Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дъщерята на Ален Делон с последна информация за състоянието му
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:07 / 06.04.2024Коментари (0)1167
©
Мярката за засилено попечителство, под която беше поставен 88-годишният и тежко болен Ален Делон, е "прекомерна" и несъмнено се възприема като унижение от актьора, предаде АФП, цитирайки адвоката на Анушка Делон, дъщерята на "свещеното чудовище" на френското кино.

Франк Бертон каза по радио RTL, че споделя мнението на адвоката на Ален Делон, отбелязвайки, че приложената мярка може би е "прекомерна".

Бертон задава въпроса защо не е била продължена наложената преди два месеца мярка или защо актьорът просто не е бил поставен под обикновено попечителство.

 

Ален Делон, който през 2019 г. претърпя инсулт и освен това страда от лимфом, през януари беше поставен под режим на съдебна защита.

В четвъртък мярката беше трансформирана в "засилено попечителство" - "тежка мярка", която се предприема, "когато пълнолетно лице под опека трябва да бъде контролирано в действията от всекидневието" и която му пречи по-специално да се разпорежда с парите си по свое усмотрение, припомни адвокатът.

"Смятам, че тази мярка е прекомерна и нещо повече - унизителна. За него това сигурно е нещо, с което трудно се живее, защото той не е изгубил разсъдъка си", казва Бертон.

Според него Ален Делон гледа новини, изразява се. В експертно становище от януари беше посочено, че със сигурност актьорът има някои промени в разсъдъка, но не го е загубил, допълва адвокатът на Анушка Делон.

 

Франк Бертон посочва, че клиентката му иска по-специално да получава медицинска информация за лечението на Ален Делон, който според него в момента се намира само под грижите на общопрактикуващ лекар.

"Понякога той е добре, понякога не. Колкото до разговорите с дъщеря му, той се люшка между "дразниш ме" и "приемам лекарствата, които ми дават", казва адвокатът.

От началото на януари трите деца на Ален Делон водят братоубийствена война чрез медиите и съдилищата, като всяко от тях се кълне, че иска да защити филмовата легенда, чието здраве се влошава след инсулта през 2019 г., пише БТА.

Синовете му - 59-годишният Антони и 29-годишният Ален-Фабиан, смятат, че актьорът е манипулиран от сестра им, 33-годишната Анушка, която уж крие от тях здравословното му състояние и иска да го върне в Швейцария, за да избегне плащането на твърде големи данъци върху наследството.

Анушка, от своя страна, обвинява братята си, че застрашават живота на актьора от "Басейнът" и "Гепардът". Дъщерята на Ален Делон твърди, че е искала да заведе баща им в Швейцария, за да продължи да се лекува там.

Още по темата: общо новини по темата: 5128
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
предишна страница [ 1/855 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Великден 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Лято 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: