Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес се открива невероятна възможност пред една зодия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:59 / 28.05.2020Коментари (0)387
©
Дневен хороскоп за 28.05, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Днес сте изцяло  във властта на емоцията, която ви пречи да сте достатъчно прозорливи и да осъзнавате бързо, че ви мамят. Не допускайте чувствата да попречат на разума ви да намери вярното решение на проблемите. Пред вас се отварят нови врати, към нови възможности за професионални успехи. Възползвайте се от тях. Новите ви познати ще се опитат да флиртуват с вас, за да спечелят сърцето ви, дори и ако сте семейни. Не изневерявайте. Силното сексуално привличане ще ви изнерви, но е по-добре да се въздържате от сексуални контакти. 

ТЕЛЕЦ

Още със ставането се заредете с добро настроение и погледнете на света с усмивка. Не се разсейвайте с незначителни занимания. Възможен е неочакван обрат в личния ви живот, който може да повлияе и професионалния. Денят е благоприятен за разкриване на възможности за работа. Прегледайте информацията в интернет и обявите в пресата. Трудно ви е да прецените какви хора стоят срещу вас и ще решите, че сте влюбени. Разочарованията от прибързания сексуален контакт няма да закъснеят. Ще се почувствате предадени, затова е по-добре да избегнете интимните мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е добър за начинания. Неочаквано новина за поредната интрига ще ви принуди да промените начинът си на работа. Малко по-бавно, след няколко разговора, ще се справите с неприятелите си. Пред вас ще се разкрият нови възможности за професионална изява, които е добре да прецените правилно и без прибързаност. Очаквайте романтично приключение. Мнозина ще намерят нови приятели, които могат да се окажат техните спътници в живота. Не се надявайте на романтични мигове и на сексуални наслади, ако сте закъснели от среща с приятелки.

РАК

Бъдете справедливи в отношенията с близките си  и търпеливо приемете критиката по ваш адрес. Деловите разговори няма да бъдат успешни, заради неподходящи запознанства с бъдещи делови партньори. Не преценявате правилно как да използвате непрекъснатите промени. Въпреки това работата ви спори. От вас зависи да съхраните хармонията в отношенията с любимия си. Ако сте на ресторант, не си позволявайте флирт с хората на съседната маса. Сексът е от огромно значение за хармонията в отношенията ви днес, но само ако сте сигурни, че няма да ви обвърже за цял живот с обекта на чувствата ви. 

ЛЪВ

Отново ще успеете да се заредите със сили и въпреки неприятностите ще сте на висота в отношенията си. Сутринта на работното си място се предпазвайте от разногласия с началниците и колегите си. Стабилизирайте постигнатото до момента. Бъдете по-уверени в собствените си възможности. Несемейните жени могат да срещнат своята брачен партньор.  Можете да отстоявате позициите  в личен план. Не си внушавайте, че партньора си изневерява. Сексът е желан и от двама ви. Емоцията е водеща, затова сте малко изнервени. 

ДЕВА

Бъдете внимателни при разговорите на работното си място и не бъдете прекалено откровени. Не споделяйте плановете си, за да не се окажете измамени от неприятели. Агресията и емоцията, желанието ви да блеснете в очите на околните, са причината да дадете заем, водещ към бъдещи финансови загуби. През този ден е добре да се усамотите и да не спорите с родителите на брачния си партньор, ако са решили да ви унижават и да ви доказват колко сте неподходящи за него. По-добре ги изолирайте и не им обръщайте внимание и скоро желанието им да ви уязвят ще изчезне.

ВЕЗНИ

Съдбата ви е взела под крилото си и звездите ви обещават приятни мигове. Отношенията с близките ви хора са хармонични и основани на доверие. С лекота се ще справите със служебните си задачи. Ще искате да сте свободни от професионални и лични задачи, но ще ви задължат да отидете на работното си място. Веднага се коригирайте, ако нараните интимния си партньор или ако видите, че се дистанцира от вас. Сексът няма да оправи отношенията ви, докато не си възвърнете хармонията и не изясните причините за отдалечаването ви. Контролирайте емоциите си. 

СКОРПИОН

Възползвайте се от възможността да подобрите финансовото си състояние. Деловите предложения и разговори ще са успешни, ако не се инатите и не пропилеете времето си. Преценете добре възможностите си и не се опитвайте да надскачате себе си. Не се натоварвайте със задължения, които не са ви по силите. В отношенията с любимия си бъдете въздържани в изразяване на емоциите. Ще си спестите голям скандал. Не пропускайте да споделите чувствата си. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия, само ако желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви необходими. 

СТРЕЛЕЦ 

Анализирайте постигнатото и задължително бъдете самокритични, за да осъзнаете собствените си пропуски. Обмислете задачите си за следващата седмица, като разпределите така работата си, че да имате време и за себе си. Професионалният успех няма да ви изостави. Възможна е среща със стара любов, която отдавна не сте виждали. Изкушени сте да се отдадете на сексуални наслади. Ако сте семейни, скъпи жени, ще си създадете сериозни проблеми с брачния партньор, защото старите чувства може да не са угаснали и да пламнат отново. 

КОЗИРОГ

Разсеяността ви е изчезнала. Заемете се с рутинната си работа, без да се отвличате в странични занимания. Не допускайте да ви пречат, за да приключите бързо със задачите си. Не съветвам бизнесмените да провеждат разговори, свързани с инвестиции, които трябва да реализират през следващия месец. Щастието ще споходи семейните жени, но и необвързаните, които днес може да имат познанства и да срещнат голямата си любов. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимия си.

ВОДОЛЕЙ

От сутринта се чувствате бодри и изпълнени с желание за живот и за активна работа. Засилва се увереността ви във вашите възможности и знания. Отношенията с близките ви са хармонични и ви създават радост. Обмислете началото на нова работа, защото имате възможност да се справите бързо и да покажете на всички на какво сте способни. Звездите не ви съветват да разрешавате лични проблеми. Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали. 

РИБИ

Радват ви предимно материални успехи. Не пропилявайте възможността да получите нова работа заради прекалено дълъг размисъл. Приемете деловите предложения, ако сте недоволни от заплащането. На работното си място, не спорете с колегите си. Спокойният тон е вашата сила. Способни сте да доказвате чувствата си с щедростта си и скъпи подаръци. Не прекалявайте, защото можете да се окажете влюбени и използвани. Не се опитвайте да купувате сексуални удоволствия, защото със сигурност ще ви разочароват и то за дълго.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: