Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия трябва да разчита единствено на себе си днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:05 / 03.11.2020Коментари (0)416
©
Дневен хороскоп за вторник, 03.11, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Изкушението да спорите с началниците си е във ваша вреда. Липсата на самочувствие ви пречи да сте тактични и да работите отговорно, а Меркурий е все още ретрограден. Готови сте да загърбите служебните си отговорности. Дългоочаквана вест е знак, че сте постиганали поставената цел. Не пренебрегвайте възможностите си за делови разговори с чужбина. Сутринта се справете с домакинската си работа. Следобед пътувайте  и си създайте положителни емоции с вашите близки и интимната половинка, а при желание посетете ваши роднини. Вечерта бъдете мили и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

Независимо от скорошните финансови постъпления не предприемайте инвестиции и начинания. Завършете започнатото и не харчете приходите си, за да спазите повелята на все още ретроградния Меркурий. Докажете на колегите си, че сте отговорни и не очаквате друг да свърши вашата работа. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви донесе успех. Не бързайте да планирате деня си сами, без са се съобразите с близките си. Вечерта не канете гости, ако семейството ви иска да си почивате и да не общувате с външни хора. По-добре се отдайте интимни мигове, на чувствата си и на сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

Начинанията ви са обречени на неуспех заради последния ден на ретроградното движение на Меркурий. Трудностите блокират работата ви и ви изнервят. Избегнете финансовите загуби, породени от липса на прозорливост. Решите ли да сменяте работата си, обмислете действията си внимателно.  Пред вас се разкриват нови печеливши перспективи, за които може да съжалявате, ако ги пропилеете. Семейните да не се изкушават от срещи с приятна компания извън дома си, да не оставят без внимание децата и брачната си половинка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото може да срещнат своята половинка. 

РАК

Върнете чувството си за отговорност, което сте скрили някъде заради съмнението че ви пречи, но то е от значение за вас. Умението ви да прогнозирате, ако се концентрирате в конкретен проект е гаранция за успех, въпреки все още ретроградния Меркурий. Ще завишите авторитета си. Бъдете внимателни при работа с документи. Очаквайте приходи. Планирайте следващата седмица и степенувайте по важност задачите си. Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, която няма да ви направи щастливи. Новите завоевания няма да ви донесат мечтаното сексуално удовлетворение, ако сте семейни, а при необвързаните прибързаните интимни мигове може да са с неочаквани негативни последици. 

ЛЪВ

Отново ви предстои успешен ден в делово отношение. Без особени усилия ще планирате изгодни проекти, но не поставяйте началото днес заради все още ретроградния Меркурий. Очаквайте финансови постъпления. Не позволявайте на вашата мнителност да усложни деня ви. Разчитайте на добрия тон както с колегите, така и с подчинените си. Приберете са навреме у дома, дори и ако сте на работа. Следобед се очертават разправии с близките ви заради непрекъснатата ви заетост. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални наслади. 

ДЕВА

Въпреки трудностите проведете деловите си срещи и разговори. Не взимайте прибързани решения, защото днес е последния ден на ретроградното движение на Меркурий. Направете крачката към начинания след детайлно обмисляне на идеите си. Не се доверявайте на случайни хора по отношение на пари. Радвате се на успех при неотложни преговори. Денят позволява да се погрижите за себе си, за самочувствието и настроението си, но и да се отдадете на почивка и приятни занимания. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата дори и в почивния ден.

ВЕЗНИ

Заемете със задачите, които напоследък пренебрегвахте във ваша вреда. Подгответе се за сериозни служебни промени. Разговорите с колегите, ръководството и близките ви са затруднени. Резултатите от работата ви не оправдават положените усилия.  Избягвайте запознанствата, за да не се разочаровате. Избягвайте запознанствата. И днес не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Днес сте в отлична форма и готови за работа, но изчакайте и този ден заради все още ретроградното движение на Меркурий. Стабилизирайте деловите си отношения и бъдете предпазливи. Очаквайте подобряване на финансовото си положение. Работата ви спори. Дочакайте по-добри времена за начинания. Направете необходимите промени в подредбата на дома си, зарадвайте семейството си нови мебели или освежаващи аксесоари. Поговорете с близките си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте сериозни сблъсъци с ръководството заради вашето противопоставяне на направени предложения, подтикнати и от последния ден на ретроградното движение на Меркурий. На работното място са задължителни търпение и въздържаност в поведението. Неблагоприятното разположение на звездите може да се превърне в неочаквана причина за сериозни професионални неприятности. Не пропускайте почивката, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимите си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ 

Неочаквано за вас и в дни на принудителен застой в деловите отношения ви радват положителни  промени в материално отношение. Имате шанс да спечелите уважението на колегите си и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си и бъдете безкомпромисни. Бъдете предпазливи към новите си познати заради все още ретроградния Меркурий. Опитът на по-знаещите ви е от полза. Стабилизирайте отношенията с близките си, ако сте ги обтегнали и не допускайте странична намеса в разговорите, които провеждате у дома. Не нарушавайте хармонията заради преумора и инат. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Във вас бушува недоволството от всичко, което постигате на работното място, въпреки че не е малко, а и Меркурий е в последния си ден на това ретроградно движение. Не пренасяйте лошото настроение в дома си. Предложат ли ви задгранична командировка в следващите дни, приемете я с удоволствие. Подпишете подготвените финансови договори, за да пътувате без притеснения. Намерете най-безболезнения начин, за разговори и за да наложите мнението си в семейството, ако то е полезно за всички, не само за вашето спокойствие. Брачната ви половинка има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете и се опитайте да помогнете. 

РИБИ

Не работете с финансови документи заради все още ретроградния Меркурий. Възможни са професионални загуби заради прибързаност. Ще навредят на кариерата ви. При заетите в сферата на банковото дело е задължителна задълбочена проверка на всичко, което им предстои да разписват. Следобед не са изключени недоразумения с хората от обкръжението ви. След обяд ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години, но изведнъж са решили, че сте им много мили и нужни. Не се притеснявайте от появата им,  не бъдете прекалено гостоприемни, защото не идват в дома ви с добри намерения и бързо ги отпратете, като им кажете, че не сте хотелски комплекс и няма да да нощуват при вас.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: