Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Финансово благополучие вещаят звездите за няколко зодии днес!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:11 / 26.10.2019Коментари (0)448
©
Звездите обещават финансово благополучие за представителите на няколко зодии в днешния почивен ден. Вижте подробности, в изготвения от Алена хороскоп.

OВЕН


Деловата ви активност, въпреки почивния ден, ви помага за допълнителна финансова стабилност, ако не решите, че парите са ви достатъчни и не пропуснете сами добрите възможности за приходи. Общуването с колегите ви е хармонично. Изяснете възникналите и притесняващи ви недоразумения, които бързо ще бъдат забравени. В семейството ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които все отлагахте. След напрежението през деня заведете любимите си на ресторант или си създайте уютна обстановка у дома, за да се насладите на чувствата си. Имате възможност да си доставите незабравими сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

 

От сутринта в този почивен ден няма да се разминете с проблемите. Недоволни от професионалната ви заетост, близките ви са причина за лошото ви настроение. Забравете за известно време за работата, отпуснете се и отпочинете. Ще имате радостна и приятна среща със стари приятели. Проблемите в семейството и с интимната ви половинка идват от вашата непрекъсната заетост и липса на време за вашите близки и за любимите ви хора. Ако не сте се прибрали навреме, не се надявайте на романтични мигове и сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Предпазвайте се от желанието и в почивния си ден да поставяте под съмнение мнението на околните. Без да спорите проведете разговорите с колегите си и изяснете правотата или грешката си. При заетите в сферата на услугите са възможни проблеми с недоброжелатели. Пазете се от грубост и неприкрита измама. Несемейните жени могат да създадат хармонично семейство. На семейните, които нямат деца напомня, че е време да помислят за потомство. Прибързаните бракове или сексуални контакти не са желателни.

РАК

Ще се сблъскате с недобронамереност и предателство от хора, на които сте се доверили в почивния си ден. Избягвайте новите запознанства. Бъдете сдържани в общуването. Денят ви носи вълнение и невъзможност да направлявате събитията. Бъдете внимателни, ако се налага да предприемете промени и да уволнявате на работното си място. Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да правите агресивен секс с партньорите си, само защото искате да си отмъстите.

ЛЪВ

Може да се наложи в почивния си ден внезапно да заминете в командировка, за да проверите дали във вашето представителство в друг град следват правилата на работа. Ако не пътувате завършете започнатите задачи. Уговорете провеждането на делови разговори, които ще ви донесат успех. Денят е добър за започване на промени и реформи във фирмата ви. Не бягайте от нови запознанства, които скоро могат да се превърнат за несемейните жени в романтична връзка, ако съумеете да прецените дали това е чаканата голяма любов, и дали сте сигурни в чувствата си. Семейните жени да не изневеряват.

ДЕВА

При среща с ваши роднини в този почивен ден ще възникнат проблеми във връзка с наследство или завещание, от които сте се отказали преди време, но те пак имат претенции. Опитайте се да подходите тактично. Постарайте се да не се разпилявате със странични занимания, които ви пречат. Несправянето със задълженията ви е във ваша вреда. Не отказвайте съвети от роднини, мили жени. Следобедът предлага нови запознанства и романтични увлечения. Ако не сте семейни, ще изживеете незабравими сексуални мигове, но само ако сте уверени, че чувствата ви са споделени.

ВЕЗНИ

Активни и импулсивни сте. Успехът не ви позволява да сте напористи и да налагате мнението си, ако в почивния ден сте на работното място, дори и ако не го приемат. Не прекалявайте с желанието си да въвеждате ред. Отхвърлете с успех всичките си изостанали задачи. Осъществете неочаквани, но полезни делови срещи. Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения. Семейните жени да не изневеряват. Сексът ще ви зареди със сили и добро настроение. Не го пропускайте заради ината си.

СКОРПИОН

Обогатете се с нова информация свързана със служебните ви задължения. Искате да смените професионалното си обкръжението, което по ваше мнение сте надраснали, но деня не е подходящ. Анализирайте действията си и бъдете критични към собствените постъпки, планове и стремежи в почивния ден. Ще изживеете неочаквано романтично приключение, мили дами, но трябва да внимавате с общуването, особено при нови познанства. Нямате желание за секс ако сте семейни, а и ако се развеждате той е недопустим, защото може да ви изненада с неочаквана бременност.

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден се налага да обсъждате с вашия началник начинание, свързано с риск. Ще изживеете разочарование, че иска да замразите работата си по започнат проект, въпреки че той ви го е възложил. Нервни сте и може предизвикате загуби. От вас зависи да не се предавате във властта на чувствата. Търсенето на работа днес ще се окаже неуспешно. Откажете се. Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, които могат да се превърнат за несемейните жени в стабилна връзка. Семейните жени, които все още нямат деца могат да се отдадат на сексуални удоволствия, но и да очакват зачеване на дете.

КОЗИРОГ

С лекота ще се справите с проблемите възникващи в почивния ден. Не се занимавайте с търговия, за да си спестите финансови загуби. Общуването с много хора ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Заредете се с търпение и заемете изчаквателна позиция. Постарайте се да не се разсейвате със странични задачи, които ви пречат на основната работа. Ревността създава сериозни недоразумения в личните ви отношения. Не опитвайте да измъкнете от любимите си признание, че са ви изневерили. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви.

ВОДОЛЕЙ

Създайте спокойна обстановка, ако сте на работното си място, защото от нея зависят успехите ви там в почивния ден. Не разговаряйте продължително по телефона и не се противопоставяйте на колегите си. Проведете деловите си разговори късно следобед. Без особени усилия ще се справите с основните си задачи. Избегнете влошаване на семейните отношения. Не прекалявайте с претенциите към любимите си хора, за да не ги отблъснете. Подгответе приятна романтична вечеря и се отдайте на желан и от двама ви секс.

РИБИ

Днес денят е почивен, а вие сте чувствителни към отправената ви критика и не се примирявате лесно с упреците за некачествена работа, които не отговарят на истината. Приемете, че отново ви завиждат. Устремени сте към материално благополучие, което ще донесе добри резултати. Не се отвличайте с второстепенни занимания. Несемейните жени, които са срещнали подходящ партньор, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения. Сексуалните ви отношения са повода да се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте причината.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: