Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
"Фейсбук" готви голяма промяна
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:28 / 14.04.2019Коментари (2)597
©
Facebook търси начини да възвърне старото време и да интегрира чатовете обратно в традиционната апликация, вместо да кара потребителите да ги сменят непрекъснато. След неочаквани открития в кода на софтуера компанията официално призна, че тества пращането на лични съобщения в границите на приложението. Кодът е открит от Джейн Манчун Уонг (известна с разкриването и на други интересни функции, излизали по-късно в различни приложения). С него Facebook получава пълна промяна на интерфейса и пряк път към Messenger. Но вместо той да води към приложението, пътят отваря специална страница с достъп до всички чатове.

Уонг подчертава, че Facebook приложението не притежава повечето специални функции на Messenger като пращане на реакции, провеждане на разговори и дори качване на снимки. Отговорът на компанията е, че тя няма да премахва Messenger като приложение с повече опции, дори ако тестовете станат публични. Промяната може би е свързана със слуховете, че Facebook желае да обедини платформите за пращане на съобщения на Messenger, Instagram и WhatsApp в едно приложение.

В изявление пред New York Times, представител на социалната мрежа сподели, че тя работи "за да доставим най-качествените преживявания. А хората искат изпращането на съобщения да е бързо, просто, надеждно и сигурно. Ние търсим начини да направим чат продуктите ни по-защитени, за да можете потребителите да се свързват с приятелите и семейството си по-лесно…“ Преди 2014-та година Messenger беше вградена функция във Facebook апликацията, но беше отделена в собствено приложение, съобщава "Блиц". Тогава компанията сподели, че така пращането и получаването на съобщението ставало по-бързо. Сегашният ход е наистина неочакван и Facebook не съобщава причината за тази внезапна промяна. Освен потвърждението, че действително се провеждат тестове, компанията не сподели нищо друго.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: