Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес представителите на една зодия ще променят живота си!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:46 / 11.05.2020Коментари (0)448
©
Дневен хороскоп за 11.05, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Разчитайте изцяло на вашата интуиция. Себеанализът е задължителен, за да се справите с изпълнението на вашите служебни задачи. Думите ви са казани на място и колегите ви ще се съобразят с тях. Общувате спокойно, но не се изкушавайте да налагате мнението си, за да не ви помислят за самовлюбени. Късметът може и да ви изневери. Пазете се от проблеми у дома. Отношенията в семейството ви са хармонични, мили жени. Не налагайте мнението си и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в отношенията.

ТЕЛЕЦ

 

Запознанство ще промени възприятията ви за света, но може и да ви обърка. Не проявявайте ненужно любопитство към информацията, която ви поднасят. Очакват ви успешна творческа работа и финансови постъпления. Не харчете и не инвестирайте спечеленото веднага, за да покриете неотложни разходи по домакинството, които може да ви изненадат неочаквано. На несемейните жени Съдбата поднася шанс за романтично запознанство, но след това дълго ще доказват сериозността на своите намерения. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте в мрачно настроение, защото не искате да си отговорите какво целите да постигнете на вашето работно място. Не се опитвайте да заобиколите назряващите проблеми, ако искате да се справите с трудностите. Емоцията е водеща, но не пречи да работите упорито и да отхвърлите задачите си. Личните отношения са затруднени, мили жени. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване със семейството. Естествения завършек на деня са сексуалните удоволствия, които ще ви доставят взаимна наслада.

РАК

Имате възможност промените живота си към по-добър още сутринта. Ще постигнете успех в начинанията, но ги обмислете добре, преди да пристъпите към тяхната реализация. Плановете ви могат да бъдат осуетени от неприятели. Анализът на бъдещите резултати и оценката на всички възможни проблеми са ви от полза. Ще успявате с начинанията, ако не разчитате на късмета си, а се доверите на себе си. Вечерта организирайте приятно гостуване или пътувайте с близките си, за да се разтоварите. Постарайте се повярвате в чувствата на партньорите си. Най-добрият начин за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими сексуални изживявания.

ЛЪВ

Деловите срещи са успешни. Обсъдете договорите за съвместна дейност и ги подгответе за подписване от вашите делови партньори, ако сте водещите в бъдещите проекти. Не инвестирайте необмислено и не давайте пари за скъпи ненужни покупки. Добре е да имате финансови запаси. Очаквайте нови запознанства и неочаквани и незабравими романтични приключения. Семейните жени да не изневеряват. Желанието да изживеете сексуални наслади с друг партньор, днес ще е повод за неразрешими проблеми с брачния партньор.

ДЕВА

С каквото се захванете ще ви донесе полза и успех. Запознанствата са много, разнообразни и интригуващи. Не позволявайте на новите си познати да ви губят времето. Ако прецените че е във ваша полза, излезте с тях на вечеря. На работното място се справяте отлично със задачите си и отхвърляте повече от планираната работа. Отидете на гости или си поканете приятели у дома. Самотните жени ще получат признание и успех в личния живот с познанство, което им допада. Вечерта сте уморени. Искате да да избегнете секса, но той ще ви разтовари от напрежението и умората.

ВЕЗНИ

Неочаквани и крайни реакции на ваши делови партньори ще ви подействат отрезвяващо и ще ви принудят да прекратите отношенията си с тях. Погрешно разбрани думи при делови срещи ще доведат до финансови проблеми. Не взимайте крайни решения и не обвинявайте другите за собствените неуспехи. Чувствата ви са споделени и хармонични. Бъдете внимателни и не се поддавайте на авантюри, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Няма как да сте щастливи в леглото и да си доставите сексуални удоволствия, ако непрекъснато проявявате претенции към партньора си.

СКОРПИОН

Предпазете се от загуби, които ще нарушат финансовата ви стабилност и се заемете с промените предпазливо. Не се опитвайте да изпреварите времето. Отложете пътуванията и не рискувайте. Не сте склонни да гледате реално на ставащото около вас на работното място. Днес сами си създавате трудности, но сте в състояние да ги преодолеете с лекота. Личните ви отношения могат да се нормализират. Интимния ви партньор се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори.

СТРЕЛЕЦ

Заредени сте със сили, но бъдете внимателни и не проявявайте дразнеща активност на работното място. Всичко, което започнете ще ви донесе успехи. Ако шофирате не си позволявайте високи скорости. Разсеяни сте и ще си създадете неприятности с вашите колеги. Мислите ви са в промените, които имате възможност да реализирате. Не ги предприемайте прибързано. Умереността е във ваша полза. Радвате се на стабилност в семейния живот и хармония в отношенията. От вас зависи да ги съхраните. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачната си половинка или любимите си хора. Сексът ще ви се отрази добре.

КОЗИРОГ

Вероятно ще изгубите част от спестяванията си или неочаквано ще получите пари, на които отдавна не разчитате. Овладейте емоциите си и си върнете самочувствието, за да се справите. Ако срещнете трудности или се сблъскате с проблеми, приемете, че причината е във ваши пропуски, на които не сте обърнали внимание предишните дни. Въпреки вашето добро желание да се справите с трудностите в личния ви живот, които сте предизвикали сами сте обзети от нервност и женски инат. Вашият брачен партньор е разочарован от поведението ви и ще ви накаже с отдалечаване и липса на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Имате възможност да договорите печеливша работа, но ако пропуснете срещите си, няма да имате нов шанс да ги реализирате. Внимателно изслушвайте събеседниците си. Внимавайте да не пропуснете нещо важно. Опитите да ви принудят да инвестирате в полза на ваши близки и да носите отговорност за развитието на вложените пари е редно да останат без последствия от ваша страна. Ще ви изненада романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията ще са неприятни. Бъдете искрени и нежни с любимите си хора, ако искате да изживеете приятни сексуални удоволствия.

РИБИ

Възползвайте се от шансовете си, защото сте в печеливша позиция. За да успеете в поставените цели трябва да промените стратегията и да се съобразите с плановете на вашите колеги. До момента сте се грижили за тях и при необходимост сте поемали и техните задължения. Време е да да ги оставите да се справят сами. В личен план не очаквайте спокойствие, защото ще създадете конфликт с необмислени приказки и хвалби за флиртове и изневери. Постарайте се да разберете, че интимния ви партньор няма желание за сексуални удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: