Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия трябва спешно да обърне внимание на семейството си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:56 / 14.08.2020Коментари (0)400
©
Дневен хороскоп за 14.08, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Денят от сутринта се познава и ви позволява да постигнете успех в материално отношение, но ако се оставите във властта на емоцията, завладяваща ви на моменти без причина, рискувате да го провалите. От вас се изисква единствено предпазливост. Прозорливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите с трудностите на работното място. Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

По-добре се откажете от намерението си да пътувате, освен ако не сте зад волана и отивате на почивка. На работното място избягвайте конфликтите с колегите и ръководството, които ще предизвиквате сами, ако прекалите с опитите да наложите мнението си.  Пригответе се за проблеми, които могат да доведат до конфликт в следващите дни. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с покана за незабравимо романтично приключение. Поставете успешно начало на стабилизиране най-вече на личните ви отношения и сексуалния ви живот.

 

БЛИЗНАЦИ

Прибързаността ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Бъдете внимателни и не се опитвайте да прикривате проблемите си. Опитайте се да избягвате критичните изказвания. Не иронизирайте събеседниците си, ако доловите техни грешки или липса на знания по обсъжданите въпроси. До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимният ви партньор ви е простил и забравете за сексуалните си фантазии. 

РАК

Проведете важните делови срещи и разговори, ако можете да ги уредите. Единственото изискване е да изслушвате събеседника си. Ако се налага да подписвате важни документи, направете го следобед. Пазете се от некоректни хора, които сте предизвикали с действията си и манията си за величие, избликнала в неочакван момент, който сте забравили. Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимия ви. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност. 

ЛЪВ

До обед се чувствате прекрасно и сте активни, вървите бързо към завършване на поставените задачи. Направете корекции на плановете си, свързани с вашето работно място и с професионалните ви цели. Пригответе се за промени. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Конфликтът с ръководството е неизбежен, ако сте нетактични. Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения, скъпи жени. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания. 

ДЕВА

Бъдете внимателни, разсъдливи и въздържани, за да избегнете грешки на работното място, които ще поправите трудно. Избягвайте новите делови запознанства, особено следобед. Не бъдете прекалено импулсивни. Не се заяждайте за грешките, неволно допуснати от колегите ви, които са поправими. Вечерта излезте с приятна компания, но не прекалявайте с искането си да се съобразяват с вашите планове и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните жени. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачния си партньор. 

ВЕЗНИ

В този ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Разсеяността ви е причината за проблемите на работното място и за пропуските ви. Предпазвайте се от ударите на неприятели. Оптимизмът и мнението, че проблемите се разрешават винаги във ваша полза ви лишават от предпазливост. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните жени може на парти или по време на гостуване да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора. 

СКОРПИОН

Не се впускайте в необмислени промени, само защото искате да докажете на всички колко сте уверени във възможностите си. Ще се провалите до края на деня и никой друг няма да ви е виновен. Професионалните си задължения отхвърлете още до края на работния ден, а след това отидете на ресторант с приятна компания. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимния партньор и не се лишавайте от сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Пригответе се за проблеми, свързани с промени на вашето работното място. Пазете се от конфликти с ръководството и колегите. Трудностите са породени от ваши действия. На работното си място се справяте отлично. Пътуванията са успешни, но нека друг е зад волана, защото сте прибързани и разсеяни. Следобед сте длъжни да се отдадете на почивка, защото вече сте на края на силите си от преумората, която не успявате да надмогнете. Опитайте се да нормализирате отношенията си с вашите половинки и да постигнете сексуална хармония. 

КОЗИРОГ

Бъдете отговорни. Преценявайте думите и постъпките си внимателно и с разума си. Ще се радвате на успех, въпреки трудностите по пътя ви. Не се притеснявайте, защото са преодолими. Проведете планираните делови разговори. Обмислете и подгответе за подпис новите договори за сътрудничество. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания. 

ВОДОЛЕЙ

В този ден сте прекалено до дразнещо дейни, защото вашите колеги искат да си почиват докато работят. За съжаление следобед ви очакват разочарования. Ще ви бъде трудно да прецените правилно новите хора около себе си. Със задачите си се справяте добре. Въпреки това начинанията са нежелателни. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления предстоящ семеен празник. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

РИБИ

Очакват ви неприятни новини, които ще ви развалят настроението и ще занижат самочувствието ви, особено ако са свързани с ваши задачи, неоценени както очаквате. Възможен е конфликт с ръководството. Анализирайте действията си. Застрашени сте да попаднете в мрежата на измамници, които искат да печелят чрез вашия труд. Самоанализът е задължителен. Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимния ви партньор, което не е от скоро, а продължава година поне. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: