Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ексцентричният Папи Флекс шашна зрителите и журито в "България търси таланат"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:43 / 07.03.2021Коментари (0)784
© БТВ
Една от най-големите сензации в новия сезон на "България търси талант" е 26-годишният артист Папи Флекс, който показа феноменална гъвкавост на тялото. Гвинеецет с рождено име Кемо Кита се появи на сцената на шоуто за таланти маскиран като скелет.

Ексцентрикът, който стресна зрителите и журито на предаването с еластичността си, дължи своята способност да се изкривява във всички посоки, на генетично заболяване. Той получи три "да" за своите изумителни умения. Папи е демонстрирал невероятната си пластичност в няколко чужди формата за хора с уникални таланти, а световноизвестни медии са посветили на младия танцьор десетки репортажи. Видеоклиповете с неговите изпълнения събират в социалните мрежи около 20 милиони гледания.

Освен танцьор, Папи е актьор и художник. Той е от Западна Африка, по-точно от Конакри, столицата на Гвинея. Папи започнал да танцува и да се изкривява още като бил 10-годишен. Едно от най-зловещите му изпълнения е да завърта главата си почти на 360 градуса, пише "Уикенд".

"Хората винаги ме питат как така съм толкова изкривен. Роден съм с което ми помогна, но също така ми отне много труд и страст, за да постигна тези резултати. Всъщност моят девиз в живота е: "Работете усилено, за да спечелите!" , казва Човекът без кости.

Голямата му мечта е да построи цирково училище в Гвинея. След това искал да изгради и други циркови училища в съседните Мали и Кот д’Ивоар. През 2017 г. Папи участвал в "Африка има невероятен талант“ и станал полуфиналист. Това го направило известен в цяла Африка. След това се изявил в Мали, Буркина Фасо, Етиопия, Кот д' Ивоар и Мароко.

През 2018 г. пристигнал във Франция с договор за "Цирк Метропол", регионален цирк на Бретан. Година по-късно решил да живея в Белгия със семейството си и да стане независим художник. През 2019 г. Папи участва в "Испания има талант“, където получи Златния бутон и това му отвори вратите в Европа и не само в Европа, но и в целия свят. "След това имах различни тв участия и изпълнения на живо в много страни. Дори отидох от другата страна на океана, в САЩ, за мексиканско шоу в Лос Анджелис. Бях в Италия, Испания, Германия, Румъния, Франция, Белгия и списъкът продължава. Сега съм актьор в испански филм, който предстои скоро, което е проект, от който съм много развълнуван и все още имам много други проекти в процес на създаване", разказва ексцентрикът.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Парламентарни избори 2024
Влизането на България в Шенген
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: