Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Екстремното изживяване: Караш по галоши за 3 стотака
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:15 / 29.11.2022Коментари (0)156
©
Нова мода за джигитите у нас. Пуснаха атракция да караш по галоши за 3 стотака, показа проучване на "Телеграф“. Екстремното изживяване включва шофиране на специална писта, където се кара, докато гумите се изтъркат. Удоволствието тръгва от 260 лв. и стига до 500 лв., като времетраенето е около 40-80 минути. Има голямо търсене на ваучери на промоция за 400 лв.

Подарък

"В момента това е един от най-търсените подаръци. Освен това нашите клиенти споделят, че след атракцията шофират много по-спокойно в градския трафик“, разказаха автомобилни експерти. По думите им подобен подарък е идеален за изнервени шофьори. Ваучер за дрифт сесия може да се поръча онлайн, като доставката е с куриер до няколко дни. Идва до адреса в луксозна опаковка и с лично послание. След това може да се използва в рамките на една година. За да се възползвате от подаръка, трябва седем дни по-рано да запишете час за екстремното изживяване. Полигони за подобни дрифт атракции има около София и Сапарева баня.

Цени

Цените на ваучерите тръгват от 260 лв. За тези пари ще ви дадат да шофирате екстремно на полигон 40 минути. Има възможност да доплатите за един час. Ще карате сами с професионален пилот на седалката до вас и ще въртите гуми на воля. Преди това има и теоретична част – рали състезатели ще ви подготвят за практическата. За 282 лв. ще имате на разположение 30 минути, в които да карате, докато изтъркате гумите. Минималната възраст е 12 години. За едночасово шофиране, при което сменяте два чифта гуми, трябва да платите 497 лв, като цената е намалена от 530 лв. Условието е да имате шофьорска книжка. Допускат се и непълнолетни, но задължително с разписано съгласие от родител. Освен това тийнейджърът трябва да има опит с кола със скорости. Децата трябва да бъдат с височина поне 140 см. На място се предоставят каска и боне. Препоръчва се мераклията за дрифтове да пристигне с дълъг ръкав и крачол, предава "Телеграф".






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: