Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дневен хороскоп за 16 декември: Напрежение за Овен, разходи и семейни проблеми за Девите
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:55 / 16.12.2022Коментари (0)518
©
Дневен хороскоп за 16.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Напрежението в отношенията с ваши роднини ви вреди и ви разсейва.  Трудностите на работното ви място са причината да избягвате разговори и приятна раздумка дори и с вашите колеги. Отложете ги. След края на работния ден си останете у дома и си легнете рано, ако се чувствате напрегнати и изтощени. Отношенията в семейството ви са хармонични, но само ако овладеете обострената си чувствителност и не ги обиждате. От вас зависи да избегнете поредния скандал, който ще ви отдалечи от мечтата за интимни мигове и сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

Вашите лични и професионални проблеми изобщо не заслужават вниманието, което им обръщате. Просто бъдете компромисни. Начинанията са успешни. На работното място правите впечатление с активността си, която ще ви помогне да се справите със задачите си. Не предприемайте делово пътуване. Късметът днес може да ви изневери най-вече в любовта, ако решите да прекалите със самохвалството. Интимната ви половинка е неприятно изненадана от отказът ви от интимни мигове. веднага ще реши, че сте изневерили, а вие просто сте се поддали на грешни съвети.

БЛИЗНАЦИ

На вашето работно място днес сте активни и самоуверени, но сте в състояние да си навредите. Въпреки този факт не поставяйте ново начало, а завършете започнатите задачи. Не се впускайте в необмислени промени. В личен план е задължителна промяна в поведението ви. Прекалили сте с изискванията си към вашата брачна половинка. Сърдете се на себе си, че отказва да разговаря с вас. Не е изключено да се разминете със сексуалните мигове заради ината ви и нежеланието да се извините.

РАК

Трудностите на работното място ще ви предпазят от грешки, а също и от рисковани начинания. Не действайте импулсивно. Налага се да взимате бързо, но с разума си крайни делови решения, защото забавянето им е във ваша вреда. Спокойствието е задължително, ако искате да проведете успешно разговорите си и да се наложите. Не проявявайте агресия към вашите близки, за да не ги отдалечите от себе си. Умората през деня не е причина да се лишавате от сексуални удоволствия. Спечелете сърцата на любимите си хора, ако искате да изживеете приятни сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Конфликти заради възникнали недоразумения в семейството ще блокират желанието ви за работа. В същото време се стремите на всяка цена към признание. Денят е успешен за тези от вас, които работят в интелектуалната сфера и се занимават с научни разработки. Завършете докрай работата, която сте започнали сутринта. Не сте уверени в чувствата на брачната си половинка и обмисляте развод. Внимавайте, за да не съжалявате за решението си. Не допускайте сексуален контакт, ако сте обтегнали отношенията си, защото може да се окаже с последици, блокиращи възможността за раздяла. 

ДЕВА

Препятствията са преодолими, ако не проявявате агресия. Отказът ви да приемете предложенията на вашите колеги би довел до финансови загуби. Не проявявайте ината си и бъдете сговорчиви, но не се поддавайте на натиск от вашите близки да правите ремонт в дома си, за да избегнете проблемите и нараняванията. Предпазвайте се от конфликти с любимите си хора. Семейни проблеми и битови разправии ще повлекат след себе си разходи. Вечерта си създайте приятни емоции. Не съсипвайте възвърната хармония в отношенията си и не се лишавайте от сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

От вас зависи да избегнете проблемите, които сами може да предизвикате заради невъзможност да решите как да планирате времето си. Ако работите активно през деня, вечерта се отдайте на развлечения. Подгответе договорите за назначаване на нови служители и финансовите документи, които искате да поднесете за подпис на партньорите си. Възможни са разправии със съседите. Въпреки всички трудности през деня, вечерта очаквайте приятна романтична среща. Позволете на семейството си да ви изненада с романтична вечеря. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада. 

СКОРПИОН

Не пропускайте да оправите отношенията си с околните, както личните така и деловите. Ще си гарантирате спокойствие и бъдеща подкрепа, особено на работното място, която ви радва, защото имате нови проекти и ви трябва помощ. Сутринта се постарайте да не обръщате внимание на вашите колеги, които се опитват да омаловажават работата ви. Влюбени сте в интимната си половинка, но нещо ви пречи да се съгласите на брак. Причината за притесненията ви в леглото е липсата на хармония в сексуалните ви желания. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност. 

СТРЕЛЕЦ

Може да се наложи да изяснявате отношенията си, предимно деловите, но разговорите няма да са ви приятни. Ясно е, че настроението ви ще е минорно, но не бива да отлагате тази задача. Завършете до обед дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към успеха, като се заемете с нови задачи, но внимателно и задълбочено. Неприятели ще се опитат да ви съсипят на личните отношения. Бъдете подготвени. Отговорете на удара със спокойствие и не се дистанцирайте от любимите си, за да не се лишите от сексуални мигове. 

КОЗИРОГ 

Предпазвайте се от грешки в поведението, които могат да се превърнат в сериозни проблеми, само защото действате без да мислите или сте емоционално импулсивни. Не се намесвайте в конфликт, който не ви засяга. Внимавайте за действията си, за да не предизвикате нечие негативно отношение. Ако имате свой бизнес не критикувайте подчинените си. Бъдете отговорни към личните си отношения и не се поддавайте на желанието да работите и вечерта. Сексуалните ви отношения са нестабилни. Преценете дали причината не е в несходството в характерите с интимната ви половинка. 

ВОДОЛЕЙ

От сутринта сте агресивни и нападателни без причина, но можете да си наложите умереност, вместо да критикувате и обиждате близките си и да не осъзнавате тяхното отдалечаване, за което скоро ще съжалявате. На работното място отложете разговорите, за да си спестите конфликти, заради вашата нервност. Начинанията няма да ви донесат успех. Вечерта задължително създайте хармония в семейните си отношения, вместо да се инатите и да ги обтягате още повече. Не се лишавайте от желаните сексуални мигове с вашата половинка. Романтичната среща, която сте уговорили, ви изпълва с радост, защото сте обикнали от пръв поглед обекта на чувствата си. 

РИБИ

Налага се да сте на работа до късните часове, но във ваша полза е. Не се оплаквайте, че сте уморени. Не самохвалствайте заради постиженията си. Можете да проведете делови разговори, но без да взимате крайни решения без преди това да сте обмислили предложенията още веднъж. Приберете се вечерта и се отдайте на заслужена почивка. Ако имате проблеми в личните отношения, направете всичко възможно вечерта да ги изясните. Радвате се на споделени чувства, които трябва да стабилизирате. Възвърнете хармонията в живота си, ако не искате да се лишите от сексуалните удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: