Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Двама секси мачовци се изправят един срещу друг в една от най-успешните филмови поредици
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 21:30 / 19.05.2023Коментари (0)383
©
Вин Дизел се изправя срещу Джейсън Момоа в десетата най-експлозивна и емоционална част от поредицата "Бързи и яростни“ до момента. Филмът се завърта в кината от днес и дава началото на последната глава от епичната сага, в която Доминик Торето и семейството му се изправят срещу най-страшния и безскрупулен противник до момента.

Отмъщение

Франчайзът "Бързи и яростни“ е световна сензация повече от две десетилетия, като всеки нов филм надгражда предишния, печели нови и нови фенове и генерира високи очаквания за следващото, изпълнено с адреналин изживяване пред големия екран. Поредицата претърпя забележително развитие, като започна от локални улични състезания и стигна до обири и глобален шпионаж, но в нито един момент не загърби основните си теми и елементи - бързите коли, вълнуващ екшън, чувството за дълг, свободата и, разбира се, семейството.

Всичко това, но и много повече могат да очакват феновете и от "Бързи и яростни 10“. Поглед към спиращия дъха екшън и драматичните събития, в чийто център е колоритният злодей Данте Рейес (Джейсън Момоа), ни дава новият трейлър на филма, който ни хвърля право в центъра на действието и ни убеждава, че този май, освен да затягаме коланите, трябва да си приготвим и кърпички, защото предстои нещо колкото експлозивно, толкова и емоционално.

В продължение на много мисии, когато всички шансове са били срещу тях, Дом и екипът му са надхитрявали и надвивали всеки противник, застанал на пътя им. Сега обаче те се изправят срещу нещо различно: от сенките на миналото изплува ужасяваща заплаха, която е движена само и единствено от желанието за кърваво отмъщение - заплаха, която е твърдо решена да унищожи всичко, което Дом обича.

Наркобос

В "Бързи и яростни 5“ Дом и приятелите му отстраняват страховития бразилски наркобос Ернан Рейес и разрушават империята му в Рио де Жанейро. Това, което те не знаят, е, че синът на Рейес Данте става свидетел на всичко и прекарва следващите 12 години в съставянето на план Дом да плати най-високата цена за деянието си.

Данте разпръсква семейството на Дом от Лос Анджелис до катакомбите на Рим, от Бразилия до Лондон и от Прага до Антарктика. Изграждат се нови и неочаквани съюзи, а стари противници отново излизат на сцената. Всичко обаче се променя, когато Дом открива, че 8-годишният му син е най-голямата мишена на отмъщението на Данте.

Режисьор на "Бързи и яростни 10“ е Луи Летерие, а сценарият е дело на Джъстин Лин, Зак Дийн и Дан Мазеао по образи, създадени от Гари Скот Томпсън. Продуценти са Нийл Х. Мориц, Вин Дизел, Джъстин Лин, Джеф Кришенбаум и Саматна Винсент. В главните роли се завръщат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис – Лудакрис - Джаксън, Джордана Брустър, Натали Еманюел, Джейсън Стейтъм, Сун Канг, Джон Сина, Скот Истууд, Шарлийз Терон и Хелън Мирън, а сред новите попълнения са Джейсън Момоа, Бри Ларсън, Алън Ричсън и Рита Морено.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
Енергийна криза
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: