Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дъщерята на Николина Чакърдъкова влиза в политиката?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:41 / 29.10.2023Коментари (0)379
©
Георги Първанов е направил пореден щедър жест към любимата си певица Николина Чакърдъкова. С неговата благословия дъщерята на фолклорната звезда, която също е изпълнителка на народни песни, прави рязък завой в кариерата си и нагазва в политиката. "Ретро" научи, че Мария Чакърдъкова е кандидат за общински съветник в родния си Гоце Делчев от редиците на лявото обединение "Левицата". Кандидатурата й била препоръчана лично от бившия държавен глава, чиято формация АБВ също е част от "Левицата", издават съграждани на Чакърдъкови.

Преди години самата Николина също беше кандидат за общински съветник от партията на експрезидента. С него ги свързва силно приятелство още от годините му в активната политика. Чакърдъкова е пяла на редица негови мероприятия, лични празници и поводи. Македонският славей не обича да се хвали с близостта си с Първанов в интервюта, но не отрича, че често се виждат и чуват.

"Аз имам много приятели и се радвам, че нашата, народна музика е ценена от много хора – някои известни, други не толкова. С г-н Първанов се чуваме по празници и да си честитим новите внуци. Тази професия ми е дала възможността да се срещна с много и различни личности, да разширя кръгозора си, да обменяме идеи. Живея в Гоце Делчев, далеч от суетата, имам приятели, с които сме повече от 35 години заедно, имам приятелки, с които обичам да пътешествам, имам приятели, с които работя, има и такива, които са по-популярни. С всеки мога да разговарям, да намеря обща тема", коментира Николина.

Наскоро около дъщеря й, която се е устремила да става общинарка, пък беше гръмнал медиен скандал, след като стана ясно, че мъжът й Симеон е участвал в меле в селска кръчма. Впоследствие се разбра, че всъщност Мария била разделена с бащата на децата си и не живеели под един покрив. Майка й пък защити публично своя зет, макар вече да не е част от семейството им. Месец след скандала се разбра, че всъщност Симеон, който е бивш ММА боец, е бил жертвата в пиянската свада. Той успя да докаже и че не е употребявал наркотици, каквито слуховете тръгнаха по негов адрес, като си направи кръвен тест и оповести публично резултатите.

Още по темата: общо новини по темата: 5128
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
предишна страница [ 1/855 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Великден 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Лято 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: