Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес една зодия трябва да се посвети на семейството си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:09 / 27.11.2020Коментари (0)529
©
Дневен хороскоп за 27.11, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Предстои ви труден ден. Отложете срещите си и новите запознанства. Не е изключено да се почувствате виновни, заради факта, че не сте изпълнили задачите си у дома. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Обсъдете с вашите колеги и началници нововъведенията на вашето работно място. В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение, което не е по ваша вина, но отказват да ви повярват. Не се опитвайте да измисляте оправдание. Ако не се приберете навреме се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не се поддавайте на желанието да блеснете с нови идеи и промени. Време е за начинания, но не сте решили какво и кога да започнете и дали този ден е подходящия, а и нямате яснота дали проектите да са ваши. Не сядайте зад волана. Избягвайте обсъждането на делови проблеми. Проявете търпение, каквото и става около вас. Нямате намерение да се извините на интимната си половинка, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза, която ще продължи докато не намерите сили да си признаете вината.

БЛИЗНАЦИ 

Не взимайте прибързани решения и не предприемайте решителни стъпки за промяна. Възможно е влошаване на финансовото състояние. Бъдете отговорни и въздържани. Отложете деловите разговори и внимавайте в думите и действията си. В личните отношения липсва хармонията, само защото сте решили да се инатите. В личните ви отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание. Намерете златната среда между служебните и семейните си задължения.

РАК

Работата ви отегчава с еднообразието си и сте готови за промени в професионален план. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени решения, за да избегнете грешки. Много от вас трябва да направят важен житейски избор. Денят позволява провеждането на делови разговори и срещи. Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимната си половинка или трябва да се разделите, но ви плаши самотата. След като имате съмнения в чувствата си е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса. 

ЛЪВ

Пазете се от кражба на интелектуален труд и агресия от страна на конкуренти, за която причината е в тях самите и в безпомощността им и неумение да се защитят. Търговците имат възможност да реализират отлични печалби преди края на месеца. Не предприемайте начинания. Заемете се с рутинната си работа, за да не се провалите. Денят не ви позволява да рискувате. В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради нежеланието им да разберат притесненията ви за вашето общо бъдеще. Сексуалните ви отношения се нормализират, ако не проявите неочаквана агресия. 

ДЕВА 

Не ви съветвам да приемате прекалено лично отправените ви забележки, ако искате да се справите с най-обикновени задачи. Пазете се от кражба на улицата. Не е изключена криза в материално отношение. Контролирайте разходите си и не раздавайте заеми. Преди да търсите удовлетворение от щедростта си, преценете дали постъпвате правилно. От сутринта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения и на почивка сред приятели или със семейството си. Отидете вечерта на гости или на ресторант с вашите половинки и семейството си. 

ВЕЗНИ 

Заредете с добро настроение, проявете воля и решителност и променете навиците си, като започнете днес. Въпреки шансовете за приходи, денят е неблагоприятен. Възможни са разправии с партньорите ви на работното място. Отдайте се на интелектуални занимания. При възможност осъществете делово пътуване. Бъдете предпазливи, особено ако се налага да правите външни ремонти на вашето жилище в променливото време! Вечерта прекарайте сред семейството си. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите. 

СКОРПИОН 

Общуването в работно време с ваши нови нови познати не ви носи полза, защото ви пречи да работите спокойно и съсредоточено в този важен за вас ден. Вие сами сте планираните важни задачи, които е време да започнете и да завършите в срок. В противен случай са възможни са загуби. Бъдете пестеливи. В близките дни не очаквайте приходи. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачната си половинка и да не прекаляват с претенциите си. Несемейните да очакват романтична среща и сексуални удоволствия, но да не бързат с обещанията за годеж и брак. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е неблагоприятен да сте дейни и натоварени с непосилни според вас задачи. Не очаквайте приходи. От сутринта се налага да разрешавате стоварили се върху вас проблеми на работното място, въпреки че не ви засягат пряко. Въпреки усилията ви да постигнете примирие с вашите разярени колеги, няма да успеете да ги успокоите. Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Оценявайте реално действията на околните. Не губете решителността си и ще блеснете с професионалните си умения, дори ако дадете отказ на поредното делово предложение. Успехът ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Уговарянето за подписване на сделки, свързани с инвестиции не е благоприятно за вас. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с близките си. Чувствате се неразбрани. Помислете дали и вие не сте допуснали някоя грешка, с която сте принудили интимната си половинка да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс. 

ВОДОЛЕЙ 

До обед не е във ваша полза да водите разговори, затова не уговаряйте делови срещи. При запознанства, не се поддавайте на нечий чар или умение да омайва с думи, за да не се разочаровате в деловите отношения.  Вечерта очаквайте полезни делови срещи. Не обръщайте внимание на дребните неприятности. В семейството назрява конфликт свързан с децата ви, които упорито отказват да ви се подчинят и се срещат с неподходящи приятели. Обърнете им внимание и със спокойствие разрешете проблемите, които ви притесняват. 

РИБИ

Ще се сблъскате с трудности, които са пречка при работа, изискваща финансиране. Проблем е, че няма как да го осигурите бързо особено в този ден, а не е изключено и да се откажете от него, защото сте преценили, че се справяте и с вашите средства. Завършете дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към бъдещи успехи. Въпреки че сте натоварени с работа и през този ден, вечерта бъдете сред семейството си, с ваши приятели и роднини, които ви гостуват по ваша отдавнашна покана. Не пропускайте след като си легнете интимните разговори и сексуалните наслади.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: