Белла, и майка си. Алекс имал много ангажименти и не успял да отлети с тях. Затова идеята била да се съберат в София за празника на Гери. Алекс обаче тайно удължил билетите на всички и пристигнал в Дубай ден преди рождения ден на любимата си, така че го отбелязали в арабското емирство.

Макар че е все още доста млада, а и се слави с копринената си кожа, Гери Малкоданска изглежда не се е въздържала и се е възползвала от достиженията на разкрасителната индустрия. От последните й видеа в инстаграм личи, че къдрокоската е изпънала челото си, вероятно с ботокс. Съмненията възникват най-вече, когато Гери изразява емоции. Тогава нито една бръчица не се появява на челото и около очите й, както би било обичайно дори при по-млади дами.

Иначе е разбираем стремежът на Малкоданска да поддържа младежки вид и изрядна визия, предвид професионалните й занимания. Освен че бе синоптик, преди да излезе в майчинство, Малкоданска се изявява доста успешно като инфлуенсър. Отдала се и на магазина, който с екипът на фирмата на мъжа й откриха неотдавна. 

Гери със сигурност се е повлияла от любимия си, за да навлезе в бизнеса, но и самата тя винаги е имала интерес към модните тенденции в интериорния дизайн и аксесоарите за дома. Както вероятно се подразбира, цените в шоурума са доста внушителни, но пък все пак се предлагат само дизайнерски стоки. 

С работата си в луксозния шоурум, Гери Малкоданска донякъде сбъдва детската си мечта. Като малка тя смятала, че идеалната работа за нея е да бъде магазинерка. Представяла си как посреща клиенти на касата и пише важни неща на амбалажна хартия.

Гери умело балансира между семейството и работата с подкрепата на мъжа си. Двамата винаги проявяват разбиране, когато единият е по-ангажиран, и си помагат взаимно. Незаменима опора им е Венета - майката на синоптичката. Така че младото семейство разчита на нея, а не на детегледачка, най-вече, когато пътуват, макар че Гери и Алекс често взимат и децата си. 

В началото на годината бяха на ваканция с друго звездно семейство – продуцентът Андрей Арнаудов, съпругата му Емануела Толева и синът им Васил. Компанията избра екзотична дестинация, пролича от снимките им, но не разкриха къде точно са плажували през януари. След като посрещна рождения си ден в Дубай, Гери и Алекс бяха на работно пътуване до Милано. 

Преди дни пък се завърнаха от Ню Йорк. Не стана ясен поводът за това им пътуване до Америка, но пък се похвалиха, че е съвпаднало с рождения ден на Алекс, пише HotArena.

Още по темата: общо новини по темата: 5723
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
предишна страница [ 1/954 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
Евроизбори 2024
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: