Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ето защо Зейнеб Маджурова изостави Гала
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:18 / 05.11.2021Коментари (0)439
©
Защо приятелката на Гала – Зейнеб Маджурова, напусна Нова телевизия и се премести в Би Ти Ви? Това е въпросът, който се задава в телевизионните среди, откакто миналата седмица родената в Бургас блондинка започна да води своя нова рубрика в предаването "Тази сутрин". Години наред тя работеше в "На кафе", после излезе в майчинство, а с връщането си на работа смени не само шоуто, но и телевизията.

От миналия петък Зейнеб е лице на сутрешния блок на Би Ти Ви, където занапред всеки петък ще води рубрика за лайфстайл от 9 часа сутринта. Новината втрещи феновете на симпатичната блондинка, тъй като още от първото й появяване на малкия екран нейното име се свързва с конкурентната Нова телевизия. Маджурова изгрява като звезда в първия сезон на "Биг Брадър" още когато е ученичка.

След това й дават шанс за изява като момиче от прогнозата за времето в Нова, а по-късно получава работа и като репортер при Гала. Повече от 15 години Зейнеб работи там, докато през 2019-а ражда своята дъщеря Мириам и излиза в майчинство. Оттогава до миналата седмица феновете й не спряха да коментират темата с отсъствието й от малкия екран.

Докато други тв звезди нямат търпение да се върнат на работа броени седмици след раждането, Зейнеб търпеливо стоеше далеч от камерите, твърдейки, че иска да прекара възможно най-дълго време с детето си. А когато краят на 2-годишното й майчинство наближи, бе обявено, че занапред тя вече няма да работи при Гала в "На кафе", а при Антон Хекимян в Би Ти Ви и "Тази сутрин".

От "Уикенд" издадоха, че след 15 години в светско предаване Зейнеб искала да направи стъпка напред в своята кариера, като се премести в актуално шоу. Тя мечтаела да се реализира в нова форма, с ново амплоа и в сериозна продукция. Имала няколко готови идеи за собствени рубрики, а приятели от нюзрума на Би Ти Ви й съдействали за среща с шефа Антон Хекимян.

Блондинката развила пред него своята концепция за светска рубрика в "Тази сутрин", която да върви веднъж седмично. Оказало се, че самият Хекимян обмислял подобна идея и смятал да търси водещ за такава рубрика. Той харесал концепцията на Зейнеб, преценил, че тя ще се впише добре в екипа му и й предложил договор.

Според хора от нюзрума, новата водеща била много доволна, че рубриката й върви само веднъж в седмицата. Така щяла да има възможност не само да ходи на работа, но и да прекарва достатъчно време със своята дъщеричка, която тези дни става на две годинки. В Би Ти Ви били приятно впечатлени от Зейнеб. На работа тя нямала нищо общо с имиджа на весела блондинка, която си е създава през годините в "На кафе". Напротив, била много сериозна, точна и мила в отношенията си с колегите. В същото време обаче много се притеснявала за завръщането си на екран. Преди първото си появяване в ефира на "Тази сутрин" например почти не спала.

Въпреки напускането на Нова телевизията и "На кафе", водещата била в добри отношения със своите бивши колеги. Тя продължавала да е близка с Гала, която пък от своя страна я подкрепяла в новото амплоа.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Евроизбори 2024
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Застреляха Алексей Петров
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: