Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес е време една зодия да се отдаде на удоволствия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:45 / 12.06.2020Коментари (0)477
©
Дневен хороскоп за 12.06, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Предстои ви ден на емоции изискващ не само да ги овладеете, а и да направите задължителен анализ на работата ви до момента. При необходимост потърсете помощта на близките си и на вашите колеги. Пътуването зад граница, което отдавна планирате, в този ден е нежелателно. Изчакайте по-добър период. Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование заради опитите на неприятели да блокират личния ви живот. Не пропускайте да докажете на любимия си, че сексуалният ви живот е удоволствие за вас. 

ТЕЛЕЦ

От вас зависи дали ще се възползвате от благоприятната възможност днес, за да разрешите съдебен спор и да оформите окончателните документи във ваша полза. Очаквайте подкрепата от страна на влиятелни покровители. Срещнете се с вашите делови партньори. Не проявявайте раздразнение, ако ви противоречат.  Денят е благоприятен за вас, скъпи жени. Съдбата ви обещава нови романтични запознанства и интересни срещи. Опитайте се да изгладите отношенията си с любимите си хора, особено ако снощи сте получили отказ за сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Запознанствата в този ден изискват особена предпазливост. Ще ви ядосат срещи с неприятели и неприятна новина, която ви поднасят нарочно, въпреки че не е пряко свързана с вас. Във всичко, което предприемате, се ръководете от здравия разум, за да постигнете успехи. Търсете начин за стабилизиране на заеманата от вас позиция. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, днес можете да срещнете подходящия партньор. Помислете си дали това е мечтаното от вас щастие. За да сте сигурни, че ще впечатлите сексуалните си партньори, се съобразявайте с желанията им в леглото.

РАК

Трудностите ще ви попречат да превърнете намеренията си в реалност. Днес сте участници във важно обществено събитие. Промените в този ден са положителни, ако не давате обещания за инвестиции. Не правете прибързани изводи на работното място. Добре е при желание да критикувате да сте уверени в правотата си. Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това е още един повод за разправия. По-добре не ги пропускайте.

ЛЪВ

Не допускайте грешки, породени от неочакваните промени, които предприемате насила на работното си място, а по-добре им се противопоставете. Работете със засилено внимание. Пазете се от измами. При пътуване не прекалявайте с високите скорости. Не се занимавайте с търговия или финансови сделки, защото ще сте губещи. Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да ви подтикнат към нови запознанства. Не одобряват интимната ви връзка. Опитите им да ви обвържат с нежелан от вас партньор ви депресират.

ДЕВА

Подемът при вас, който започва днес, ще продължи до края на седмицата. Неприятностите приключват, ако сами не си създадете нови. Направете промени в живота си. Поставете успешно начало на важни делови разговори. Подгответе се за срещи с нови делови партньори. Ще получите нови интересни предложения. В разговорите с любимите ви хора не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете колко сте всеотдайни в чувствата си и си доставете незабравими сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Добре е да анализирате постигнатото и ако сте допуснали някакви грешки ги отстранете. Проведете планираните разговори, без да подписвате договорите. Обмислете  ги още веднъж. Денят не е добър за пътуване. До обед проведете деловите срещи, от които зависи финансирането на нов проект. Създайте нови взаимоотношения. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

СКОРПИОН

Общуването на работното място, с непознати или малко познати хора, е  неблагоприятно за вас и за вашите колеги. Избегнете усложненията в работата ви, които могат да доведат до проблеми в отношенията. Уговорената делова среща осъществете в първата половина на деня, въпреки че не бива да сключвате договори. В личният живот може да настъпи охлаждане на чувствата,  заради недоразумения с интимната ви половинка и да попречи да бъдете щастливи в любовта. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове и здравословен секс.

СТРЕЛЕЦ

На работното място и в личен план очаквайте нови запознанства. За съжаление някои от тях ще ви разочароват преди да ги задълбочите. Работата ви и умението да се справяте с всичките си задачи ви носи приходи. Проведете отлаганите делови разговори. Подпишете финансовите документи и договори. Ревността ви е надхвърлила позволените граници и ви пречи да прецените правилно чувствата си. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но днес те ви гарантират инфекции и болести.

КОЗИРОГ

Вашата чувствителност ще ви изиграе лош номер, ако не овладеете емоциите си, защото рискувате да си създадете врегове заради неправилните ви реакции. Склонни сте да отмъщавате без причина, заради грешки на вашите колеги, вместо да им помогнете да се справят с тях. Ще се сблъскате с проблеми в отношенията с хората от обкръжението си. Не се карайте с никого. Влюбени сте, но и сте неуверени в чувствата си. Отново рискувате да изневерите, за да изпитате силата им, но ще си навредите, мили жени. Ако изневярата се състои само в обяд или вечеря, не е фатално, но не си позволявайте сексуален контакт.

ВОДОЛЕЙ

Работете със съзнанието, че ако сте разумни ще успеете в начинанията. Бъдете реалисти и практични, както и да предприемате. Следобед започнете новите си задачи, а преди това отново ги прегледайте. Всяка самостоятелна работа ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Очаквайте нови запознанства и неочаквани и незабравими романтични приключения. Семейните жени да не изневеряват. Желанието за сексуални наслади с друг партньор е повод за неразрешими проблеми с брачния партньор.

РИБИ

Не надценявайте силите и възможностите си и не разчитайте на добрия случай в този ден, защото може и да не се появи от нищото, ако не сте го заслужили. Изгодата от направените ви предложения е нереална. Откажете се от тях, за да не страдате. Известие ще стане причина за големи промени в личния живот и на работното място. В интимните отношения се радвате на приятни изживявания. Не допускайте ревност или интриги да съсипят хармонията помежду ви. Въпреки, че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: