Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Фики Стораро обяви промени: Надявам се, че ще бъда оценен
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:29 / 13.06.2022Коментари (0)410
©
Фики Стораро казва "чао“ на чалгата. Това разкри популярният поп-фолк певец. Това обаче не означава, че той спира с музиката, а напротив. Синът на Тони Стораро се насочва към рока и дори ще издаде албум с песни в този стил.

"Не мога да кажа изцяло "край“ на попфолка, такива са ми гените. Истината е, че подготвям поп-рок албум с изцяло авторски песни, но не зарязвам и другата музика. Ще има поп, рок, песни с етно мотиви, които ще съчетават и народна музика. Всъщност, този албум ще бъде с едни цялостни изпълнения от моя страна с различни жанрове. Нямам търпение да го представя на уважаемата публика. Надявам се да бъде оценен. Вярвам, че фенската ми маса ще го приеме супер добре. Защото всеки от нас обича и по-стойностната музика и такава трябва да се слуша повече“, сподели той.

Припомняме, че Стораро показа завидни умения в по-твърдите музикални жанрове по време на участието си в две издания на риалитито "Като две капки вода“, където му се наложи да имитира куп известни световни изпълнители. Той се справи отлично и дори спечели Сезон № 8.

Фики пранира да организира концерт, за да представи албума. На него изпълнителят обеща да има много изненади, с много гост изпълнители. Той ще се състои към края на настоящата година.

Водещият Ники Станоев се поинтересува какво обича да слуша през свободното си време. "Колкото и в пространството да съм популярен като тежък чалгар, аз много обичам да слушам Стиви Уондър. Това е най-любимият ми изпълнител, закърмен съм с неговата музика.

Няма негова песен, която да не знам. Особено като пътуваме по участия. Много време прекарвам в колата си и най-често слушам Стиви Уондър, както и ар енд би и соул музика“, разкри певецът, който в "Капките“ впечатли жури и публика именно с имитация на "Isn’t she lovely“ на притежателя на 21 награди "Грами“.

Догодина той отбелязва 10 години на сцената и ще го отпразнува с голям концерт. "Много бързо минава времето. На тази млада възраст имам две прекрасни деца. Синът ми, който е на 4 годинки, показва завидни певчески възможности. Майка му обаче не иска и той тръгне по този път и да ставаме досадни на аудиторията – толкова много певци в едно семейство. Баща ми Тони Стораро е най-гордият дядо на света. Винаги като види децата му се насълзяват очите от радост. Най-хубавото нещо на света е семейството“, сподели Фики пред БНТ.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: