Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дневен хороскоп за понеделник: Една зодия е претенциозна
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:57 / 02.01.2023Коментари (0)246
©
Дневен хороскоп за 02.01.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не се изненадвайте, ако днес, въпреки ретроградния Меркурий, ви направят неочаквано предложение за пътуване и делова среща. Приемете го без колебание. Прибързаните решения са причина за необмислени действия. Избегнете ги и вместо да си създавате проблеми завършете служебните си задачи и вечерта се отдайте на отдих и развлечения. След работа си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления предстоящ семеен празник. Би било добре да се отдадете на чувствата си.

ТЕЛЕЦ 

Не прекалявайте с претенциите към вашите близки. Ако се налага да работите, не отказвайте предложената помощ. Стабилизирайте отношенията си на вашето работно място. Вероятността да изживеете триумф от постигнатия професионален успех е голяма, въпреки ретроградния Меркурий. Всички начинания са успешни, дори и ако на пръв поглед ви изглеждат невъзможни. Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимния ви партньор защото не сте в печеливша позиция. Сексът не е повод за примирие. 

БЛИЗНАЦИ

Успехите ви ще предизвикат завистта на околните, ако прекалявате със самохвалството за вашите невероятни постижения при все още ретроградното движение на Меркурий. Трудностите са породени предимно от странични фактори, с които ще се справите, ако не се ядосате. Не пропускайте да се наспите добре. Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове.

РАК

Промените, ако са добре обмислени, може да ви донесат неочакван успех, въпреки че Меркурий е ретрограден. Все пак, каквито и да са вашите планове, вечерта не пропускайте почивката и приятните срещи с приятели. Бъдете спокойни и уверени, за да се справите с всичките си задачи. Деловите разговори са успешни. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение. Поставете успешно начало на стабилизиране най-вече на личните ви отношения.

ЛЪВ

Общувате трудно, заради нежеланието ви за компромиси в семейството. Инатът ви вреди. Новите запознанства няма да ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията и заради неспазените изисквания на ретроградния Меркурий. Със служебните си задачи се справяте отлично, но е по-добре да отложите деловите срещи и разговори, за да си спестите проблемите. До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. 

ДЕВА

Не е изключена възможността днес да уговорите условията и да започнете успешна дейност, но с повторно подписване на договора заради ретроградния Меркурий. Бъдете внимателни в натоварването с работа и вечерта отделете време за отдих и развлечения. Ще се наложи с упоритост и търпение да отстоявате принципите си - почти непосилна задача. Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимия ви.

ВЕЗНИ

Вашата самоувереност и активност на работното си място не ви носи полза, а ви печели врагове. Близките ви отново са засегнати, че не сте спазили дадено обещание. Начинанията са успешни, за да подготвите основата на вашата материална стабилност. Не инвестирайте, без да сте преценили риска. Не пътувайте - Меркурий е ретрограден. Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения, скъпи жени. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Отложете взимането на важни решения, ако сте разсеяни и особено ако са свързани с вашите колеги или новите ви служебни задължения, но и заради все още ретроградния Меркурий. Очаквайте новина за приходи. На работното място успехът е с вас. Оптимистичното ви настроение ще ви помогне бързо да преодолеете трудностите. Вечерта излезте с приятна компания, но не прекалявайте с искането си да се съобразяват с вашите планове и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви носи приятни, но и не малко неприятни емоции заради все още ретроградния Меркурий. Зависими сте от средата, в която се намирате. Съветвам ви вечерта да си останете у дома или пък да се отдадете на развлечения с приятна компания. Ще отхвърлите много работа, но резултатите са далеч от очакваните. Няма да сте доволни и от подписаните договори. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните жени може на парти или по време на гостуване да срещнат своята половинка. 

КОЗИРОГ

Тези от вас, които са изпълнени с желание за работа, да не започват нови задачи, Меркурий е ретрограден, защото няма как да ги завършат в рамките на работното време. Запазете спокойствие и не се ядосвайте на грешките на колегите си. Ако работите в съдружие ще получите похвала, а през седмицата - заслужено парично възнаграждение и обществено признание. Вечерта почивката е задължителна. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Проявете внимание и грижовност.

ВОДОЛЕЙ

Постарайте се да завършите работата си. Начинанията са нежелателни съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Активността на работното ви място и опитите да наставлявате ще раздразнят колегите ви. Денят може да ви донесе разочарования, свързани с безпричинната агресия на ваши роднини, които са ви нападнали с обидни думи. Защитете се и им забранете да идват в дома ви. Следобед сте длъжни да се отдадете на почивка, защото вече сте на края на силите си. Опитайте се да нормализирате отношенията си.

РИБИ

Не допускайте до себе си хора, за които сте сигурни, че целят да извлекат полза от вас и след това да ви забравят. Не правете непоискано добро, за да не си спечелите неприятели и наказания от ретроградния Меркурий. Резултатите на вашето работното място днес зависят само от вас. Ще се сблъскате с интриги, които ще ви разстроят, ако се вживеете в нечии непочтени действия. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: