Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Евгени Минчев убийствено ироничен към облеклото на някои известни българи
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:25 / 19.08.2017Коментари (0)485
©
И тази седмица ви предлагаме блестящите коментари на лорд Евгени Минчев за модните гафове на популярните личности у нас, за рубриката му в "Телеграф". Има и похвалени!

ХИЛДА КАЗАСЯН - МЪЧЕНИЦА НА МОДАТА

Как това барабанче пред Хилда Казасян ми заприлича на пола. Пола, като една човешка длан ще кажете вие, но аз я виждам като поне пет.Тъпан бие гайда ручи и от прическата на именитата певица, чиито коси са хванати като тези на Росица Борджиева. Малък гердан се хили насред шията и потъва в нещо като черна торба, вероятно платена за блуза. Правилно ли виждам една черна панделка , която обуздава косите, за които вече се изказах...

Винаги ми се е искало да видя Хилда с очарователна рокля, перли, шапка и всичко, което досега и се е изплъзвало. Може би един висок кок ще я извиси, ще придаде на красивото и лице още лъчезарие. Днес тя ми изглежда на уморена оперна певица, която са извикали на репетиция по време на болнични.

ТОНИ БЛЕСТИ В СТИЛ ПАТРИСИЯ КААС

Ще призная, че съм пристрастен към този дует, защото съвсем скоро ги гледах на общ концерт в Бургас. Ще похваля накратко Орлин, защото няма кой знае колко божествено в един тъмен блейзер, раирана риза и усмивка. Всъщност има, но преповтарянето само би опорочило комплимента. Тони Димитрова обаче заслужава три тома за своите модни превъплъщения . Ще напиша само обаче последните седем изречения от тези томове, за да ви срещна с произхода на тази елегантност.

А тя се корени в признаването на това кой си, пред кого се изправяш и доколко го обичаш. Тони обича публиката си и това е отговорът на нейното старание, което често, а в този кадър настоятелно, завършва с естетични подаръци. Накратко- облечена в усмивка, дори черното не може да помрачи бляскавата и външност. Широка похвала за черното сако, стилното бижу и прическа ала Патрисия Каас.

ДАНЧЕТО В ЦВЯТ ИЗБЕЛЯЛ МОСКВИЧ

Няма чалга песен за лятото, която да опише сезонните опити на Йорданка Христова да блесне. Ако изобщо е искала някакъв блясък, то облеченото е най-далечното му изражение, предвид провисналите памуци и нагъвания от странен дизайн. Цветът стил избелял москвич, прави госпожата да изглежда сякаш дава газ на много ниска модна предавка. Тук не става ясно кое е ръка, кое ръкав, кое превръзка, кое шалвар, кое чанта и кое "гърди ми с рози накичи". 

Певицата изглежда като бинтована по правилата на някакъв непознат лазарет, в който липсва надежда за оцеляване. Сандалите и шапката са в привидно еднакъв цвят, като този на гише в агенцията за паметниците на културата. Огромна чанта изпълва е без това пълния ансамбъл, от който биха могли да се нахранят четири кучета и облекат пет циганета.

ОБЕЦИ КАТО ВИЕНСКО КОЛЕЛО НОСИ ХОАНГ

Този тоалет е илюстрация към песента на Мустафа Чаушев Злато мое. Или пък рефрен от песен на Лили, която казва "Толкова измамна хубост..." Накратко- облеченото е като трудоустроен ролс ройс на дубайски милиардер, който след като го е окъпал в злато го е изоставил за платинен такъв. Трябва ли мило момиче като Ани Хоанг да се облича с подобни "отпадъци", макар те да блестят ефектно и да привличат свраките.

Сетренцето е като откопчило се от фрак горнище, към което копчетата -звезди, са само едни слугини на кича. Дали обеците са взети от клетка за птици не е описано в съпровождащата ги документация, но е очевидно, че две какаду могат да проведат срещите си върху тях. Прическата на Хоанг, ала Лара Крофт, обединява вятъра и вятърничавите идеи на оногова, дръзнал да я пъхне в този златен кафез.

РАЕВА ОБЛЕЧЕНА В ТАПЕТ ОТ ЕРМИТАЖА

Много искам тази рокля на Илияна Раева да е от сватбата и с Наско Сираков, защото почти по това време подобни орнаменти бяха на мода. Те бяха на мода и при ремонта на Ермитажа, но днес - не. В никакъв случай. Черно и златно са все още цветовете с които или се правят клозетите в хотели по черноморието или се харчат по ромски сватби, стил вИрсачИтУ.

Я, каква капела е извадила госпожата, цяла летяща чиния, направо чиния, с поднесени вътре плодовете на въображението и. Наско Сираков- запазил фигурата и настроението си вечни, можеше да избере друг цвят за своя костюм. Тютюневото подхожда повече на заводски фасади, на цокъл в механотехникум или най-малкото за дюшеци. Палава кърпичка в джобчето му напомня, че легендарният ни спортист е отворен за едно модно помахване- дали към мен, не зная, но се чувствам поласкан.

Емил Костадинов изглежда великолепно, ако е на среща при господин Домусчиев, но за обедно събитие този цвят е малко помпозен. Вратовръзката трябва да вземе влака обратно за Копривщица или там откъдето е купена, ако не да я сложат в креватчето и докато порасне да бъде достойна за звезда като него. Съпругата му е на ниво. Очаквам си капучиното- рушвет, което ми се полага за този комплимент.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
България и Войната в Украйна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: