Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Емо Чолаков с трогателно признание за жена си: Любовта на Ивета е движеща сила за мен
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:14 / 08.04.2024Коментари (0)802
©
Жената на Емо Чолаков Ивета отново може да прокарва повече време с него, след като продаването "Един за друг" бе заснето и сега телевизията излъчва вече готови епизоди. Синоптикът твърди, че съпругата му много харесва шоуто за двойки и не пропуска да седне пред телевизора в петък и почивните дни. С Ивета симпатягата се венча през 2021 г., след като дотогава бе противник на подписа в гражданското, пише Минаха години.

Двамата имат общо трима наследника - щерките на Емо от починалата едва на 39 години Краси и детето на Ивета от предишната й връзка. Ученичките Ема и Дара не се интересуват много от телевизия, но ако решат някой ден да я превърнат в своя професия, могат да разчитат на подкрепата на известния си татко. Той пък винаги може да се облегне на рамото на жена си. "Любовта на Ивета е движеща сила за мен във всичко, което правя. Тя много харесва "Един за друг“ и ме подкрепя истински в това ми начинание. Аз също стоя зад нея във всяко нейно решение".

Чолаков е открил каква е тайната на хармоничните отношения в семейството: "Компромисите са ключът към дългата връзка. Младите сякаш правят по-трудно компромиси. Много са категорични и търсят идеален партньор. Перфектни хора обаче няма", категоричен е бившият водещ на прогнозата за времето по Би Ти Ви.

Роден е в Гоце Делчев на 12 май 1975 г. в семейството на Тома и Диляна Чолакови - учител по биология и медицинска сестра. Кръстен е на естрадната легенда Емил Димитров, но от малък знаел, че иска да стане метеоролог. След като завършва физическия факултет на СУ "Климент Охридски“, се връща в родното място и започва да учителства. Там среща и майката на двете си дъщери Краси.

"Запознахме се в една дискотека в Гоце Делчев. Не се е променил оттогава, макар че напоследък пести усмивките си вкъщи за сметка на тези за зрителите", разкрива Краси в единственото си телевизионно интервю през 2010 г. в предаването "Търси се". Тя по принцип страни от светския живот и предпочита домашния уют. Краси била много разбрана и сговорчива и оставяла той да командва вкъщи. Колегите му са категорични, че той е изключително грижовен към семейството си и може да бъде пример за всички мъже, въпреки че до едно време е яростен противник на брака. Чолаков не приемал "цирка“ в гражданското с лелката, която чете помпозни слова, както и църковният брак - нямало нужда от ритуали, когато двама души се обичат. "И Краси не държи на това и не настоява", обяснява преди години синоптикът. Двамата с Краси са имали една раздяла на З-ата година от връзката им, която обаче се е оказала "заздравяваща за любовта им".

През 2020 г. без време остана вдовец, след като тя загуби битката с рака едва на 39 години. Броени дни след това, той застана пред камерата за първите епизоди на "Един за друг" и работата, се оказа спасение за него. Не крие задоволството си, че често е спиран от млади хора по улиците, които му правили комплименти за изявите му пред камера и твърдели, че го гледат, за да се разтоварят след поредния тежък ден.

"Радвам се че все още работата ми вдъхновява много хора. Покрай "Един за друг“ получавам много мили думи и от млади хора по улицата, които ме разпознават. Позитивизмът на формата много им допада и често се разпознават в двойките", сподели наскоро Емо, който вече пет години е лице на "Един за друг". През това време бе сам като водещ, така и в компанията на изявени телевизионери като Краси Радков и жена му Станислава, който в момента гледаме по Би Ти Ви. Този сезон Чолаков застана до Мария Игнатова, която се осмели да участва в проект, който не е дело на нейния продуцент Магърдич Халваджиян. "Истинско удоволствие е да си партнирам на екран с Мария. Преди всичко тя е страхотен професионалист, с огромен телевизионен опит. Стиковахме се още от първия ден на снимките", сипе комплименти за бившата на Рачков за Емо.

Той твърди, че спойката между него и ефектната блондинка се дължи и на желанието му никога да не изневерява на себе си. "Винаги съм целял да бъда себе си. Без значение дали съм на снимачната площадка, или сред приятели", отсича Чолаков.

Още по темата: общо новини по темата: 5155
01.05.2024 »
01.05.2024 »
01.05.2024 »
01.05.2024 »
01.05.2024 »
01.05.2024 »
предишна страница [ 1/860 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: