Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия трябва да се пази от прибързани действия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:57 / 20.11.2020Коментари (0)618
©
Дневен хороскоп за 20.11, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Предстои ви ден позволяващ стабилизация. Всичко, което предприемате, трябва да е  разумно. Подхождайте реалистично към действителността около вас, за да си спестите провалите. Не пренебрегвайте обичайните си служебни задължения заради срещи и разговори, които не са свързани с работата ви. Не са изключени проблеми в личния ви живот. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа потискащо. Чувствате се нежелани и лишени от сексуални удоволствия, но вината е във вашето поведение. 

ТЕЛЕЦ

На работното място ще ви възложат задачи, с които не сте сигурни, че ще се справите. Не са ви дали указания и този факт ви затруднява допълнително. Тактът и търпението са ви от полза. Завършете до края на деня започнатото и отложете важните разговори за следобед. Вечерта се усамотете и анализирайте постигнатото. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви. Депресирани сте от невъзможност да постигнете синхрон в интимните мигове, без значение дали сте семейни или необвързани. Явно не сте с подходящите половинки.

БЛИЗНАЦИ

Разчитайте изцяло на съобразителността си и на възможността да намерите нестандартни начини за разрешаване на проблемите на работното място. Възможни са финансови успехи. Нежеланието ви да проявите разбиране към предложението на колегите си и да промените начинът си на работа е във ваша вреда. Запознанствата днес преценявайте правилно, за да не се окажете хлътнали в чувства към неподходящ партньор, а когато го осъзнаете, да е късно или невъзможно вашето отдалечаване. Семейните да не мъстят на половинката си с изневяра и секс с непознати партньори. 

РАК

Ще ви е трудно да се примирите с обидните думи, изречени от ваш колега. Не сте готови да простите и затова конфликтите с ръководството и колегите ви са реална опасност, която може да ви навреди. Деловите разговори са неуспешни. Отложете ги. Нереалността на плановете може да доведе до финансови загуби. Склонни сте да вините половинката си за липсата на хармония в отношенията ви, въпреки че вашата умора е от значение. Сексуалният ви живот изисква старание и от двете страни и взаимно разбиране за желанията ви в интимните мигове. 

ЛЪВ

Не допускайте провал, след като сте пожънали небивал успех предишния ден. Успехът си гарантирате, ако сменяте тактиката си според обстоятелствата. Изпълнявайте преките си задължения на работното място. Не е изключено да пропилеете деня си в разрешаване на семейни проблеми и работата ви да изостане. Несемейните могат да постигнат много положителни промени в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади преди да сте проверили чувствата си и тези на човека до вас. 

ДЕВА

Стараете се да общувате с различни хора, сякаш търсите нова среда. Завършете всички започнати занимания и обмислете новите. Не се разсейвайте, за да не загубите напразно времето си. Не очаквайте новина за парите, които вече се надявате да получите. Ще закъснеят с няколко дни. Бъдете предпазливи при делови разговори и срещи. Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимната ви половинка със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на сексуални удоволствия, след като отлично знаете къде сте сгрешили. 

ВЕЗНИ

Преди да се доверявате на поднесената ви информация, я проверете лично. Днес се пазете от прибързани действия. Конфликтите са заради промени на работното място, които не желаете да обсъдите. Очаквайте да получите известие за приходи, които ще ви зарадват защото идват навреме. Деловите срещи са успешни. В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятели, отказвайки се от сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

В този ден сте в добро настроение, което не е знак, че трябва да сте услужливи за мързеливите си колеги, които няма да ви благодарят. Не проявявайте агресия и не показвайте раздразнение без причина. Звездите ви подкрепят във всички начинания. Не пропускайте добрите възможности, които ви дарява Съдбата. В личните ви отношения все още тлее неугаснала жарава, която може да подпали отново огъня на яростта неочаквано и необратимо. Отдалечили сте от себе си любимите си хора и ако не стане чудо ще си стоите наказани без секс. 

СТРЕЛЕЦ

Дори и ако сте планирали гостуване не ви препоръчвам да пътувате. Бъдете предпазливи към новите си познати. На работното място се предпазвайте от грешки. Страдате заради невъзможността ви да оцените реално характерите на хората, с които се срещате. Не създавайте предпоставка за скандал с ваш инатлив колега. Не пропускайте да се приберете  навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. Не се мръщете, а отидете в добро настроение. След като се приберете се отдайте на интимни разговори и сексуални наслади с любимите си.  

КОЗИРОГ

Трудностите, които не сте очаквали ще ви извадят от равновесие сутринта. Ще се наложи да промените намеренията си, за да се справите със задълженията си. Разговорите за финансова подкрепа ще бъдат удовлетворени, но забравете за начинанията. Стабилизирайте постигнатото от началото на годината. В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, ще спите на дивана в хола и ще трябва да забравите за интимните мигове и сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не се поддавайте на искания за промени, които не сте предвидили. По-добре изчакайте и обмислете всички свои идеи в детайли. Склонни сте към конфликти. Пътуванията реализирайте с обществения транспорт. Трудности няма да липсват, защото сте склонни да се откажете от работата си. След като се приберете от работа си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден в приятната компания на вашите близки. Ако не сте семейни отидете при приятели или ги поканете в дома си. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се заредите със сили. 

РИБИ

Не е изключен конфликт с ръководството и агресия от страна на непознати хора, озовали се случайно във вашето обкръжение или пък на работното ви място. Разсеяност може да доведе до финансови загуби. Не се опитвайте да завършите задачите си за по-кратко от определеното време. Възможни са грешки, които трудно ще поправите. Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте уморени кажете това на интимната си половинка. Няма да ви упрекне, ако отложите сексуалните мигове.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: