Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Джулиана Гани: Всичко започна с фотосесия във ваната
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:39 / 08.05.2022Коментари (0)397
©
Модната кариера на най-известната Мис Силикон у нас Джулиана Гани започнала с фотосесия във ваната на хотел в Асеновград, разкри самата тя.

Красавицата си спомня добре началото на модната й кариера, стартирала с курс за модели в Пловдив.

Курс

"Записах се на един курс в родния ми град за манекени в дома на модата в Пловдив, беше около три месеца, там ни обучаваха как да позираме пред обектива, как да дефилираме, но аз много исках да се разчупя още повече и тогава си спомням ме откри един фотограф през Фейсбук, който ми предложи да направим професионална фотосесия. Отидохме в един хотел в Асеновград и започнаха снимките. Не си представяйте, че е било нещо разголено или еротично, аз бях ужасно стеснителна и много притеснителна и за такива по-секси елементи беше трудно да се говори изобщо. Трябваше ми наистина много време, за да се отпусна и да се почуствам спокойна пред камера. Снимахме навсякъде в хотела, по коридорите, в стаите, фоайето, докато не се поуспокоих и накрая сесията завърши във ваната. Беше забавно и интересно“, спомня си Джулиана.

Късмет

Оттогава досега тя има зад гърба си ужасно много конкурси и както самата тя се шегува: "Най-добре е да се провери в Гугъл на кой конкурс точно и кога се е явявала“. Иначе си спомня участието на Мис Пловдив, защото това е един от първите конкурси, на които се е явявала. След това идват още няколко по-малко известни състезания за красота, а Джули става все по-зарибена. През 2012 г. пловдивчанката участва във второто издание на конкурса "Бест Еротик модел“, тогава прави и своите първи стъпки в по-разголените фотосесии. Измежду двадесет кандидатки Гани разбива конкуренцията още с първото си излизане на сцената и печели приза за най-добър еротичен модел у нас. Освен с корона и лента Джулка си тръгва от конкурса и с чисто нов силиконов бюст, които е и голямата награда.

Това веднага отваря вратите на красавицата към нови ширини. С едни гърди напред Гани се включва в кастинга за Мис Силикон, който печели от първия път през 2013 г. И както самата тя казва, тогава изгрява и нейната звезда. "Не съм родена с особено голям късмет, при мен нещата, които искам стават, но винаги е въпрос на много усилия. Както се казва, да си накъсметиш късмета, но аз съм много упорита и следвам мечтите си. Така беше и с Мис Силикон.

Това е първият по-голям конкурс, който спечелих. Явих се с много вълнение и си спомням, че и тогава бях притеснена. Това са годините, в които това събитие беше много популярни и се правеше в един от най-големите клубове на нашето Черноморие, имаше над 3000 човека, които бяха дошли да гледат. Имам спомен как седях в бекстейджа и когато дойде моят ред, просто забравих да изляза на сцената, но от организаторите ми дадоха начален старт, като ме побутнаха отзад и това беше. В този миг притеснението изчезна. Емоцията беше страхотна“, спомня си Гани.

Под кръста

След това идва и короната, а тя и носи много популярност, всички медии са вперили очи в нея и тя изгрява между другите звезди. "Това бяха златните години за тези конкурси, много се гордеех с това и навсякъде се представях като Мис Силикон“, разказва Джули. Популярността и носи много позитиви, смята Джули: "Не съм от тези хора, които се оплакват от това колко е ужасно да си известен, напротив, има своите плюсове.

Навсякъде съм посрещната радушно, хората ми се радват, работя много повече, снимала съм кампании на много големи компании, е, короната е тежка има и минуси, всеки те гледа като продукт, пълно е с използвачи, става трудно да оцениш истинските хора до себе си, но това е част от играта“, казва Джулиана. Понякога получаваме удари под кръста, животът не може да бъде само сладък, но това са нашите най-големи уроци, които ни изграждат като хора“, споделя миската.

Операции

На голямото разочарование до момента в живота на Джули, както казва тя, е една голяма лъжа, и то изказана от много близък човек. "Това, което Илиян се опита да втълпи, че аз съм много лоша майка, че никога не съм искала детето, че не мога да се грижа за него, всичко това е лъжа. Всяка майка обича детето си и аз обожавам Давид и това е важно да се знае. Това е наистина нещо, което много ме обиди. Днес трудно се обиждам, за мен е казано всичко, изписани са какви ли не глупости, къде верни, къде не и аз нямам никакво желание да споря с никого, толкова съм над нещата. Да ме засегне може само ако е нещо за детето или майка ми“, споделя моделката.

Въпреки популярността Джули смята, че не се е променила: "Да, може би визуално съм се променила, все пак си направих доста операции (смее се), аз съм открит човек. Например никога не съм крила колко операции имам, няколко ринопластики, сменяла съм си три пъти силикона, уголемявала съм си устните, променяла съм цвета на косата си, но като човек аз съм си същата. И смятам, че съм се запазила. Продължавам да бъда добър човек, понякога дори наивен“.

Разбра се с бащата на сина си

"Никога не съм си мислила, че мога да бъда поставена в тази ситуация, аз много исках да имам дете и то е целият ми свят“, казва силиконката, но за да приключи този кошмар, е готова да се лиши от родителските права над детето си. “Отстъпих на Илиян доброволно правата, сега ми е по-спокойно, защото преди делото беше истински ад, преди процеса не можех изобщо да виждам детето ми, постоянно някакви дела, някакви призовки, беше ужас, за да се спре всичко това и за да се сложи някакъв ред, бях готова на всичко, сега Давид е с мен всеки уикенд. При баща си е от понеделник до четвъртък. Правим заедно много неща, забавляваме се“, казва тя. По думите на Джулиана процесът за правата можел да продължи с години. А това щяло да навреди най-вече на сина й. "Към този момент не съм загубила родителските права, нито пък съдът ми ги е отнел. С Илиян сключихме споразумение. Така Давид ще има лични отношения и време и с двамата си родители“, уточни пловдивчанката, предава "Телеграф"

Иска син и от полицая

В живота на Джулиана отскоро има нова любов. "Вече съм преживяла доста в личен план и сега просто искам да се наслаждавам на момента, но любовта определено е емоция, която ме вдъхновява“, споделя красавицата. Новата половинка в живота й е натрениран мачо със сериозна професия и се казва Тодор Гецов. Преди две години младият мъж влиза в системата на МВР и работи като редови полицай, преди това е тренирал професионално бойни изкуства. Именно заради работата си се стараел да не попада под светлините на прожекторите. За разлика от останалите мъже около Джули той избягвал публичността, макар че с жена като нея трудно можело да остане скрит. В личен план Мис Силикон е щастлива и доволна от живота си и мечтае да има още един син.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: