Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ето как таксиметровите шофьори премахват миризмите от купето на автомобила
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:48 / 09.02.2023Коментари (2)446
©
С течение на времето в интериора на всяка кола се появяват миризми, а не рядко те са доста силни и неприятни. И ако някои собственици на автомобили, увлечени от ароматизатори и неутрализатори, се опитват да ги премахнат с тези методи, то таксиметровите шофьори използват друг, доста по-ефикасен трик, пише АutoMedia.bg. С други думи ако "борчето" под огледалото за обратно виждане не ви помага или пък сте от хората, които реагират остро на различни видове освежители за въздух или пък сте алергични, то пробвайте този метод.

Решението е просто и сравнително евтино.

Както вече споменахме, имайте предвид, че някои хора са алергични към остри миризми, така че "убиването на вонята“ с по-силни аромати не е най-удачния начин за справяне с проблема. А услугата, която ползват таксиджиите, на повечето места по автомивките се нарича "суха мъгла".

Първо, салонът трябва да се почисти, премахвайки всички източници на неприятни миризми, а след това вътрешността се изпълва със специален, абсолютно хипоалергенен непрозрачен състав. Това става при затворени прозорци и врати и със специална димна машина. Процедурата отнема не повече от час: 40 минути са необходими за обработка и още 20 за проветряване .

Тази услуга идва в автомобилния сегмент от медицината: болниците винаги трябва да пречистват въздуха в стаите, да премахват бактериите и миризмите. Оказва се, че за автомобили този подход също е подходящ. Благодарение на специалната техника на нанасяне и най-вече на самия състав на "мъглата" кристалите проникват в пукнатините и порите на тъканите, буквално унищожавайки труднодостъпните източници на неприятна миризма. Изчезват не само "ароматите“ на старата пот и тютюн , но и животинските "следи“, последствията от разлятите напитки и много други.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
има и безплатен метод-пробвах го преди 20 дена-автомобила миришеше на изгоряла пластмаса-една такава беше горяла в багажника-една глава лук разрязана и поставена в купето за 24часа-затворено-на другия ден -всичко беше ок-без миризма на изгоряло
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: