Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес успехът застава на страната на една зодия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:31 / 03.08.2020Коментари (1)446
©
Дневен хороскоп за 03.08, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Ако ви е възможно отложете присъствието си на работното си място и пътувайте, за да си спестите проблемите заради инатливото нежелание на ваш колега да си свърши работата. Направете промени, за да подобрите финансовото си състояние. Преди да се заемете с новите си задачи, завършете изостаналите. Ще си спестите упреците на началниците и колегите си. Анализирайте внимателно всичко, което се случва в роднинското обкръжение, за да не навреди на личните ви отношения, ако ст семейни или влюбени и готови да създадете семейство. Ако имате проблеми в личните отношения и сексуалния живот, просто преразгледайте поведението си. 

ТЕЛЕЦ

Отстранете неотложните повреди у дома, заради които обтегнахте отношенията си с вашите близки, дори и ако се налага да закъснеете малко за работа, за да изчакате майсторите. Денят е добър за покупки след като завършите работата си. Анализирайте грешките си. Избягвайте проявите на агресия на работното място, само защото не успявате да наложите мнението си. Не ви съветвам да спорите с брачния си партньор за битовизми, с които е редно да се справи сам, защото наранявате егото му. Не сте готови за сексуални наслади защото искате партньорът ви да се почувства виновен, но грешите и си вредите на отношенията.

БЛИЗНАЦИ

Новина за приходи, която научавате днес е повод да се справите със задачите си както на работното място, така и у дома и да ги отхвърляте с удоволствие. С лекота ще успеете да промените начина си на работа във ваша полза и в полза на вашите колеги. Имате възможност да подобрите финансовото си състояние. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност към брачния или интимен партньор. Не се изненадвайте, ако сами сте причината да се лишите от сексуални удоволствия. 

РАК

Днес сте във властта на емоцията, която ви пречи да жънете очакваните успехи. Не проявявайте агресия към колегите си без значение дали сте ръководители или работите в нечие подчинение. Справете се до края на работния ден с професионалните си задължения. Вечерта не пазарувайте. Заядливият тон в дома ви би бил причината отново да се чувствате неразбрани. Разрешете създадените семейни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. Намерете пътя към сърцата на любимия си, за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Денят ви дарява хармония в отношенията. Идеален е за среща с колеги и с приятели. Не избързвайте нито в думите, нито в действията си. Новина за приходи е основателна причина за активност. Работата ви спори. Отхвърлете най-важните си задачи, които сте планирал и, за да не се притеснявате през следващите дни. Вечерта бъдете с близките си и с любимите си и не уговаряйте уж кратка делова среща. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят от напрежението и ще заличат умората, която сте натрупали в излишък. 

ДЕВА

Желанието ви е да вървите напред и да поставите началото на нови занимания, но бъдете внимателни, защото сте подвластни на негативно влияние от сутринта в този ден. Не проявявайте агресия, ако възникнат професионални проблеми. Ще се справите с малко повече усилия и без създаване на напрежение. Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Въздържайте се от от невинни флиртове, защото ще съсипете хармонията в отношенията си. Няма да сте в добра форма заради стореното, изпитвате вина и ще правите опити да избегнете сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ

Колкото и да не искате ще се наложи да се срещате с делови партньори, с които ви предстои да работите няколко години. Бъдете любезни, дори и ако не ви допадат. Може да се окажат коректни и отговорни и да печелите добре. Организирайте работната си програма така, че да не се натоварвате с чужди задължения. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си и от вашия брачен партньор. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Избягвайте деловите срещи, ако ви натоварват психически, отменете ги без да се колебаете. Не се притеснявайте, ако ви създадат неочаквани трудности на работното място. За тези, които са решили да пазарувате, денят е успешен, за да изберат най-доброто, но не го правете в работно време, за да избегнете интригите от вашите колеги, убеждаващи околните, че имате нова връзка. В личните ви отношения  има леко пропукване. Ако сте сгрешили спрямо брачния си или интимен партньор, променете поведението си. Не наранявайте любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Ще се видите със стари приятели и делови партньори, които ще ви дадат насоки, как да подобрите финансовото си положение. Следете как се развиват отношенията ви. Бъдете умерени в работата си и в думите си. Не показвайте задоволството си от започнатото. Спестете информацията за очакваните финансови постъпления. В личният ви живот е спокойно. Ако не допуснете странична намеса да се превърне в причина за сътресения, ще съхраните хармонията и разбирателството. Вечерта не пропускайте миговете със семейството и с партньора си, ако не сте го създали. Не се лишавайте от сексуалните мигове.

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни. Ако имате работа, която трябва да завършите днес, не отлагайте присъствието си на работното място. Пътуванията са нежелателни, може да ви провалят плановете за приходи, затова ги отложете на всяка цена. С упоритостта си ще завършите в срок започнатите задачи.  Не подписвайте финансови и банкови документи. Не се колебайте да споделите чувствата си, ако искате да съхраните отношенията си с вашия брачен партньор. Раздялата може да предизвикате сами. Не разочаровайте партньора си с поведението си, за да не се лишите насила от сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Пригответе се за неприятности, свързани с вашите обществени контакти. Освободете се от песимистичните си мисли. Бъдете внимателни и се предпазете от финансови загуби и пропуски на работното си място. Каквито и трудности да срещате, те са преодолими. Ще се убедите в това до края на деня. Склонни сте да си създадете проблеми в личните отношения, заради невъзможност да приемете мнението на вашите близки за пътуване по време на предстоящите празници в края на годината. Прави са, че е време да мислите още отсега. Не спорете и не проявявайте ината си, за да не се окажете без компания тази вечер.

РИБИ

Успехът е с вас, ако се занимавате с търговска дейност. Дори и ако рискувате, ще постигнете отлични резултати. Стабилизирайте без да се бавите финансовото си състояние. Въпреки желанието ви за промени, не надхвърляйте собствените си възможности. На работното място бъдете съсредоточени и задълбочени в задачите си. Днес, за разлика от професионалните ви успехи, в личния живот е добре да се погрижите за хармонията и да не допускате разправии. Ако имате проблеми със секса, със сигурност ще сте обидени и със занижено самочувствие, но не търсете вината само в партньора си.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 03.08.2020 г.
0
 
 
Тая е лъжлива шутка която мами глупаците и наивниците
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: