Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес една зодия трябва да внимава с прибързаните решения
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:18 / 05.04.2020Коментари (0)768
©
Дневен хороскоп за неделя, 05.04, изготвен от Светлана Тилкова - Алена   

ОВЕН


Промените в почивния ден, ако са добре обмислени, може да ви донесат неочакван успех. Все пак, каквито и да са вашите планове, вечерта не пропускайте почивката и приятните срещи с приятели. Бъдете спокойни и уверени, за да се справите с всичките си задачи. Деловите разговори са успешни. Хармонията в отношенията ви зарежда със сили. Вечерта създайте приятна обстановка, за да изживеете приятни мигове с интимната си половинка. Сексът ще ви зареди със сили и с желание за по-сериозно обвързване, ако не сте семейни.

ТЕЛЕЦ

 

Общувате трудно, заради нежеланието ви за компромиси в семейството в този почивен ден. Инатът ви вреди. Новите запознанства няма да ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията. Със служебните си задачи се справяте отлично, но е по-добре да отложите деловите срещи и разговори, за да си спестите проблемите. На успех в любовта и сексуални изживявания се радват семейните жени. Вечерта сте уверени в себе си, в новите си знания и сте горди с повишението, което сте получили преди дни. Бързате да го споделите, но мислете и за сексуалните потребности на интимните си партньори.

БЛИЗНАЦИ

Не е изключена възможността точно в почивния ден да уговорите условията с ваши партньори и да започнете успешна и доходоносна съвместна дейност. Бъдете внимателни и отделете време за отдих и развлечения. Ще се наложи с упоритост и търпение да отстоявате принципите си – почти непосилна задача. В семейството ви цари привидна хармония, но сте ядосани заради ненужни разправии. Не допускайте да охладнеят отношенията ви с интимната ви половинка. Сексът ще ви зареди с добро настроение. Не се изкушавайте от случайни интимни контакти.

РАК

Вашата самоувереност и активност на работното си място не ви носи полза в почивния ден, а ви печели врагове. Близките ви отново са засегнати, че не сте спазили дадено обещание. Начинанията са успешни, за да подготвите основата на вашата материална стабилност. Не инвестирайте, без да сте преценили риска. Не пътувайте. Имате възможността да срещнете подходящия партньор, ако все още не са създали семейство. Не проявявайте големи претенции. Въпреки желанието ви да се отдадете на интимни преживявания и сексуални удоволствия, трябва да се откажете от намеренията си.

ЛЪВ

Отложете взимането на важни решения, ако в почивния ден сте разсеяни и особено ако са свързани с вашите колеги или новите ви служебни задължения. Очаквайте новина за приходи. На работното място успехът е с вас. Оптимистичното ви настроение ще ви помогне бързо да преодолеете трудностите. Във ваша полза е да се предпазвате от излишната самоувереност. Отношенията с представителите на противоположния пол са нестабилни. И при влюбените, които са изгубили ума си, няма да липсват и проблеми.

ДЕВА

Денят е почивен и ви носи приятни, но и не малко неприятни емоции. Зависими сте от средата, в която се намирате. Съветвам ви вечерта да си останете у дома или пък да се отдадете на развлечения с приятна компания. Ще отхвърлите много работа, но резултатите са далеч от очакваните. Няма да сте доволни и от подписаните договори и споразумения. Следобед си почивайте в компанията на любимите си хора и не давайте повод за ревност от страна на брачния си партньор. Необвързаните да не мислят, че ако са засегнали интимния си партньор с типичното си рязко поведение, ще успеят да изгладят недоразуменията с мило отношение.

ВЕЗНИ

Тези от вас, които са изпълнени с желание за работа, да не започват нови задачи в почивния ден, защото няма как да ги завършат следобед. Запазете спокойствие и не се ядосвайте на грешките на колегите си. Ако работите в съдружие ще получите похвала, а през седмицата – заслужено парично възнаграждение и обществено признание. Вечерта почивката е задължителна. Предопределено ви е, ако сте самотни, в този ден да срещнете голямата си любов, ако все още я търсите. При тези от вас, които не са уверени в чувствата си, желанието за сексуални наслади е добре да бъде надмогнато.

СКОРПИОН

Постарайте се да завършите работата си, въпреки че денят е почивен. Начинанията са нежелателни. Активността на работното ви място и опитите да наставлявате ще раздразнят колегите ви. Денят може да ви донесе разочарования, свързани с безпричинната агресия на ваши роднини, които са ви нападнали с обидни думи. Защитете се и им забранете да идват в дома ви. В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, само защото сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с любимите си хора, заради вашите безкрайни капризи, очаквайте да ви откажат сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден не допускайте до себе си хора, за които сте сигурни, че целят да извлекат полза от вас и след това да ви забравят. Не правете непоискано добро, за да не си спечелите неприятели. Резултатите на вашето работното място днес зависят само от вас. Ще се сблъскате с интриги, които ще ви разстроят, ако се вживеете в нечии непочтени действия. Важните разговори с брачната или интимна половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте без колебание на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Не се изненадвайте, ако днес, в почивния ден, ви направят неочаквано предложение за пътуване и делова среща в чужбина. Приемете го без колебание. Прибързаните решения са причина за необмислени действия. Избегнете ги и вместо да си създавате проблеми завършете служебните си задачи и вечерта се отдайте на отдих и развлечения. Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили, защото ако сте несемейни, тя е възможност за сериозно партньорство. Влюбените да обявят годежа си, а семейните да се отдадат на незабравими сексуални удоволствия, дори и ако са уморени.

ВОДОЛЕЙ

Не прекалявайте с претенциите към вашите близки в този почивен ден. Ако се налага да работите, не отказвайте предложената помощ. Стабилизирайте отношенията си на вашето работно място. Вероятността да изживеете триумф от постигнатия професионален успех е голяма. Всички начинания са успешни, дори и ако на пръв поглед ви изглеждат невъзможни. През деня се заемете с домакинските си задължения, а вечерта се отдайте на романтични мигове с любимите си хора. Сексуалните удоволствия не трябва да отиват на втори план, защото ще ви помогнат да се заредите със сили и с добро самочувствие.

РИБИ

Успехите ви ще предизвикат завистта на околните, ако в почивния ден решите да прекалявате със самохвалството за вашите невероятни постижения. Трудностите са породени предимно от странични фактори, с които ще се справите, ако не се ядосате и си наложите търпение. Не пропускайте да се наспите добре. Вашите брачни и интимни партньори не са съгласни с поредното ви отсъствие от дома и в този ден ги изнервя. Сексът ще ви достави удоволствие, ако преди това сте възстановили хармонията в отношенията си.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: